2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 83 40,5%
  • erkek

OY: 107 52,2%
  • ikiz kız

OY: 2 1,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,5%
  • ikiz kız/erkek

OY: 8 3,9%
  • üçüz / çoğul

OY: 2 1,0%

• Ankete Katılan
    205
Canım kızlar size ancak dönebiliyorum, gelen giden hiç bitmedi 2 gündür sıfır uykuylayım ama nasıl güzel bir duyguymuş bu ya rüyada gibiyim 🥹❤️ ikimiz de çok iyiyiz, normal doğum imkansızmış plesenta rahmime yapışmış rahmi almadığımıza dua edelim dedi doktor. 37+2 3580 51 cm geldi canım kızım ❤️
yaa maşallah size gözünüz aydın ♥️🥰🧿

Kızlar benim birazcık sorular birikti 🥹
BerryBlossom BerryBlossom bebişin doğum bilgilerini atabilir misin kuzucum tabloya eklemek için?
owlll owlll canım doğum tarihi ve doğum haftası eksik kalmış,
@whiterabbit doğum tarihi ve doğum haftası eksik kuzum,
@LeyLA84db @hermoniel @perocuk35 doğum haftası,
@Meryemimm doğum tarihi, doğum haftası, boyu kilo bilgisi,
@okidoki6666 doğum tarihi,
@kzkzkzkz bebişin ismi ne olduuu?
blocked blocked 18 Aralık doğru mu kuzucum?
@benfatma doğum yapmış mıydın canım? Doğum tarihi, doğum haftası, boy kilo bebeğin ismi bilgileri eksik,
@sem123 doğum tarihi,
@hayrihale doğum yaptın diye tahmin ediyoruz kuzum, bilgileri alabilir miyiz?
@sym357 doğum haftası,
@cewriye @Hayat89 @serendipcem @ozlemem @ante diem bebişlerin ismi ne olduuu?
@prmhnm @arwen42 @babyzuzu @Peanut2018 @Bahar0805 canlar siz de doğum yaptınız muhtemelen tablo bilgilerini alabilir miyim?
12.12 38+1 teşekkürler canım 🌹

kizlar kac kilo verdiniz dogumdan sonra ben en son 63um saniyordum 49la hamile kalmistim, bugun bir tartildim 60im.bebek bile 3250 dogdu plesantasi suyu derken 3 kilocuk nedir ya demek son haftada almisim yine. hem emzirmek hem kilo vermek istiyorum var mi bir onerisi olan

Kesinlikle öyle canım. Doğumun yaza geldiği ayları hesaplayıp atlamak lazım 😂 En geç haziranda doğarsa kurtarır bizim buralarda, temmuz ağustos eylül sıkıntı 😂 6aydan sonraki hamilelik de sıkıntı yazın sadece doğum gibi düşünmemek lazım.
Aynen şimdi yazın bizimkilee ele avuca gelecek oturcaklar rahat olcak Mayıs ve haziran da da doğum yapmış biri olarak her şeyden tecrübe edildim valla hamd olsun Rabbime😂😂
Ben resmen uykusuzluktan helak oldum. Bizim oğlanın nefes problemi oluştu biraz. Ememiyor doymuyor tam uyuyamıyor falan. Doktorlar burunda bişey yok ciğerde yok dediler ama yine de bi yenidoğan servisine yatıralım dediler. İnşallah doğuma bağlı geçici bişey çıkar 1-2 günle atlatırız

Burnu tıkalı gibi hırıltılı. Gripken burun tıkanır ama neden olduğunu anlamazsın nefes alamazsın ya öyle duruyor tam zorla almaya çalışıyor nefesi sanki.
Alla alla üzüldüm ama olsun bi takip edilsin bakalım cnm 😔

kizlar kac kilo verdiniz dogumdan sonra ben en son 63um saniyordum 49la hamile kalmistim, bugun bir tartildim 60im.bebek bile 3250 dogdu plesantasi suyu derken 3 kilocuk nedir ya demek son haftada almisim yine. hem emzirmek hem kilo vermek istiyorum var mi bir onerisi olan
79 la dogurdum 7 kilo gitmiş sadece ama yiyorum ben😂😂😂yazın diyete başlarım emsin cocum sütüm azalmasin kız sen zaten zayifsin ben 64 le.hamile kalmıştım senin kilonda olsam keşke😂

