2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 83 40,5%
  • erkek

OY: 107 52,2%
  • ikiz kız

OY: 2 1,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,5%
  • ikiz kız/erkek

OY: 8 3,9%
  • üçüz / çoğul

OY: 2 1,0%

• Ankete Katılan
    205
amannnnnnn bu üşüme muhabbetinden daral geld vicdan yaptırıyolar gerçekten üşüyo sanıp üzülüyorum ya. doğurcaktık ağustos sıcağında kafamız rahat olcaktı 🤣🤣

Kız dur ağustosta da giydirir örterlerdi bebeği bir de isilikle pişikle uğraşırdık 😂 10 tane çocuk doğursam 10’unu da kışın doğurmak isterim ya. Ne son trimester geçer yaz aylarında ne de doğum sonrası. Ben korsesiz doğrulamıyorum hala. Yazın bu korseyi taksam herhalde çay bardağına dönerdi belim 😂
Hayır hayır ozaman da cam kapı acamazdiniz ceranda kalır diye klimayı bile yukseltemezdiniz😅😅kış bebeği çok güzel ben çok sevdim valla 2 yaz 2 de kış bebeğim oldu bende şanslıyız kış en guzeli

Kızlar benim birazcık sorular birikti 🥹
BerryBlossom BerryBlossom bebişin doğum bilgilerini atabilir misin kuzucum tabloya eklemek için?
owlll owlll canım doğum tarihi ve doğum haftası eksik kalmış,
whiterabbit whiterabbit doğum tarihi ve doğum haftası eksik kuzum,
LeyLA84db LeyLA84db hermoniel hermoniel perocuk35 perocuk35 doğum haftası,
Meryemimm Meryemimm doğum tarihi, doğum haftası, boyu kilo bilgisi,
okidoki6666 okidoki6666 doğum tarihi,
K kzkzkzkz bebişin ismi ne olduuu?
blocked blocked 18 Aralık doğru mu kuzucum?
B benfatma doğum yapmış mıydın canım? Doğum tarihi, doğum haftası, boy kilo bebeğin ismi bilgileri eksik,
S sem123 doğum tarihi,
hayrihale hayrihale doğum yaptın diye tahmin ediyoruz kuzum, bilgileri alabilir miyiz?
@sym357 doğum haftası,
C cewriye Hayat89 Hayat89 serendipcem serendipcem O ozlemem A ante diem bebişlerin ismi ne olduuu?
prmhnm prmhnm A arwen42 B babyzuzu P Peanut2018 B Bahar0805 canlar siz de doğum yaptınız muhtemelen tablo bilgilerini alabilir miyim?

Hayır hayır ozaman da cam kapı acamazdiniz ceranda kalır diye klimayı bile yukseltemezdiniz😅😅kış bebeği çok güzel ben çok sevdim valla 2 yaz 2 de kış bebeğim oldu bende şanslıyız kış en guzeli
Kesinlikle öyle canım. Doğumun yaza geldiği ayları hesaplayıp atlamak lazım 😂 En geç haziranda doğarsa kurtarır bizim buralarda, temmuz ağustos eylül sıkıntı 😂 6aydan sonraki hamilelik de sıkıntı yazın sadece doğum gibi düşünmemek lazım.

39+1 ne gelen var ne giden artık çok sıkıldım 🥲 bazen regli ağrısı gibi ağrım oluyor kızlar yaşayan oldu mu ?
Benimde tık yoktı 39+4te rahim ağzında batma gibi hisler oldu, ertesi gün sabah kanlı nişan geldi 4 5 kez kontrol amaçlı nst ye gittim sancı çıkmadı 1 parmak açıklık dendi sonra akşam tekrar hastaneye gittim 2 parmak açıklık olmuştu sancılarda hafiften başlamıştı o yüzden umudu kesme😄39+6da bebek doğdu

amannnnnnn bu üşüme muhabbetinden daral geld vicdan yaptırıyolar gerçekten üşüyo sanıp üzülüyorum ya. doğurcaktık ağustos sıcağında kafamız rahat olcaktı 🤣🤣
Ay evet ya banada herkes diyor bilinçli anneliğine güvendiğim yakınlarımda deyince bir tık örtüyorum bazen. Şu an iç zıbın ince alt üst takım penye battaniyeyle kundak yaptım o var. Bide peluş örttüm az ayak uçlarına doğru 🥲

