• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 85 40,1%
  • erkek

OY: 109 51,4%
  • ikiz kız

OY: 3 1,4%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 9 4,2%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    212
Doktor tam söylediğin gibi şeyin nişan olduğunu söylemişti. İlla kanlı olmasına gerek yok demişti. Bi doktoruna yazsan mı acaba ne yapmak gerekiyordu bu durumda ay

evet nişan olabilir ama suyun gelmediği sürece sorun yok. bir sıkıntı hissetmiyorsan evinde bekleyebilirsin. tüm o duygu yığılmasını çok iyi anlıyorum ama zamanla her şey yerine oturacak, kendi rutininizi oluşturacaksınız ve sevdiğin şeylere yenileri eklenecek ♥️

İlk dogumuma 1 gun Kala saatlerce bu sebepten ağlamıştım... hcbrsej eskisi gbi olacak vs diye🤭

Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz 🤩🤩

Nişan sanırım ama benden az miktarda 1 haftadır geliyordu o şekilde. Şimdi doğurmaya çalışıyorum bakalım 🥹
Kızlar bir gelişme yok yine doğurmadım😄😄nişandı bencede devamında biraz daha geldi ama şu an tık yok. Ben doğurcam sanıp moda bile girmiştim bir uyudum uyandım sabah olmuş. Ağrı sancı yok şu an su falan da yok. Devlete gittiğim için doktorla iletişim kurma şansım yok muayene dışında. Bugün açlık tokluk şekeri baktırmaya gitcem hep gittiğim doktor bugün yokmuş salı gel demişti ama başka doktora sıra alıp bir nst çektiririm belki sancı😄durumlar böyleee blocked blocked S secondchance sizde var mı bir şeyler

Kızlar bir gelişme yok yine doğurmadım😄😄nişandı bencede devamında biraz daha geldi ama şu an tık yok. Ben doğurcam sanıp moda bile girmiştim bir uyudum uyandım sabah olmuş. Ağrı sancı yok şu an su falan da yok. Devlete gittiğim için doktorla iletişim kurma şansım yok muayene dışında. Bugün açlık tokluk şekeri baktırmaya gitcem hep gittiğim doktor bugün yokmuş salı gel demişti ama başka doktora sıra alıp bir nst çektiririm belki sancı😄durumlar böyleee blocked blocked S secondchance sizde var mı bir şeyler
Canom inan sancın olsa anlarsın 😂😂 bebeğin hareketleri normalse bir sıkıntı yok diyorlar genelde doktorlar da 😬

Ben de oldu bir şeyler herhalde yazamadın diyordum 😂 Olsun bir başlangıç oldu sonuçta, devamı elbette gelecek 🥹 gelişme olursa yaz bize 🤩 Bende yok bir şey 🤷🏻‍♀️

İnşallah canım benim ilki parmak emdi 2. Alistirdim 3. Kızda 4. EmZikte alıştı bibs tuttu çok.sukur bu kızım beni üzmedi sadece avent soft Air aldım hemencik tuttu 🥰🥰
Ögürüyor tutmuyor benim bebiş ya avent almıştım. Bibsi tabsiye edenler oldu alıp denesem mi? Sanki tutmayacak cocuk hangi markayı alırsan al tutmuyor gibi geliyor bana

Evet ya anne mutlu olursa bebekte mutlu olur düzene girer bence seninde bizimde başladı ufaktan gaz sancıları ama çok basedilmeyecek kadar deil
Bu arada tartima pil aldım 6 kilo gitmiş umarım geri almam😅😅

Hastenede denedim hemen tuttu bizimki bendeki sevinci görseniz herkese söyledim tuttu tuttu diye bişey oldu sandılar😅😅avent soft Air almıştım emzikle uykuya geciyo kundak yapıyorum emzik ağzına uyuyo hemen çok şükür
Benim doktor kızdı emzik vermeyin meme reddi olur diye yoksa aventi aldı benimki de 🤦‍♀️
Tek meme ucumu tutamıyor çökük biraz ona baby plus silikon uç almıştım kullanıyorum mecburen. Bilsem kullanacağımı daha güzel bir şey alırdım. Doktor görse gerçi ona da kızar kesin. Şırıngayla çıkarmayı deniyorum bir yandan. Bir de lansinoh çıkarıcı sipariş ettim. O silikon uç henüz red yapmadı ama yapar mı acaba ya 😔😔

Ögürüyor tutmuyor benim bebiş ya avent almıştım. Bibsi tabsiye edenler oldu alıp denesem mi? Sanki tutmayacak cocuk hangi markayı alırsan al tutmuyor gibi geliyor bana
Emziği ilk günden mi deniyorsun yoksa biraz memeye alıştıktan sonra mı canım? Bir de uykuya geçişte kullanmak mı asıl amaç? Benim hiç emzik tecrübem yok ama bu defa ben de denemek istiyorum. Bir aylık olduktan sonra denesem geç mi olur diye düşünüyorum.

