• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 85 40,1%
  • erkek

OY: 109 51,4%
  • ikiz kız

OY: 3 1,4%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 9 4,2%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    212
Evet ya, sesli nefes almaktan yoruldum valla utanıyorum dışarda falan jdjdjd uyurken de horluyorum galiba artık, dişil enerjim falan öyle böyle bitmedi yani😅
Bir de 8 aydır burnum tıkalı benim, bugün koltukta uyumuşum kendi horlamama uyandım eşim kahkaha atıyordu ajflsksks dişil enerji hak getire ya ters dönmüş tosbağa gibiyim….

Seni o kadar iyi anlıyorum ki bende bu ayın sonunda 25 olucam bende korkuyorum aynı şeyleri hissediyorum ama canım bence hepsi çok güzel duygular çok güzel hisler hepsi çok normal korkularımız endişelerimiz doğum da bebeğimizi kucağımıza alıp mis kokusunu içimize çekince hepsini unutucaz inşallah
İnşallah inşallah çok iyi geliyor burada paylaşmak🥹🥹

38+3 oldum valla beklemekte çok zor benimde geliyor baya günlük kaç kere iç çamaşırı değişiyorum bilmiyorum artık ama dün ki farklıydı yani suyum geldi zannettim bi anda altıma kaçırır gibi oldu ama hala bi hareket yok
Allah hepimize hayırlı doğum nasip etsin de son günler beklemek çok zormuş gerçekten bide benim eşim de yanımda değil ben kayınvalidemgilde başka şehire geldim eşim istanbulda doğuma gelecek direkt o yüzden sağlıkla gelsin de artık gelsin diyorum bekleyemiyorum günler geçmiyor
Benimde 38+3 habersiz bekleyişteyiz sağlıkla gelainler daha göğsüme vuruyor inmedi sıpaaa

İnşallah inşallah çok iyi geliyor burada paylaşmak🥹🥹
Kesinlikle öyle ben çok dahil olamadım ama hep okudum okuduklarım bile o kadar iyi geliyor ki benimle aynı şeyleri yaşayan ayni duyguları paylaşan başkalarını da görmek ya da bizden daha deneyimli olanların anlattıklarını okumak o kadar iyi geliyor ki 🥹

Kızlar az miktarda şeffafla sarımsı arası yapışkan sümüksü akıntı geldi tuvalette kan falan yok sadece şeffaf daha önce bu tarz akıntı olmamıştı. Nişan falan mıdır bilmiyorum😱
Doktor tam söylediğin gibi şeyin nişan olduğunu söylemişti. İlla kanlı olmasına gerek yok demişti. Bi doktoruna yazsan mı acaba ne yapmak gerekiyordu bu durumda ay

Benimde 38+3 habersiz bekleyişteyiz sağlıkla gelainler daha göğsüme vuruyor inmedi sıpaaa
Benim kaburgamda ki baskı vurmaları falan yok bi kaç gündür hep göbek deliğimin orda veya az biraz üstünde ama en son cuma kontrole gittiğimde daha doğum kanalına girmemişti baş aşağı duruyordu gerçekten habersiz beklemek çok zor 9 ay geçti de şu son günler zor geçiyor

Beni bir korku sardı ya doğurıyım istiyorum ama sancı korkuttu bide daha küçüğüm nasıl olcak😱artık genç kız olamıycam hiç gibi sorumluluk duygusu falan korkuttu garip hisler içindeyim korku başladı
evet nişan olabilir ama suyun gelmediği sürece sorun yok. bir sıkıntı hissetmiyorsan evinde bekleyebilirsin. tüm o duygu yığılmasını çok iyi anlıyorum ama zamanla her şey yerine oturacak, kendi rutininizi oluşturacaksınız ve sevdiğin şeylere yenileri eklenecek ♥️

Benimde doğumdan önce benimde artmıştı beyaz koyu akinti

Bende dün disardaydim 4 saatten fazla AVM ve market yaptım kizceme görümcem baktı eve gelince benimde çok ağrıdı dikislerim bugün 22 günlüktuk 😅😅
Ayy yarım saat bile bırakabilir miyim acaba bebişi bilmiyorum sürekli emiyor, cok uzun uzun uyumuyor. Bagırınıyor hemen 3 sn gec versen memeyi. Gazı da oluyor galiba uylularının cogu cok huzurşu değil. Süt sagıp az birşey içirmeyi denicem ama bir ara bakalım biberon tutacak mı. 1 saatliğine falan bırakıp em azından bir kahve içmek için 1-2 hafta sonra.

Beni bir korku sardı ya doğurıyım istiyorum ama sancı korkuttu bide daha küçüğüm nasıl olcak😱artık genç kız olamıycam hiç gibi sorumluluk duygusu falan korkuttu garip hisler içindeyim korku başladı
İlk dogumuma 1 gun Kala saatlerce bu sebepten ağlamıştım... hcbrsej eskisi gbi olacak vs diye🤭

Doğuramayanlar olarak alt grup kuralım 😂 o kadar inancım yok ki yarına kuaför randevusu alıp saç boyatıcam 😂 bir yandan gelsin bu gece diyip bir yandan beyazlarım var gelmesin diyorum 😂😂😂 bugün sabah kapı çaldı ben yataktan doğrulup kapıya gidene kadar kargocu arabaya binip gitmiş😬
doguramayanlar grubu :) bence de kurulabilir kim ilk dogurursa geri doner buraya 😂

Ayy yarım saat bile bırakabilir miyim acaba bebişi bilmiyorum sürekli emiyor, cok uzun uzun uyumuyor. Bagırınıyor hemen 3 sn gec versen memeyi. Gazı da oluyor galiba uylularının cogu cok huzurşu değil. Süt sagıp az birşey içirmeyi denicem ama bir ara bakalım biberon tutacak mı. 1 saatliğine falan bırakıp em azından bir kahve içmek için 1-2 hafta sonra.
Evet ya anne mutlu olursa bebekte mutlu olur düzene girer bence seninde bizimde başladı ufaktan gaz sancıları ama çok basedilmeyecek kadar deil
Bu arada tartima pil aldım 6 kilo gitmiş umarım geri almam😅😅
Vermeye çalışıyorum gittik çeşit çeşit emzik aldık en ucuzundan aldık en pahalısına bana mısın demiyor almıyor ama yılmıyorum her gün deniyorum 😅
Hastenede denedim hemen tuttu bizimki bendeki sevinci görseniz herkese söyledim tuttu tuttu diye bişey oldu sandılar😅😅avent soft Air almıştım emzikle uykuya geciyo kundak yapıyorum emzik ağzına uyuyo hemen çok şükür

Vericem inşallah kabul eder. Diğer iki çocuğuma kabullendiremedim. Ama yılmadım bunda da şansımı denicem
İnşallah canım benim ilki parmak emdi 2. Alistirdim 3. Kızda 4. EmZikte alıştı bibs tuttu çok.sukur bu kızım beni üzmedi sadece avent soft Air aldım hemencik tuttu 🥰🥰

Back