Kızlar bu bebeklerin ağzından burnundan balgam gelmesi normal mi? Bugün ilk defa böyle bir şey oldu kusacak sandım ama böyle tükürüklü bir balgam geldi burnu da biraz aktı o sırada. Son günlerde kusma ve Hıçkırığı da başladı. Hemen hemen hemen sınav sonra az bir şey kusuyor ve hıçkırık tutuyor.
İkinci sorum bebeğin beslenmesi güzel maşallah. Ama gün içerisinde hemen hemen iki emmesinde bir kaka yapıyor. Kakası sarı renkte yarı sulu yarı katı gibi bilmiyorum nasıl tarif edebilirim? Acaba çok mu sık yapıyor?

Aynen şimdi yazın bizimkilee ele avuca gelecek oturcaklar rahat olcak Mayıs ve haziran da da doğum yapmış biri olarak her şeyden tecrübe edildim valla hamd olsun Rabbime😂😂

Alla alla üzüldüm ama olsun bi takip edilsin bakalım cnm 😔
Aynen öyle canım inşallah yaza koyarız sepete gezeriz park bahçe 🫠🥰

79 la dogurdum 7 kilo gitmiş sadece ama yiyorum ben😂😂😂yazın diyete başlarım emsin cocum sütüm azalmasin kız sen zaten zayifsin ben 64 le.hamile kalmıştım senin kilonda olsam keşke😂
Ben de 75le doğuma gittim 67-68e kadar düştüm. Ama alacağım bence geri çünkü annem kırk gün çok beslenilircilerden 😂 devamlı bir yeme içme olayı var evde. İtiraz etmiyorum ben de 😂

Kızlar bu bebeklerin ağzından burnundan balgam gelmesi normal mi? Bugün ilk defa böyle bir şey oldu kusacak sandım ama böyle tükürüklü bir balgam geldi burnu da biraz aktı o sırada. Son günlerde kusma ve Hıçkırığı da başladı. Hemen hemen hemen sınav sonra az bir şey kusuyor ve hıçkırık tutuyor.
İkinci sorum bebeğin beslenmesi güzel maşallah. Ama gün içerisinde hemen hemen iki emmesinde bir kaka yapıyor. Kakası sarı renkte yarı sulu yarı katı gibi bilmiyorum nasıl tarif edebilirim? Acaba çok mu sık yapıyor?
Ay birkaçınızı etiketleyeceğim cevap içinnn
D derya32 nursen6161 nursen6161 owlll owlll S secondchance S SarilmaSaldirisi S seydaseydas

Ben de 75le doğuma gittim 67-68e kadar düştüm. Ama alacağım bence geri çünkü annem kırk gün çok beslenilircilerden 😂 devamlı bir yeme içme olayı var evde. İtiraz etmiyorum ben de 😂
Ay bende şimdi bir paket kremali bisküvi yedim😂😂 iyi vermişsin sende valla 70 in altına dusebilsem bi

Burnunu hergun olmasada otri bebeyle çek cnm kusması fazlalığını kusuyo o önemli deil
Kakası da normal genelde her bezinde oluyo bizim hatta kaka yapınca tekrar emmek istio yer aciliyo bizimkinin midesinde yeşil olursada normal ondan korkma bana resmini atabilirsin igrenmem ben inst den anlattığına göre normal kaka

Burnunu hergun olmasada otri bebeyle çek cnm kusması fazlalığını kusuyo o önemli deil
Kakası da normal genelde her bezinde oluyo bizim hatta kaka yapınca tekrar emmek istio yer aciliyo bizimkinin midesinde yeşil olursada normal ondan korkma bana resmini atabilirsin igrenmem ben inst den anlattığına göre normal kaka
Ayyy tamam canım bir dahaki sefere atıp sorayım inşallah çok sağ ol 🙏 Annem dün bir kere yeşil gördüm dedi ama sonrakiler yine sarıydı dedi. Herhalde yediğim bir şey yaptı dedik. Evet Arda da her kaka yapmasına yeniden emmek istiyor. Ya hatta kusuyor diye vermek istemiyorum bazen yeni emdin diyorum oyalıyorum. Bir de sanırım sütüm başta yavaş sonra da fazla hızlı geliyor sonlara doğru çok sıklaşıyor yutkunması, çok yoruluyor nefes nefese kalıyor falan. O kadar sık yudumlayınca o da kusmasını tetikliyor gibi geliyor.

