2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 83 40,5%
  • erkek

OY: 107 52,2%
  • ikiz kız

OY: 2 1,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,5%
  • ikiz kız/erkek

OY: 8 3,9%
  • üçüz / çoğul

OY: 2 1,0%

• Ankete Katılan
    205
İnşallah sağ salim evine dönsün. Yani birçoğumuz grip diye düşünebilirdik elbette ve hani kendisi ya da daha yakınları çok hastasın bir gözük diyebilirdi sen doğurmak üzere halinle düşünemezsin ki bunu. Canını sıkma dua ederiz bol bol sağ salim dönsün evine sevdiklerine🙏yaşlı mı kv çok yaşlı değilse atlatır inşallah
yaşlı aslında canım 65 yaşında, bugün değerleri daha iyi çıkmış haftaya servise geçebilir demiş doktor. inşallah öyle olur 🙏🏻

Ya var ya size de oluyor mu yarım saatten fazla deliksiz uyumayan bebek ne zaman biri gelcek olsa uyanmak bilmiyor habire uyuyor şaka gibi
benimkide ayni ama ben israrla koyuyorum besigine sezaryen yerim aciyor donemiyorum yatakta diye. tsbi uyaniyor boyle tum gece dongu yasiyoeuz dun gece srtik vucudum zihnim nasil yorulduysa karabasablar basti beni hep. en son sabaha yakin anneme mama ver sen al demisim bir kac saat uyudum. sezaryen acilarim gecsin yatagima alicam ben de baby nest icinde
Ben ilk günler bebegi anne yanı besiginden bile alamadıgım için sezaryan dikişlerimden dolayı yanıma bir büyük kafa yastıgını diklemesine koyup üzerine kolumu kolumun üzerine de bebegi yatırıp memeye yapıştırıp oyle emziriyordum gece. Meme degiştirecegim zaman esimi uyandırıp yastıgı ve bebegi dier tarafıma gecirtiyordum vücudum yan dönemediği için o sekilde dümdüz sırtüstü yatarak emzirebiliyordum bir yandan da uyuyodum işte. Bilmiyorum anlatabildim mi

Kumraladamavituna1 Kumraladamavituna1 yı soran bir arkadaş olmus. Bence bugün doğuma alındı :) son mesajlarına baktım doğuma alınacağım hazırlıksızım vs demiş. İnşallah sağlıkla güzel haberleri gelir 🙏🏻
Evet yavrum onu görmüştüm sabah erken saatlerde de sonra bir şey göremeyince ne yaptı, nasıl geçti merak ettim. Ses çıkmadığına göre bence de doğurdu 🙏🏻

Canım kızlar size ancak dönebiliyorum, gelen giden hiç bitmedi 2 gündür sıfır uykuylayım ama nasıl güzel bir duyguymuş bu ya rüyada gibiyim 🥹❤️ ikimiz de çok iyiyiz, normal doğum imkansızmış plesenta rahmime yapışmış rahmi almadığımıza dua edelim dedi doktor. 37+2 3580 51 cm geldi canım kızım ❤️

Canım kızlar size ancak dönebiliyorum, gelen giden hiç bitmedi 2 gündür sıfır uykuylayım ama nasıl güzel bir duyguymuş bu ya rüyada gibiyim 🥹❤️ ikimiz de çok iyiyiz, normal doğum imkansızmış plesenta rahmime yapışmış rahmi almadığımıza dua edelim dedi doktor. 37+2 3580 51 cm geldi canım kızım ❤️
Oy maşallah kuzuya boyu kilosu herseyi yerinde 🧿 hoşgelmiş mercan hanım. Gözünüz aydın. Bulantılar, sancılar kasılmalar meraklı bekleyiş hepsi sona erdi cok sükür. Herseyşn yolunda gitmesine cok sevindim 💛

Mantıklı ama kim uğraşacak onla yav. Ben de dik uyumayı öğrendim ama ağzı kapanr burnu kapanır diye 15 dakikada bi uyanıyorum tabii.
Kız hiç uyumayan ve kolik bir bebekti. Günde 8 saat uyuyordu yeni doğduğunda en fazla o da hep kucakta. Denemedikleri hiçbir şey kalmadı. Kimyon anason çaylarını kendisi içti kesmedi bebeğe bile içirdi. Sıcak su torbası ne ki 🥹

Gözün aydın Kumralcım, maşallah o da bir tosbikmiş 🥹 39-40 haftaları görse 4’ü rahat geçermiş 😅 Allah sağlıkla, analı babalı büyütmeyi nasip etsin 🥰🌸 Rüyadan hiç uyanmayın ❤️

Geceniz nasıl geçiyor bebişle? Bizimki gündüz yatıyor beşiğinde ama gece kucağımda uyutuyorum haliyle ben uyumuyorum hiç, uyumuyor gece beşikte
Bizim evdeki ilk 2 gece sürekli uyandı memeden ayırınca gece boyu uyuyamadım neredeyse dün gece kundak yaptık tam kundak öyle uyuttum emzirmeye uyandırdım 2 saatte bazen 1.5 saatte bir genelde emdi gazı çıktı uyudu birkaç kez mızmızlandı bide alt değişince ağladı genel olarak iyi uyudum dün. Gün içinde de kundak yapınca iyi uyuyor gibi. Bakalım bu gece nasıl olcak gündüz hiç uyumadım azıcık oturayım dedim tv falan baktım bebek reflü yatağında yanımda durdu😄gece uyumazsa sabaha perişanım

amannnnnnn bu üşüme muhabbetinden daral geld vicdan yaptırıyolar gerçekten üşüyo sanıp üzülüyorum ya. doğurcaktık ağustos sıcağında kafamız rahat olcaktı 🤣🤣
Kız dur ağustosta da giydirir örterlerdi bebeği bir de isilikle pişikle uğraşırdık 😂 10 tane çocuk doğursam 10’unu da kışın doğurmak isterim ya. Ne son trimester geçer yaz aylarında ne de doğum sonrası. Ben korsesiz doğrulamıyorum hala. Yazın bu korseyi taksam herhalde çay bardağına dönerdi belim 😂

Bizim evdeki ilk 2 gece sürekli uyandı memeden ayırınca gece boyu uyuyamadım neredeyse dün gece kundak yaptık tam kundak öyle uyuttum emzirmeye uyandırdım 2 saatte bazen 1.5 saatte bir genelde emdi gazı çıktı uyudu birkaç kez mızmızlandı bide alt değişince ağladı genel olarak iyi uyudum dün. Gün içinde de kundak yapınca iyi uyuyor gibi. Bakalım bu gece nasıl olcak gündüz hiç uyumadım azıcık oturayım dedim tv falan baktım bebek reflü yatağında yanımda durdu😄gece uyumazsa sabaha perişanım
Park yatakta uyuması hayal zaten küçük bi beşik var onda uyuyor sabah, şimdi onu taşıcaz odaya :/

Ayy Kumral çok sevindim sağlıkla dünyaya gelmesine😍 maşallah boyu kilosu gayet yerinde, nasıl geçti anlat bize müsait olunca 😍

Bende iki mememin ortasına dik şekilde koyup duruyorum bazen emme sonrası ama çok korkuyorum o yüzden hemen geri koyuyorum çok minikler🥺
Beşiğe koyunca çok mızırdanıyor bıraksak uyur mu bilmiyorum kıyamıyorum ben :KK43: bi iki pışpışlıyorım devam ediyosa alıyorım kucağıma. Bu akşam park yatağı denicem yine

X