Yok artık ya buda söylenmez kiGeçmiş olsun canım üzüldüm korkmuşsundur tabi.Devlet hastanesindekilerin çoğu empati kuramıyor bir tanesi de bana adetim parça parça oluyor diyince çocuk düşürüyorsundur demişti direk halbu ki öyle bişey yoktu. İyi ki gitmişsin özele gerçekten
Benim çok hafif günlük hayatımda etkilemeyecek şekilde inşallah hiç midemiz bulammaz ama benim bir önceki gebelikte bulantim kalp atışıyla birlikte 10. Haftaya kadar sürmüştü. Sosyal yaşantı sıfırdı. Evden çıkmayı gectim odadan odaya geçince bile farklı kokudan midem bulanip kusuyordumMide bulantısı başlayan var mı arkadaşlar
Hayırlı olsun diyelim bence bayram sonrası bende kan testi vericem yükselmiş olması gerekiyormuş benimdeMerhaba kızlar benim de sat 10 Mart iki gün önce ve bugün test yaptım sonuçlar bu şekilde , bayram girdiği için kan testi vermeye gittim laboratuvar kapalı bayramdan sonra açılır dediler için içimi yiyor size atmka istedim ne diyorsunuz
Yavaş yavaş başlıyor bende. Koku hassasiyetide başladı ama önceki gebeliğim kadar değil. Benim belirtiler ara ara gelip gidiyor gibi şimdilikMide bulantısı başlayan var mı arkadaşlar
Var gibi hayırlı olsun. Çizgiler kaç dakika içinde çıktıMerhaba kızlar benim de sat 10 Mart iki gün önce ve bugün test yaptım sonuçlar bu şekilde , bayram girdiği için kan testi vermeye gittim laboratuvar kapalı bayramdan sonra açılır dediler için içimi yiyor size atmka istedim ne diyorsunuz
Valla sağlık ocaklarınaa güvenmicen canım. Benim vitamin deşerlerim gayet normal çıktı. Başka bi hastanede 1 hafta arayla tekrar bakıldı b12yle demir yerlerdeydi. Labaratuvardan labaratuvara bile değişiyo yani heleki sağlık ocaklarııına hiç güven olmazYani sanmıyorum ben e nabızdan baktım onlar söylemedi, sağlık ocağında yapılan tahlilde olur mu ama neticede devlete bağlı bir kurum. Bana birebir aynı olması ve ebenin düşme olmamış neticede kadın Doğumla görüşün demesi garip geldi.
Gayet pozitif duruyor hayırlısı olsun inşallahMerhaba kızlar benim de sat 10 Mart iki gün önce ve bugün test yaptım sonuçlar bu şekilde , bayram girdiği için kan testi vermeye gittim laboratuvar kapalı bayramdan sonra açılır dediler için içimi yiyor size atmka istedim ne diyorsunuz
Hayırlısı olsun inşallah canımBen gittim bugün 5+2 dedi yolk keseside oluşmuştu
Valla söyledi sonra kendi doktoruma söyledim bende gerizekalı dediYok artık ya buda söylenmez ki
Hayırlı olsun testiniz pozitif ic8m rahat etsin derseniz özel hastanelerde sadece gebelik testi istiyorum diyebilirsiniz zaten çok pahalı değil. Ya da acile gidip orada da yaptırabilirsinizMerhaba kızlar benim de sat 10 Mart iki gün önce ve bugün test yaptım sonuçlar bu şekilde , bayram girdiği için kan testi vermeye gittim laboratuvar kapalı bayramdan sonra açılır dediler için içimi yiyor size atmka istedim ne diyorsunuz
Hayırlısı olsun canım Aralık annelerine hoş geldinMerhaba kızlar benim de sat 10 Mart iki gün önce ve bugün test yaptım sonuçlar bu şekilde , bayram girdiği için kan testi vermeye gittim laboratuvar kapalı bayramdan sonra açılır dediler için içimi yiyor size atmka istedim ne diyorsunuz
Kasık ağrısına normal diyor doktorlar beni bir gece uykumdan uyandırdı ağrı ona rağmen normal dediArkadaşlar benimde mide bulantım yok. Her gebelikte olacak diye de bir kaide yokmuş. Ama kasık ağrım oluyor normal olduğunu duyduğuma sevindim tedirgin oldu
Acilden ver acildeki labaratuvar her zaman açıktır. Böyle şey mi olurMerhaba kızlar benim de sat 10 Mart iki gün önce ve bugün test yaptım sonuçlar bu şekilde , bayram girdiği için kan testi vermeye gittim laboratuvar kapalı bayramdan sonra açılır dediler için içimi yiyor size atmka istedim ne diyorsunuzacil
Merhabalar tebrik ederim bebiş var gibiMerhaba kızlar benim de sat 10 Mart iki gün önce ve bugün test yaptım sonuçlar bu şekilde , bayram girdiği için kan testi vermeye gittim laboratuvar kapalı bayramdan sonra açılır dediler için içimi yiyor size atmka istedim ne diyorsunuz