Ayyy tamam canım bir dahaki sefere atıp sorayım inşallah çok sağ ol 🙏 Annem dün bir kere yeşil gördüm dedi ama sonrakiler yine sarıydı dedi. Herhalde yediğim bir şey yaptı dedik. Evet Arda da her kaka yapmasına yeniden emmek istiyor. Ya hatta kusuyor diye vermek istemiyorum bazen yeni emdin diyorum oyalıyorum. Bir de sanırım sütüm başta yavaş sonra da fazla hızlı geliyor sonlara doğru çok sıklaşıyor yutkunması, çok yoruluyor nefes nefese kalıyor falan. O kadar sık yudumlayınca o da kusmasını tetikliyor gibi geliyor.
Emzik veriyom bende işte uyutmaya çalışıyorum biliyorum tıka basa tok😂

Bu sorun bizde de var maslesef bazen eşim kanepede yatıyır bebekle yatakta yatıyoruz güzel uyuyor o zaman ama kendi yatağında sürekli uyanıyor hiç rahat değil acaba sert yatak mı sevmiyor diyorum bizim yatak biraz daha yumuşak ya gündüz küçük beşikte de güzel uyuyor onunda al tarafı puf minderli ondan mı acaba sevmiyor mu acaba bizimki sert yatak
Canım kendi yatağınızda yatırmayın diyorlar genellikle. Ben gündüzleri gözümün önünde diye sert yatakta yatırıyorum geceleri yuno yatakta yatıyor kusma vs olursa diye. Aklında olsun.

Canım ben 50 kg ile hamile kaldım. Doğuma 70 kilo ile gittim. Bir hafta içinde 10 kilo verdim. Şuan 60 oldum

Emzik veriyom bende işte uyutmaya çalışıyorum biliyorum tıka basa tok😂
Emziği de sanki çok tokken reddediyor daha doğrusu midesini bulandırıyor gibi o anda üstelemiyorum reddederse ama mesela emdi çiş kaka yaptı kustu falan diyelim uykuya geçmek için yeniden meme isterse o ara biraz emzikle oyalıyorum yeniden emmemesi için. Çünkü dediğin gibi tıka basa tok oluyor. 2 yudum emse memede kusuyor yani. Acıkma emmesi ve oyalanma emmesine ben de ayrı ayrı yanıt veriyorum 😂

Benim bebek asla doymuyor kızlar. Son iki günde aşırı iştahı açık. Saat başı anne sütü ile başlıyor yetmiyor mamaya geçiyoruz. Mamayıda şuan 100 cc almaya basladı. Yarım bırakınca vermeyince çirkefleşmeye basladı. 😃 evdeki kedi ve bebek asla doymuyorlar

Bu sorun bizde de var maslesef bazen eşim kanepede yatıyır bebekle yatakta yatıyoruz güzel uyuyor o zaman ama kendi yatağında sürekli uyanıyor hiç rahat değil acaba sert yatak mı sevmiyor diyorum bizim yatak biraz daha yumuşak ya gündüz küçük beşikte de güzel uyuyor onunda al tarafı puf minderli ondan mı acaba sevmiyor mu acaba bizimki sert yatak
Canım ben 7/24 reflü yatağında yatırıyorum. Gece mesela reflü yatağıyla beraber götürüp beşiğe koyduğumda yine uyanıyor yani yatağa teması bile yok. Direkt beşik olayını sevmiyorlar galiba nasıl anlıyorlar bilmiyorum ama 😂

Ben resmen uykusuzluktan helak oldum. Bizim oğlanın nefes problemi oluştu biraz. Ememiyor doymuyor tam uyuyamıyor falan. Doktorlar burunda bişey yok ciğerde yok dediler ama yine de bi yenidoğan servisine yatıralım dediler. İnşallah doğuma bağlı geçici bişey çıkar 1-2 günle atlatırız
Aynı durumdayız canım benim oğlumda 4 gündür aynı sebeplerden yatıyor

X