Emziği ilk günden mi deniyorsun yoksa biraz memeye alıştıktan sonra mı canım? Bir de uykuya geçişte kullanmak mı asıl amaç? Benim hiç emzik tecrübem yok ama bu defa ben de denemek istiyorum. Bir aylık olduktan sonra denesem geç mi olur diye düşünüyorum.
İlk günden denedim de ısrarcı olmadım cok sonra ara ara verdim almııyor henüz. Emdikten sonra hemen verip uykuya gecmesini kolaylaştırmayı amaçlıyorum aslında. Kızım oyle yapıyordu daldıktan sonra kendisi atıyordu agzından gün içinde uyanıkken de emmezdi bu da oyle olsa rahat olacak

İlk günden denedim de ısrarcı olmadım cok sonra ara ara verdim almııyor henüz. Emdikten sonra hemen verip uykuya gecmesini kolaylaştırmayı amaçlıyorum aslında. Kızım oyle yapıyordu daldıktan sonra kendisi atıyordu agzından gün içinde uyanıkken de emmezdi bu da oyle olsa rahat olacak
Senin çocuklar baya da emmişlerdi diye hatırlıyorum, meme reddi de yapmadı o zaman bu yöntem ✌🏻 Ben emmeyi bırakır diye korkumdan veremedim ilkinde ama uzun vadede daha rahat uykuya geçiş eminim çok iyi oluyordur. Doğurayım da deneyim ben de 😀

Ben sancılandım doktora falan gittim ettim aha dedim doğuruyorum ama hepsi bir rüyaymış😁😁😁
Sen en azından 1 adım ilerledin he bundan sonrası gelecektir bence ha gayret

Ben sancılandım doktora falan gittim ettim aha dedim doğuruyorum ama hepsi bir rüyaymış😁😁😁
Sen en azından 1 adım ilerledin he bundan sonrası gelecektir bence ha gayret
Şu an dilim çıkana kadar yürüyüş yapmakla eliptik bisiklete binme fikri arasındayım 😂😂 Doğuma da yorgunluktan dizlerim bacaklarım titreyerek gitmek istemiyorum bir yandan 😂

Gunaydin kizlar cennet gercekten analarin ayaklari altinda yani bizim 🤣. Goguslerim frnalarda ne yaptiysam olmuyor zaten hamileykende kiruyodu bakim yapiyordum ama bu sefer yara bere icinde emzirirken cildiriyorum acidan . Sut henuz yetmediginden de mama takvisyesi de yapiyoruz ama oburix doymuyo asla🙈 emzik bi kere aldi asiri acti sonrasi yok asla istemiyor kafa surekli sag solda ama alsa muthis olurdu cunku uykuya dalmak icin beni kullaniyor buna cozum bulan oldu mu ?

Bu arada Dikis yerlerim de agriyo bayagi sanirim hic yuruyus yapamadim oyuzden olabilir . Surekli bos buldukca uyumaya calisiyorum yoksa zombiyim
Allahtan annem 2 gecedir ben de kaliyor Allah ondan razi olsun gerci esimde asiri yardimci ama yine de kadin olmak baska bisey tabi ki .

Ama ne zaman kucagima aliyorum emzirmek icin kufrede kufrede ( goguslerime🤣) diyorum ki Allahim bunu haketmek icin guzel seyler yaptim sanirim 🥹😍 uyurken ozluyorum ne olursa olsun iyi ki dogurdum bu gunlerde gecer aci anlaminda ama diger bana kalacaklara odaklanmam lazm.
Gecen aksam cok agladim acidan agirmayan acimayan hicbiyerim yok ne zaman gececek diye
O gece sadece ama verdik emzirmedim ama vicdan azabi da cektim halbuki ne olacak 1-2 kereden bizim de dinlenmek hakkimiz.
Yani uzun oldu ama demem o ki yuklenmeyin kendinize ne olursa olsun her zaman herseye yetemiyoruz maalesef ama anne olmanin yaninda biz de insan . Oyle icinden geldi hepinize sariliyorum cok cok 😍😍☺️

O Orangegreysky sana aglayacak bisey buldum duygusalli 🤣🤣

Bibs tutmadi benimki direk oguruyor ya da diliyle itiyo dr browns almistim aventle ayni o bi kere aldi asiri acti soka girdik sonrasi yok almiyor keske alsa da bari uykuya gecerken memotolar rahat etse 🥹🥹

Aynı bizimde öğürüyor biberon emzik ortopedik emzik avent emzik ucu yuvarlak emzik hepsi var hepsindede aynı öğürüuor tutmuyor bir ara aventi tutar gibi olmuştu ama yok deniyoruz bakalım

Back