• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 85 40,1%
  • erkek

OY: 109 51,4%
  • ikiz kız

OY: 3 1,4%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 9 4,2%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    212
Kızlar alt açma örtüsü stoklayabildiğiniz kadar stoklayın altına yaptı diyorum temizleyim diyorum ki genelde de dolu oluyor öyle az bir şey değil bir bakıyorum tekrar yapmış çiştir kakadır kaç kere öyle yaşadık anlatamam altını açınca rahatlıyor heralde şimdiye kadar 50 tame gitmiştir bizim öyle😂

Bende beyaz/şeffaf akıntı çok arttı, sizde de öyle mi
Benimde doğumdan önce benimde artmıştı beyaz koyu akinti
Ahah o da var dimi 😂Ay ama bugün fazla dolandım dikişlerim agrıdı biraz simdi
Bende dün disardaydim 4 saatten fazla AVM ve market yaptım kizceme görümcem baktı eve gelince benimde çok ağrıdı dikislerim bugün 22 günlüktuk 😅😅

Aramızda 1 hafta var tam doğru🥲 az kalmış gibi ama çok var gibi de hem doğurmak istiyorum hem de gaz sancısına bile ödüm kopuyor jxjxjd
Aynı sjfkskdkd dün gece 2 kere upuzuuun bi ağrı girdi kalbim durdu. 4 gün oldu bugün tuvalete çıkamayalı, halimi görsen üzerime kuru kayısı atarsın sjcksks

Aynı sjfkskdkd dün gece 2 kere upuzuuun bi ağrı girdi kalbim durdu. 4 gün oldu bugün tuvalete çıkamayalı, halimi görsen üzerime kuru kayısı atarsın sjcksks
Benim de dün gece inanılmaz bel ve karın ağrım vardı doğum sancısı mu diye uykum kaçtı ya, daha erken gibi geliyor bana🥲 ayy kabızlık şu zamanda daha zordur ya zaten şiştik iyice🥲

Canım ben dün sabah kahvaltı yaparken bi anda altıma kaçırdım zannettim suyum geldi diye korktum lavaboya gittim hemen böyle baya bi beyaz akıntı gelmişti korktum biraz hatta da acaba suyum mu gelecek diye sonra bisey olmadı hala doğumu bekliyorum

Konudan bağımsız aylardır dicem dicem laf giriyor diyemiyorum . Kullanıcı adındaki kitabı lisedeyken okumuştum :) buket uzuner . Hatta kullanıcı adın dikkatimi çekmişti 😅

Benim de dün gece inanılmaz bel ve karın ağrım vardı doğum sancısı mu diye uykum kaçtı ya, daha erken gibi geliyor bana🥲 ayy kabızlık şu zamanda daha zordur ya zaten şiştik iyice🥲
Erken evet de zorlaştı ya, 2 haftadır seyit onbaşı gibiyim yatağı toplarken nefes nefese kalıyorum. Bir de gün içinde devamlı inanılmaz uyku bastırıyor, böyle geldiği anda yeniliyorsun o uykuya 🥲

Canım ben dün sabah kahvaltı yaparken bi anda altıma kaçırdım zannettim suyum geldi diye korktum lavaboya gittim hemen böyle baya bi beyaz akıntı gelmişti korktum biraz hatta da acaba suyum mu gelecek diye sonra bisey olmadı hala doğumu bekliyorum
Benim doğumuma var ama miktarı epey fazla

Erken evet de zorlaştı ya, 2 haftadır seyit onbaşı gibiyim yatağı toplarken nefes nefese kalıyorum. Bir de gün içinde devamlı inanılmaz uyku bastırıyor, böyle geldiği anda yeniliyorsun o uykuya 🥲
Evet ya, sesli nefes almaktan yoruldum valla utanıyorum dışarda falan jdjdjd uyurken de horluyorum galiba artık, dişil enerjim falan öyle böyle bitmedi yani😅

Bu akıntı bende neredeyse 9. Haftadan beri var. Tüp bebek merkezindeki hemşire o zaman renginin yeşil ya da kokusunun olmadığı sürece sorun yok demişti.
Sağlık ocağında da hastanede de idrar kültürü verdim birkaç defa. Enfeksiyon çıkmadı hiç.
Annem hemşire o da normal olduğunu söyledi hep. Şimdi de beyaz akıntı var evet ve etrafı ıslak. 35+3’teyim bu arada ben.

Kızlar az miktarda şeffafla sarımsı arası yapışkan sümüksü akıntı geldi tuvalette kan falan yok sadece şeffaf daha önce bu tarz akıntı olmamıştı. Nişan falan mıdır bilmiyorum😱

Beni bir korku sardı ya doğurıyım istiyorum ama sancı korkuttu bide daha küçüğüm nasıl olcak😱artık genç kız olamıycam hiç gibi sorumluluk duygusu falan korkuttu garip hisler içindeyim korku başladı

Benim doğumuma var ama miktarı epey fazla
38+3 oldum valla beklemekte çok zor benimde geliyor baya günlük kaç kere iç çamaşırı değişiyorum bilmiyorum artık ama dün ki farklıydı yani suyum geldi zannettim bi anda altıma kaçırır gibi oldu ama hala bi hareket yok
Allah hepimize hayırlı doğum nasip etsin de son günler beklemek çok zormuş gerçekten bide benim eşim de yanımda değil ben kayınvalidemgilde başka şehire geldim eşim istanbulda doğuma gelecek direkt o yüzden sağlıkla gelsin de artık gelsin diyorum bekleyemiyorum günler geçmiyor

Beni bir korku sardı ya doğurıyım istiyorum ama sancı korkuttu bide daha küçüğüm nasıl olcak😱artık genç kız olamıycam hiç gibi sorumluluk duygusu falan korkuttu garip hisler içindeyim korku başladı
Seni o kadar iyi anlıyorum ki bende bu ayın sonunda 25 olucam bende korkuyorum aynı şeyleri hissediyorum ama canım bence hepsi çok güzel duygular çok güzel hisler hepsi çok normal korkularımız endişelerimiz doğum da bebeğimizi kucağımıza alıp mis kokusunu içimize çekince hepsini unutucaz inşallah

Back