Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi bakalım Reddederse de ara ara denersin. İlla ki ilkinde alıp sevecek diye bir kural yok. Arda da bazen iştahla emiyor bazen değdiği an bulantı kusma durumu oluyor, tamamen anlık fiziki durumlarına ve ruh hallerine göre değişen bir şey :) Kime benziyor bebiş bu arada ? :)Ben de birazdan deneyeceğim
Demiştin kız bilmişsin valla Bizimkine kaç gün vermiştinbizim kordon düştü şükür akşam 6dan beri meme bez değişimi döngüsüne girdik. sürekli aranıyor kucağımdan bıraktığım an basıyor yaygarayı
sizinki epey kurumuş ama kalın biraz yavaş yavaş yanları kalkacak işte. öyle olduktan 3 gün sonra düştü bizimDemiştin kız bilmişsin valla Bizimkine kaç gün vermiştin
Adetken 10 günden sonrası özür diye geçiyordu namaz kılınıp oruç tutulabiliyordu acaba lohusalıkta aynı durum var mı onu bilemedim bir an.Normal adet gibi değiliz ya ondan okunuyor diye biliyorum hani tabiki oturup kuran okunmaz ama o tür koruyucu sureler okunuyor biliyorum
Ah hadi inşallah. Ya annemler gidecek bir dahaki cumartesi daha bebeği ağız tadıyla yıkayamadık şöyle. Bir kere babasından habersiz yalapşap leğende yıkayıverdik hepsi o O kadar küvetler oyuncaklar aldım çocuuma, pembe küçük bir leğende yıkadık acele ile Annem gitmeden o küvette tam olarak bir yıkayıp nasıl yapmamız gerektiğini kavramalıyız sonraki süreçte.sizinki epey kurumuş ama kalın biraz yavaş yavaş yanları kalkacak işte. öyle olduktan 3 gün sonra düştü bizim
Aman aman kuzum asla deneme bile. Biz bir tane içersek başlarız Allah korusun. Yani ben kendime asla asla güvenmiyorum. Süte geçiyor üste başa siner bebişler kokudan rahatsız olur, alerji falan riskleri artıyor bir sürü bişey Allah'ım şifa versin en kısa zamanda kv'ne de. Görebiliyor musunuz? Nasıl oldu zatürre ya evin içindetam bunu okumadan önce bi tane sigara mı içsem acaba diye düşünen ben dndnnd chatgpt ye bi sorayım diye düşünüyordum. hamile olduğumu öğrendiğim günden beri ağzıma sürmedim. şimdi benim de canım istemeye başladı ama bebişe bunu yapamam kvye de canım sıkılıyor yoğun bakımdan çıkamadı daha 21 günlük bi tedaviymiş zatüre…
Ama kız nasıl sabrettiniz öyle biz göbeği düşmeden en az 3 kez yıkamışızdır tam bir haftada düşmüştü yıkamanın oraya etkisi olmaz ki yeterki iyi kurulayınAh hadi inşallah. Ya annemler gidecek bir dahaki cumartesi daha bebeği ağız tadıyla yıkayamadık şöyle. Bir kere babasından habersiz yalapşap leğende yıkayıverdik hepsi o O kadar küvetler oyuncaklar aldım çocuuma, pembe küçük bir leğende yıkadık acele ile Annem gitmeden o küvette tam olarak bir yıkayıp nasıl yapmamız gerektiğini kavramalıyız sonraki süreçte.
Almadı almıyor bgn yine denedim öğürüyor cocuk acken de tokken de öğürüyorKızlar bebolara emzik verdiniz mi? Ben alıştırmak istiyorum ödüm kopuyor almaz diye ama rahat rahat veremedim de siz naptınız
Yok yavrum ne sabretmesi, çatladık yıkayalım diye de adam asla yıkatmadı ki her gün aynı tartışma evin içinde. Zaten ilk 10 gün babalık izni var diye yanımızdaydı işte yaptırmadı, işe başladığı gibi bir gün belden aşağısını boynunu falan yıkadık, bir gün sonra da tümden yıkadık. Haberi asla yok. Biz bize kalsa ilk 48 saat geçer geçmez gün aşırı yıkardık göbek de 10 kere düşerdi ama benim kocayı artık hepiniz az çok tanıdınız. Çok bilmişko kendileri Az önce annem krema al da marketten kremalı mantar sote, makarna falan yaparız dedi. Kremalar çok zararlı diye başladı hemen anlatmaya, annem de artık hiç muhatap olmuyor tamam alma yapmayız dedi direkt Hep böyleyiz hep.Ama kız nasıl sabrettiniz öyle biz göbeği düşmeden en az 3 kez yıkamışızdır tam bir haftada düşmüştü yıkamanın oraya etkisi olmaz ki yeterki iyi kurulayın
Sen biraz büyüdüğünde dene bence belki şimdi bulantı yaptırır da büyüdükçe yaptırmaz inşallahAlmadı almıyor bgn yine denedim öğürüyor cocuk acken de tokken de öğürüyor
Bebek doyana kadar ver canım zaten fazlasını almıyor alsa bile kusuyor.Ay bugün bana doktor beş günlük bebeğe 60 cc dedi. Doğumda bakan kilosundan iki sıfır çıkar o kadar dedi. Hangisine inanacağım bilemedim
Kaşık biberonların hepsi mi böyle ki acaba yavBen baska marka kullaniyordum ama cocuk yarisini disari atiyordu doymuyodu oyuzden biberona gectim en azindan hepsini iciyor.
