Annemin ilaç ve yoğun kokulu kimyasal ürün bağımlılığı beni hem çok üzüyor hem kızdırıyor
Bugün çoktandır kullanmadığım bir yastık kılıfını çıkardım kullanayım diye ama baktım havasız kokuyor, bunları yıkayayım havasız kalmışlar dedim. Yumuşatıcı kullanmadığınız için illa ki böyle kokar dedi. Anne hele ki yastıkların yoğun kokması baş ağrısı ve alerji sebepleri işte diyorum, yok..
Eskiden küçük bebek olunca evler bebek kokardı şimdi her şeyiniz kokusuz o kokular da gelmez oldu diyor. Demek ki eskiden de kokanlar bebek değilmiş şampuan pudra deterjanmış diyorum. Bilmem artık diyor...
Geçen bir gün dışarıda uzun kaldık ve dışarıdan bir şey yemek istemedim emzirdiğim için, uzun süre aç kalınca da başım ağrıdı. Başım ağrıdı der demez falan ağrı kesiciden iç hemen dedi. Kendisinin de ağrımış ben de içeceğim diyor. Anne açız ya ondan ağrıdı yemek yesek diyorum yemek de yiyelim ama başımız neden ağrısın diyor.. Yani her gün neredeyse bir ağrı kesici içiyor illa ki hem de sert ağrı kesiciler yazdırmış kendine. Yaygın vücut ağrılarıma çok iyi geliyor diyerek.
Kabızlığı var magnezyum iyi geliyor içsene dedim, benim çok güzel ilacım var akşam içince sabaha iyi geliyor diyor
hep böyleyiz. Bugün patladım biraz. Niye seviyorsun bu kadar kimyasalları ve ilaçları, genç kızların var, bak onlar da aynı, hiç iyileşmediğinizin farkında mısınız, acaba bu sebepten mi diye düşünüyor musunuz diyorum. Biz güzel kokan şeyleri seviyoruz, ilaçları doktor veriyor bilmem ne hep bir bahane. Uzaktayken bu kadar takılmıyordum aklıma gelmiyordu kabullenmiştim de artık şimdi bir süredir bir arada olunca da depreştim yeniden