• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 85 40,1%
  • erkek

OY: 109 51,4%
  • ikiz kız

OY: 3 1,4%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 9 4,2%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    212
Benim doktor kızdı emzik vermeyin meme reddi olur diye yoksa aventi aldı benimki de 🤦‍♀️
Tek meme ucumu tutamıyor çökük biraz ona baby plus silikon uç almıştım kullanıyorum mecburen. Bilsem kullanacağımı daha güzel bir şey alırdım. Doktor görse gerçi ona da kızar kesin. Şırıngayla çıkarmayı deniyorum bir yandan. Bir de lansinoh çıkarıcı sipariş ettim. O silikon uç henüz red yapmadı ama yapar mı acaba ya 😔😔
Canım ucu olmasada sen her defasında önce göğsünü vermeyi dene o tutarsa uç çıkar ancak ben de ondan önce bir sürü yöntem denedim bebiş emmeye başlayınca ancak çıktı uç çok aç olduğundan özellikle o göğsünü dene önce göğsünü sıkıp süte bula ondan sonra tutturmayı dene

Ögürüyor tutmuyor benim bebiş ya avent almıştım. Bibsi tabsiye edenler oldu alıp denesem mi? Sanki tutmayacak cocuk hangi markayı alırsan al tutmuyor gibi geliyor bana
5. Emzik olarak bibs bikere de tuttu hemde 2. Ayındaydik bı denemeni isterim cnm
Benim doktor kızdı emzik vermeyin meme reddi olur diye yoksa aventi aldı benimki de 🤦‍♀️
Tek meme ucumu tutamıyor çökük biraz ona baby plus silikon uç almıştım kullanıyorum mecburen. Bilsem kullanacağımı daha güzel bir şey alırdım. Doktor görse gerçi ona da kızar kesin. Şırıngayla çıkarmayı deniyorum bir yandan. Bir de lansinoh çıkarıcı sipariş ettim. O silikon uç henüz red yapmadı ama yapar mı acaba ya 😔😔
Valla meme reddi yapacaksa her halükarda yapar diye düşünüyorum ben😅
Emziği ilk günden mi deniyorsun yoksa biraz memeye alıştıktan sonra mı canım? Bir de uykuya geçişte kullanmak mı asıl amaç? Benim hiç emzik tecrübem yok ama bu defa ben de denemek istiyorum. Bir aylık olduktan sonra denesem geç mi olur diye düşünüyorum.
Ben ilk hastanede verdim arada bir dene istersen diğer kızım 2 aylıktı emecegi emziği bulana kadar büyümüştü 😅😅

Kontrolden çıktım bebiş 3.300 gram olmuş 52 cm ama doktor büyük ihtimalle kilosu suan daha fazla dedi hala 16 Aralık doğum tarihi erken gelmezse 😊 her şey yolundaymış sadece 2 tur kordon dolanması var geçen haftadan beri boynunda ama o da sıkıntı yaratmazmış bakalım geri sayım başladıııı

Gaz giderici hareketler 🤩

Eklentiler

• Screenshot_20241209-122535.png
    Screenshot_20241209-122535.png
    524,4 KB · Görüntüleme: 46
Ben meme reddi olmasın diye ilk iki gün mama verdik ama biberon ile asla izin vermedim biberon da yaptık. Onu koyuyorum göğüse yandan yandan sütü döküyoruz göğüsten emiyor göğüs o sıra da emzik görevi görüyor yani az geliyor süt göğüs uyarılmış oluyor bu şekil de bugün 5. Günüm iki gün tek mama verdim göğüsle birlikte sonrası hep emzirme canım çok yandı yara oldu göğüsüm ama dayandım şuan sütüm düzeldi ona da yetiyor

Doktor göbeğinde fıtık var dedi göbek bağı düşünce geçer dedi ben biraz sardım etrafını nasıl düzelir geçiyor mu gerçekten bağ düşünce

Kızlar ayaklarım iyice şişti benim parmaklarımı zor hareket ettiriyorum. Ne yapsam iyi gelir acaba

Back