Tamam canım teşekkür ederim40. Haftamda suni sancı verildi 5 cm acikligim oldu ama malesef bende sancı olmadığı için gayet rahattım regl ağrısı gibi bile değildi ara ara gelip gitti ve en sonunda uyudum sabah uyandığımda ufacık bile ağrı kalmamisti suyu da gelmedi bebeğin doktor kendi patlatmak istedi bunu da ben istemedim. Bı dene baktın gerçekten hiç olacak gibi değil çok da şansını zorlama son ama kadar getirmissin sonuçta
Evet doyunca zaten agzını memeden cekip uykuya geciyor vücudu bana temas halinde bir elimi de sırtına koyuyorum oyle tamamen tek vücut gibiyiz. Ancak o şekilde uyuyor. Oyle uyuyup besigine alsam 5 dk sonra kıpır kıpır başlıyor aglamaya pes ettim simdilikHaaa yatarak emziriyorsun. Ona ben de alıştırıcam canım ama şu an yapamıyorum benim hala dikişlerim ağrıyor öyle kasıla kasıla bir şey yapınca. Dün gece ben de anneme verdim. Sabah 6.30a kadar onun yanında yattı dinlendim ben de biraz rahat uyuyup. Emzirmelere kalktım tabi. 6.30 gibi yanıma aldım. Sonra da yine düzgün uyuyamadım.
Biz dipdibe uyudugumuz için bir de sürekli bi kucakmbir meme cocuk cok sıcaklar diye giydiremiyorum uyku tulumu bir gün uykusu düzene girer de besiginde yatarsa ben kullanmayı istiyorum ama hayaller hayatlarKızlar bebelere uyku tulumu kullaniyo musunuz ? Kullanıyorsanız hangisini ? Oda sıcaklığı kac derece oluyor içine ne giydiriyorsunuz?
Bebeklerde kullanılan antibiyotik soğuk algınlığı öksürük teOh iyi bari çok sevindim canım çok şükür. Macrol ne ki özelliği ne yani
Demek ki herkeste var bu durum yaaa. Bizimki de kendisi çekiliyor uykuya geçiyor ben de sarıyorum belini elimle o an keyfine diyecek yok ama yatağa bırakınca başlıyor mırmırlanma. Arkadaşım şey denemiş, yatağına sıcak su torbası koymuş ısıtmış iyice o şekilde bırakınca kucakta zannetmiş kendini devam etmiş uykuyaEvet doyunca zaten agzını memeden cekip uykuya geciyor vücudu bana temas halinde bir elimi de sırtına koyuyorum oyle tamamen tek vücut gibiyiz. Ancak o şekilde uyuyor. Oyle uyuyup besigine alsam 5 dk sonra kıpır kıpır başlıyor aglamaya pes ettim simdilik
Hmm iyiymiş ama sürekli sürekli de uapıl ak bir sey değil sanki o daDemek ki herkeste var bu durum yaaa. Bizimki de kendisi çekiliyor uykuya geçiyor ben de sarıyorum belini elimle o an keyfine diyecek yok ama yatağa bırakınca başlıyor mırmırlanma. Arkadaşım şey denemiş, yatağına sıcak su torbası koymuş ısıtmış iyice o şekilde bırakınca kucakta zannetmiş kendini devam etmiş uykuya
+1 brebir fazlasi var eksigi yokEvet doyunca zaten agzını memeden cekip uykuya geciyor vücudu bana temas halinde bir elimi de sırtına koyuyorum oyle tamamen tek vücut gibiyiz. Ancak o şekilde uyuyor. Oyle uyuyup besigine alsam 5 dk sonra kıpır kıpır başlıyor aglamaya pes ettim simdilik
Ben sordum iyi gecti dedi bana ama o kadar ben de sormak istemedim uzun uzun ama iyiymisler cok sukur :)KızlarKumraladamavituna1 den haber var mı? Birkaç sayfa gezdim de görmedim mesajını ben mi göremedim yazmadı mı henüz?
