• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 85 40,1%
  • erkek

OY: 109 51,4%
  • ikiz kız

OY: 3 1,4%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 9 4,2%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    212
Basdan sona kaygi bitmiyor hicbirmznda bitmiycek iyi olsunlarda onemli degil valla sag saglim kucamiza aldikya sukur rabbim herkese nasip etsin bekliyenlerde saglikla kavussun bende erken dogdu icin kaygiliyim herseyine hizli nefes aldi niye hizli aliyor uyumadi niye uyumuyor ayaginin alti morariyor bazen niye morariyor erken dogdu icin mi diyirum 🤣 cuma saglik ocagina goturdum ebe sen fazlami inceliyorsun acaba cocugu diyor😃 36 haftada dogunca fazlaca kaygili oldum sanirim😊
Aynen öyle çok haklısın insan çok kurcalıyor rahat olmak lazım ama elimde değil

İnşallah canım benim ilki parmak emdi 2. Alistirdim 3. Kızda 4. EmZikte alıştı bibs tuttu çok.sukur bu kızım beni üzmedi sadece avent soft Air aldım hemencik tuttu 🥰🥰
Ah.. ne iyi🥹 Hepsini denedim ya ben ikisine de. Her markaya para verdim resmen kaucuklar hariç tüm silikon markaları. Ama olmadı.. biraktirirken zorlandı mi peki?

Vermeye çalışıyorum gittik çeşit çeşit emzik aldık en ucuzundan aldık en pahalısına bana mısın demiyor almıyor ama yılmıyorum her gün deniyorum 😅
Bende vermeyi dusunuyordum erken dogdu acaba erken vermesemmi diyirdun ama artik vercem once bi sizlere sorim dedim uyumuyir belki uykuya daha cabuk dalar ve surekli araniyor ac gibi oyuzden vermek isdiyorum bende

Kızlar bende her gece doğuracak mıyım diye düşünüp duruyordum doktorum sezaryen tarihi verdi ama son kontrolde daha erken gelecek gibi dedi o yüzden sanki her dk doğum başlıyor gibi hissediyordum Tolga Çevik'in bacak atmasını yapıp rahatlıyordum az önce ağrılarım var deneyim dedim yapamadım bakalım 3 güne gelecek mi sizde de yapanlar vardı hala devam ediyor musunuz🙄😂

Ah.. ne iyi🥹 Hepsini denedim ya ben ikisine de. Her markaya para verdim resmen kaucuklar hariç tüm silikon markaları. Ama olmadı.. biraktirirken zorlandı mi peki?
3 numaram kendi bıraktı 1.5 yaşında digerlerinde sorun yaşamadım parmak emmesinde daha çok sorun yaşadım sürekli parmağı iltihap oluyodu😔
Kızlar bana yatış verildi düzenli sancılarım var 🥹🥹 bize dua edin
Ahh cok şükür canım sonunda saglikla al kucağına hayırlı haberlerini bekliyoruz emzirmeye kalkmistik bı bakayım sayfaya dedim 🤩🤩🤩

Sancılar 5 dkda 1 e düştü açılmam 2-3 cm oldu sabahı bekliyoruz bakalım. Sancılarım düzenli olduğu için suni sancı verir mi açılma devam eder mi bilemiyorum. Sancı anı zor ama sonra hemen geçiyor :) şiddetli adet sancısı diyebilirim.
Canım kocam bugün bi kanım ısındı çok yardımcı oluyor kıyamam. Kaldırmak yatırmak konusunda güçlü birinin olması çok iyi oldu
İnşallah hemencecik kucağımıza alırız kızımızı bize dua edin 🫶🏻🫶🏻

Kızlar az miktarda şeffafla sarımsı arası yapışkan sümüksü akıntı geldi tuvalette kan falan yok sadece şeffaf daha önce bu tarz akıntı olmamıştı. Nişan falan mıdır bilmiyorum😱
Nişan sanırım ama benden az miktarda 1 haftadır geliyordu o şekilde. Şimdi doğurmaya çalışıyorum bakalım 🥹

Sancılar 5 dkda 1 e düştü açılmam 2-3 cm oldu sabahı bekliyoruz bakalım. Sancılarım düzenli olduğu için suni sancı verir mi açılma devam eder mi bilemiyorum. Sancı anı zor ama sonra hemen geçiyor :) şiddetli adet sancısı diyebilirim.
Canım kocam bugün bi kanım ısındı çok yardımcı oluyor kıyamam. Kaldırmak yatırmak konusunda güçlü birinin olması çok iyi oldu
İnşallah hemencecik kucağımıza alırız kızımızı bize dua edin 🫶🏻🫶🏻
canım kolaylıklar diliyorum su gibi geçsin inş 🥹♥️

Back