Şırınga denemedim canım hastanede de direkt bizim kaşık biberonla verdiler. Avent + como tomo var bende ama korkuyorum alışır diye, değerleri iyi şu anda ama önlem amaçlı 2 emzirmede 1 mama veriyorum doktor öyle söylediŞırıngayla denedin mi canım ilk biz onunla vermiştik ama baktık yarısı dışarı dökülüyor kaşık biberona geçtik onda da aynısını yapınca aventin biberonunu verdik rahat içmişti sonrada sarılık düzelince sadece anne sütü memede eğer sadece anne sütü vereceksen bir kaç içirmede bir şey olmaz ama sürekli olursa meme reddi yapabilir meme hiç vermezsen
Babasına inanılmaz benziyor bence ama annem eski fotoğraflarımı gösterdi bugün benim ilk doğduğum hallerime de çok benzettik. Ortaya karışık yani ama ağırlık baba bence :)Hadi bakalım Reddederse de ara ara denersin. İlla ki ilkinde alıp sevecek diye bir kural yok. Arda da bazen iştahla emiyor bazen değdiği an bulantı kusma durumu oluyor, tamamen anlık fiziki durumlarına ve ruh hallerine göre değişen bir şey :) Kime benziyor bebiş bu arada ? :)
Bizimki gibi :) 3-5 aya tam belli olurlar herhalde böyle ortaya karışık olanlar :)Babasına inanılmaz benziyor bence ama annem eski fotoğraflarımı gösterdi bugün benim ilk doğduğum hallerime de çok benzettik. Ortaya karışık yani ama ağırlık baba bence :)
Öyle yapıyorum yüz üstü tutup vuruyorum sırtına ama gece falan olur diye çok korkuyor insan2 saate bir alarm kuruyorum ama erteleyip uyuduğum oldu 4 saat belki 5 saat ve hatırlamıyorum da bazen acaba kalktım mı kalkamadım mı çok korkuyorum sabah baya sık emziriyorumSelam, kusma ve genzine kaçma benim bebeğimde de var. Genzine kactiginda hemen yan çevirip sırtına vurun, yine olmazsa yüzüstü aşağı doğru tutup sırtına vurun. Kusma için çözümüm yok artık normalimiz oldu bizim. Kaç günlük bebeğiniz bilmiyorum ama bana hemşire gece 3 saate kadar uyuyabilir demişti. 24 günlük oldu bebişim artık 4 saate kadar da uyumasına izin veriyorum, bilmiyorum doğru mu yanlış mı yaptığım. Doğum kilosunu geçti sarılık değeri de 0, o yüzden 4 saatte olur gibi geldi.
düşer o zamana kadar benceAh hadi inşallah. Ya annemler gidecek bir dahaki cumartesi daha bebeği ağız tadıyla yıkayamadık şöyle. Bir kere babasından habersiz yalapşap leğende yıkayıverdik hepsi o O kadar küvetler oyuncaklar aldım çocuuma, pembe küçük bir leğende yıkadık acele ile Annem gitmeden o küvette tam olarak bir yıkayıp nasıl yapmamız gerektiğini kavramalıyız sonraki süreçte.
Ben bi verdim ama sonra vazgeçtim sarılık riskini atlatana kadar, tok olduğunu düşünür falan korktumKızlar bebolara emzik verdiniz mi? Ben alıştırmak istiyorum ödüm kopuyor almaz diye ama rahat rahat veremedim de siz naptınız