Canım kızlar size ancak dönebiliyorum, gelen giden hiç bitmedi 2 gündür sıfır uykuylayım ama nasıl güzel bir duyguymuş bu ya rüyada gibiyim 🥹❤️ ikimiz de çok iyiyiz, normal doğum imkansızmış plesenta rahmime yapışmış rahmi almadığımıza dua edelim dedi doktor. 37+2 3580 51 cm geldi canım kızım ❤️
Maşallah annesi sağlıkla büyüsün. Kaderinde aralık analığı varmış. Kilosu falan da çok iyi maşallah🥹🥹❤️gerçekten çok güzel bir duygu ya tarif edilemez

Beşiğe koyunca çok mızırdanıyor bıraksak uyur mu bilmiyorum kıyamıyorum ben :KK43: bi iki pışpışlıyorım devam ediyosa alıyorım kucağıma. Bu akşam park yatağı denicem yine
Bu sorun bizde de var maslesef bazen eşim kanepede yatıyır bebekle yatakta yatıyoruz güzel uyuyor o zaman ama kendi yatağında sürekli uyanıyor hiç rahat değil acaba sert yatak mı sevmiyor diyorum bizim yatak biraz daha yumuşak ya gündüz küçük beşikte de güzel uyuyor onunda al tarafı puf minderli ondan mı acaba sevmiyor mu acaba bizimki sert yatak

Gece boyu reflü yatağını (juno yatak olan) kullanan oluyor mu kızlar ya gün içinde aşırı kullanışlı geliyor bana her odaya gidiyor falan ama yumuşak sağlıklı değil denmesi kafama takılıyor. Gecede onda uyutsam daha konforlu olacak sanki ama🥲bide kafasını düzenli bir oraya bir öbür tarafa çeviremiyorum sanki rastgele yatıyor kafa şekli kötü olur diye korkuyorum

Beşiğe koyunca çok mızırdanıyor bıraksak uyur mu bilmiyorum kıyamıyorum ben :KK43: bi iki pışpışlıyorım devam ediyosa alıyorım kucağıma. Bu akşam park yatağı denicem yine
Benimde aynıydı ve sürekli aranıyordu meme için dün kundakla uzun uyudu park yatakta. Park yatak geniş bir alan olduğundan eli koluda serbest olunca güvensiz geliyordur belki diye düşündüm bende kundak baya işe yaradı baya penye battaniye ile kendimiz yaotık kundak😄denenebilir geldi. Birde uyur dalmaz mızırsanırsa beyaz gürültü açıyorum bazen ağzına da emzik koyuyorum tam dalsın diye her zaman başarılı olmasa da işe yarıyor gibi

Benimde aynıydı ve sürekli aranıyordu meme için dün kundakla uzun uyudu park yatakta. Park yatak geniş bir alan olduğundan eli koluda serbest olunca güvensiz geliyordur belki diye düşündüm bende kundak baya işe yaradı baya penye battaniye ile kendimiz yaotık kundak😄denenebilir geldi. Birde uyur dalmaz mızırsanırsa beyaz gürültü açıyorum bazen ağzına da emzik koyuyorum tam dalsın diye her zaman başarılı olmasa da işe yarıyor gibi
Şuan arka fonda beyaz gürültü açık onu açınca bağıra bağıra ağlayan bebek bir an susuyor mucizevi gerçekten onunla uykuya geçiyor resmen şimdi uyudu umarım uzun uyur da ben de uyuyabilirim

Bu sorun bizde de var maslesef bazen eşim kanepede yatıyır bebekle yatakta yatıyoruz güzel uyuyor o zaman ama kendi yatağında sürekli uyanıyor hiç rahat değil acaba sert yatak mı sevmiyor diyorum bizim yatak biraz daha yumuşak ya gündüz küçük beşikte de güzel uyuyor onunda al tarafı puf minderli ondan mı acaba sevmiyor mu acaba bizimki sert yatak
Benim gün içinde yattığı beşiğin altında da pofidik bi battaniye var. Altı yine sert tabii ama kıçının değdiği yer yumuşak olmuş oluyor bilmiyorum ki

