2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 83 40,5%
  • erkek

OY: 107 52,2%
  • ikiz kız

OY: 2 1,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,5%
  • ikiz kız/erkek

OY: 8 3,9%
  • üçüz / çoğul

OY: 2 1,0%

• Ankete Katılan
    205
Cıks bazen emiyor bazen emmiyor, nedenini ya da çözümünü bulamadım maalesef :/
Ara ara oluyor böyle süreçler. Kızımda 2 aylıkken yaşamıştım ben de ayakta yaylanarak emzirme karanlıkta emzirme hafif mayisikken emzirme koltukların tepesinde zıplayarak emzirme gibi değişik hareketlerle bir süre sonra normale donebilmistik endişelenme o yüzden her fırsatta tekliften vazgeçme bir hayır der sonra evet

Kızım öyle çok hasta deil hafif ama hapsuruk vardı geldik bakalım hastanedeyiz inşallah deildir evet çok şükür ciğer temiz

kızlar biraz ağlamaya geldim.. kv yoğun bakıma alındı, zatüre olmuş. eşim tabi çok üzgün ve ben de öyle. doğuma 1 hafta kala hasta olmuştu biz de grip olduğunu düşünmüştük ve benim derdime düşmekten ilgilenemedik. görümcelerim de kp de ilgilenmedi ama eşim kendini suçluyor. ben de kendimi suçluyorum. gözümüzün önünde hastaydı kadın ama ciddiye almadık üşüttü sandık ama konuşamıyordu nefesi yetmiyordu, nazlanıyor sandım. sadece doğumuma odaklandım doğal olarak. kvye bişey olursa vicdan azabı duyabilirim. bebeğim 1 haftalık oldu bugün ama ben ağlıyorum çok doluyum gerçekten. sağ salim evine döner umarım ama doktor değerleri normal hayati tehlikesi devam ediyor her an herşey olabilir demiş.

40. Haftamda suni sancı verildi 5 cm acikligim oldu ama malesef bende sancı olmadığı için gayet rahattım regl ağrısı gibi bile değildi ara ara gelip gitti ve en sonunda uyudum sabah uyandığımda ufacık bile ağrı kalmamisti suyu da gelmedi bebeğin doktor kendi patlatmak istedi bunu da ben istemedim. Bı dene baktın gerçekten hiç olacak gibi değil çok da şansını zorlama son ama kadar getirmissin sonuçta

Hadi sağlıkla gelsin inşallah

geçmiş olsun canım ya evdeki çocuklar taşıyor okuldan şu kışı hayırlısıyla bi atlatsak

inş geçmez. oğluma antibiyotik verdi doktor ama kusup duruyor karnım ağrıyor diyor. inş sütümüz bebeleri korur

gecmis olsun Nursen, rsv asisi oldu benimki de dogar dogmaz hastanede yaptilar kis bebelerine artik rutin yapiyoruz dediler. cogu bebek hastanedeymis bu sebeple bagisikligi zayif olanlar.. dikkat et tedavisini hemen uygularlar asisi icin gec kalinmadiysa da sor belki yaparlar

gecmis olsun insallah sag salim doner evine. nasıl o kadar ilerleyene kadar mudahale edilmemiş zatureye cevirmesi basit birsey değil keske onceden gitseymıs doktora insallah tedavisi olur

Ben emzirirken bile bunalıyorum bir an önce bebeğin ihtiyacını giderip birine vermek istiyorum aglicak diye ödüm kopuyorböyle olunca kendime de çok kızıyorum ne kadar kötü bi anneyim bebegim çok şanssız diyorum. Ama sanki bebek kucagimdayken bomba tasıyomusum da her an patlayacak ona zarar vericekmisim gibikorkunç bi anne oldum ben umarım çabuk duzelirim

Oy oy tosuncuk maşallah sağlıkla büyüsün

Oy maşallah gözünüz aydın olsun canım huzurla büyüsün yavrucak

Çok geçmiş olsun caniminsallah güzel olur her şey canını sıkma senin suçun degil

Kızlar bebelere uyku tulumu kullaniyo musunuz ? Kullanıyorsanız hangisini ? Oda sıcaklığı kac derece oluyor içine ne giydiriyorsunuz?

2 ayrı emzik denedim emiyor ama meme istiyorsa onu atıp yine mızmızlanıyor emmek istiyor. Gündüz böyle bir olayımız yok her şey akşam başlıyor. Gece yine sakin maşallah ama o gece uykusuna geçene kadar çok yoruyor beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…