Çocuğun kolu havada mı kaldıYa bende aldım bundan ama kol kısmı saçma sapan geldi bana çocuğun kolu hava da ağrımaz mı kolları içim rahat etmedi ama evet denedim güzel uyudu
Ya bende aldım bundan ama kol kısmı saçma sapan geldi bana çocuğun kolu hava da ağrımaz mı kolları içim rahat etmedi ama evet denedim güzel uyudu
Mantıklı ama kim uğraşacak onla yav. Ben de dik uyumayı öğrendim ama ağzı kapanr burnu kapanır diye 15 dakikada bi uyanıyorum tabii.Demek ki herkeste var bu durum yaaa. Bizimki de kendisi çekiliyor uykuya geçiyor ben de sarıyorum belini elimle o an keyfine diyecek yok ama yatağa bırakınca başlıyor mırmırlanma. Arkadaşım şey denemiş, yatağına sıcak su torbası koymuş ısıtmış iyice o şekilde bırakınca kucakta zannetmiş kendini devam etmiş uykuya
maşallah gözünüz aydınHanımlar güzel anneler ben geldim pazartesi bebeğimi kucagına alangillerdenim 3 sezaryanım olunca cok zorlandım biraz acıları fazlasıyla hissettim narkozun etkisi cabuk gecti cok şükür şuan iyiyiz bebeğimde bende oğlum 09.33 doğdu 3.400 gram 51 cm olarak
İnşallah sağ salim evine dönsün. Yani birçoğumuz grip diye düşünebilirdik elbette ve hani kendisi ya da daha yakınları çok hastasın bir gözük diyebilirdi sen doğurmak üzere halinle düşünemezsin ki bunu. Canını sıkma dua ederiz bol bol sağ salim dönsün evine sevdiklerinekızlar biraz ağlamaya geldim.. kv yoğun bakıma alındı, zatüre olmuş. eşim tabi çok üzgün ve ben de öyle. doğuma 1 hafta kala hasta olmuştu biz de grip olduğunu düşünmüştük ve benim derdime düşmekten ilgilenemedik. görümcelerim de kp de ilgilenmedi ama eşim kendini suçluyor. ben de kendimi suçluyorum. gözümüzün önünde hastaydı kadın ama ciddiye almadık üşüttü sandık ama konuşamıyordu nefesi yetmiyordu, nazlanıyor sandım. sadece doğumuma odaklandım doğal olarak. kvye bişey olursa vicdan azabı duyabilirim. bebeğim 1 haftalık oldu bugün ama ben ağlıyorum çok doluyum gerçekten. sağ salim evine döner umarım ama doktor değerleri normal hayati tehlikesi devam ediyor her an herşey olabilir demiş.
uyku tulumuna baslamadik henuz. oda 23-24 arası oluyor gece günduz aynı. içine yarım kol çıtçıtlı body üstüne penye ayaklı tulum. yatarken penye battaniye biraz daha kalın, gunduz de yine battaniye beline kadar ortuyorum yatarkenKızlar bebelere uyku tulumu kullaniyo musunuz ? Kullanıyorsanız hangisini ? Oda sıcaklığı kac derece oluyor içine ne giydiriyorsunuz?
benimkide ayni ama ben israrla koyuyorum besigine sezaryen yerim aciyor donemiyorum yatakta diye. tsbi uyaniyor boyle tum gece dongu yasiyoeuz dun gece srtik vucudum zihnim nasil yorulduysa karabasablar basti beni hep. en son sabaha yakin anneme mama ver sen al demisim bir kac saat uyudum. sezaryen acilarim gecsin yatagima alicam ben de baby nest icindeEvet doyunca zaten agzını memeden cekip uykuya geciyor vücudu bana temas halinde bir elimi de sırtına koyuyorum oyle tamamen tek vücut gibiyiz. Ancak o şekilde uyuyor. Oyle uyuyup besigine alsam 5 dk sonra kıpır kıpır başlıyor aglamaya pes ettim simdilik