Öncelikle çok geçmiş olsun canım zaten geçecek buna emin ol. Çünkü çok daha ağır şeklini yaşadım. Herşey aniden oldu ayni senin gibi ambulanslarla geceleri hastanelere taşındım, yalvardım beni eve göndermeyin diye her gece acilde yatiyodum, gündüzleri de bölüm bölüm testler falan her yerime baktiriyorum bir yandan terapi alıyorum hayatım bir anda mahvoldu. Uyku yok ilaç doktor yazmadi kendin atlatacaksin diye. Ama benim kafa gitti ölüm korkusu heryerim agriyo kalbim özellikle kolum uyusuyo vs diye diye azalmaya başladı videolar izledim yasayanlarin deneyimlerini hatta psikolog gelme dedi 4 seanstan sonra ama paikologum en iyisiydi ben 1 ayda ozellerin acillerine kontrollere psikologa geçen yıl 50.000 TL harcadım. Neyse kendi kendime izlediğim videolarla, hatta bır kadın var Ofelya Cabral telkin videoları çok iyi geldi, hatta namaza başladım çok sonra ama son 6 aydır hiç biseyim kalmado diyebilirim zaten hiç bir zaman ilk başlarda ki gibi olmuyo o bambaşka birşey yeni tanisiyorsun ama şimdi ne olduğunu biliyoruz, bak mesela hamileyim, kalbim agriyo iğneler batıyo panik halim yok ama anksiyetem yokluyo ama hem evet korkuyorum hem hiçbir şeyim yok gibi de devam ediyorum dusunmedigim zaman geciyo, bir uğraş bulmaya çalış, korkma, korkunun hiç birşeye faydası yok seni çok iyi anlıyorum aynılarını defalarca yaşadım belki bir daha yaşayacağım hatta bu söylediklerimi unutacağım yine korkacagim ama canım sonuç olarak acı cekiyoruz, beynimiz bize yanlış sinyal gönderiyor, doktorum bana böyle demişti yanlış sinyal aliyosun, reddet ve kurtul dedi. Ve vbiliyo musun farkında olmadan düşünmemeye başladığında seni birakiyo, yalnız da değildin inanilmaz fazlalaştı l, ben deprem bölgesindeyim her iki kişiden birisi aynı bizim durumumuzda maalesef