BerryBlossom BerryBlossom bebişin doğum bilgilerini atabilir misin kuzucum tabloya eklemek için?
B benfatma doğum yapmış mıydın canım? Doğum tarihi, doğum haftası, boy kilo bebeğin ismi bilgileri eksik,
S sem123 doğum tarihi,
hayrihale hayrihale doğum yaptın diye tahmin ediyoruz kuzum, bilgileri alabilir miyiz?
@sym357 doğum haftası,
C cewriye Hayat89 Hayat89 serendipcem serendipcem O ozlemem A ante diem bebişlerin ismi ne olduuu?
prmhnm prmhnm A arwen42 B babyzuzu P Peanut2018 B Bahar0805 canlar siz de doğum yaptınız muhtemelen tablo bilgilerini alabilir miyim?
Tabiki canım 38+4 16 Aralıkta doğum oldu 3490 gram 52 cm

S sem123 doğum tarihi,
@sym357 doğum haftası,
18 aralık bizim evet

S sem123 doğum tarihi,
@sym357 doğum haftası,
37+5 canim

Ya var ya size de oluyor mu yarım saatten fazla deliksiz uyumayan bebek ne zaman biri gelcek olsa uyanmak bilmiyor habire uyuyor şaka gibi

Ben ilk günler bebegi anne yanı besiginden bile alamadıgım için sezaryan dikişlerimden dolayı yanıma bir büyük kafa yastıgını diklemesine koyup üzerine kolumu kolumun üzerine de bebegi yatırıp memeye yapıştırıp oyle emziriyordum gece. Meme degiştirecegim zaman esimi uyandırıp yastıgı ve bebegi dier tarafıma gecirtiyordum vücudum yan dönemediği için o sekilde dümdüz sırtüstü yatarak emzirebiliyordum bir yandan da uyuyodum işte. Bilmiyorum anlatabildim mi
ben esimle oglumu baska yataga yolladim yoksa buyuk oglan da kalkip surece dahil oluyordu toptan herkes gece uyaniyodu. yatakta tekim annem var yan odada ama onu da gece yormak cok istemiyorum gunduz ev isleri yapiyor diye. idare edicem artik su sezaryen acilari gecene kadar

Ben resmen uykusuzluktan helak oldum. Bizim oğlanın nefes problemi oluştu biraz. Ememiyor doymuyor tam uyuyamıyor falan. Doktorlar burunda bişey yok ciğerde yok dediler ama yine de bi yenidoğan servisine yatıralım dediler. İnşallah doğuma bağlı geçici bişey çıkar 1-2 günle atlatırız
nasil yani nefes alirken kesik kesik mi aliyor tikaniyor mu ne yasiyor tam olarak?

Ya var ya size de oluyor mu yarım saatten fazla deliksiz uyumayan bebek ne zaman biri gelcek olsa uyanmak bilmiyor habire uyuyor şaka gibi

Ben ilk günler bebegi anne yanı besiginden bile alamadıgım için sezaryan dikişlerimden dolayı yanıma bir büyük kafa yastıgını diklemesine koyup üzerine kolumu kolumun üzerine de bebegi yatırıp memeye yapıştırıp oyle emziriyordum gece. Meme degiştirecegim zaman esimi uyandırıp yastıgı ve bebegi dier tarafıma gecirtiyordum vücudum yan dönemediği için o sekilde dümdüz sırtüstü yatarak emzirebiliyordum bir yandan da uyuyodum işte. Bilmiyorum anlatabildim mi
bunların hepsi ne kadar da ben 😂 dün gündüz resmen hiç uyumadı. bugün birileri geldi bebe 2 saat deliksiz uyudu. ne uslu bebek dediler 😬 ben de hep yatarak emziriyorum eşim takip ediyor bizi valla beşikte durmak istemiyor. dün gece de koyniş koyniş uyumuşuz meme falan açıkta çocuk ihtiyaç duydukça emdi herhalde 😂 yatağa çişi çıkmış hep bi ton iş çıktı bana

X