• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 85 40,1%
  • erkek

OY: 109 51,4%
  • ikiz kız

OY: 3 1,4%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 9 4,2%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    212
Canım çok doğru tarif ettin. Soldan hiç girmedi sağ tarafımı tutmuş komple. Hala çok kötü. Ağrı kesici jel de sürdüler iğne zaten devamlı yapılıyor. Doktor geldi sordum az önce yaygın görülen bir durum sebebi batında gezen hava dedi narkoza bağlı. Genelde sağ omuz sağ boyuna tutulur 48 saate geçer dedi. Zaten bana anesteziyi 5. Denemede yapabildiler. Dört kez girdi çıktı doktor vazgeçmek üzereydim artık neler oluyor dedim yani en son. Karşımda da bir hemşire omuzlarımdan bastırıyor bastırıyor en sonunda yapabildiler de hava gezdirmişler işte içinde. Ufff inşallah yarın geçer.
Kaç günde duş aldınız? Bugün değil ama yarın alabilirmişim hemşirenin dediğine göre. Tüm pansumanı çıkarıp su duş jeli kullanıp istediğin gibi yıkayabilirsin yarın dedi. Ama doktora sormayı unuttum.
O ağrı benide bitirdi omzumda ve göğsümün arasında oldu. 3.gün geçti ama. Sürekli yürüdüm ve gaz çıkarmaya çalıştım anca o zaman geçti birde sıcak su torbası istedim hemşireler getirdi belki oda işe yaramıştır. Ama gaz çıkarma işin olayı bence.

Ben de öyleyim . Bizimkiler prematüre olduğu için doktor kesinlikle meme ile uğraşma aç bırakırsın zayıflar ve bunu hiç istemeyiz Beş dk meme ver ve sonra 40 cc anne sütü verceksin besleyeceksin 3 saatte bir dedi . Ben de elimde biberon 40 dk uğraşıyoru yesin diye . Annem çocuğa eziyet ettiğimi düşünüyor 😅 sonra karnı dolunca gaz masajı yapıyorum beş on dk ona da cırımcırım tabi 😁
Sütü sağmak için ne kullanıyorsun acaba

Canım çok doğru tarif ettin. Soldan hiç girmedi sağ tarafımı tutmuş komple. Hala çok kötü. Ağrı kesici jel de sürdüler iğne zaten devamlı yapılıyor. Doktor geldi sordum az önce yaygın görülen bir durum sebebi batında gezen hava dedi narkoza bağlı. Genelde sağ omuz sağ boyuna tutulur 48 saate geçer dedi. Zaten bana anesteziyi 5. Denemede yapabildiler. Dört kez girdi çıktı doktor vazgeçmek üzereydim artık neler oluyor dedim yani en son. Karşımda da bir hemşire omuzlarımdan bastırıyor bastırıyor en sonunda yapabildiler de hava gezdirmişler işte içinde. Ufff inşallah yarın geçer.
Kaç günde duş aldınız? Bugün değil ama yarın alabilirmişim hemşirenin dediğine göre. Tüm pansumanı çıkarıp su duş jeli kullanıp istediğin gibi yıkayabilirsin yarın dedi. Ama doktora sormayı unuttum.
Canım öncelikle gözün aydın saglikla büyüt Ardayı 🤩 gaz ağrısı yapıyorsa benim de sırtıma vurmuştu 2. Sezaryende bi ilaç verdiler geçti rahatlattı çok şükür. Duş işi de yine hastaneye ve doktorun prosedürüne bağlı. Ben doğumdan bir gün sonra eve çıktım. 24 saat dolmadan henüz şu geçirmez bantlarla yıkandım. 3. Günden sonra bant da kullanmadim. Ama benim dikisim acikti bu arada pansuman yapıp kapatmiyorlardi. Yuruttuklerinde çıkarttılar o gazları bezleri bantları falan. Açık olunca daha çabuk iyilesiyor diye depent bile giydirmediler. Hava alsın terlemesin diye.

Doğumuma daha var ama gerçekten berbat haldeyim ben de, sabah 7de mide yanmasıyla uyandım 1 saattir de deli gibi öğürüyorum. Sinirlerim alt üst oldu artık
doğumdan sonra hiçbir şeyden tiksinmeden hunharca her şeyi yeriz inş amin 😬 ben kusamıyorum hayatım boyunca 5 kez anca kusmuşumdur çoğu da bu hamileliğimde oldu. yanma bulantı var sürekli ve kusamadığım için ishal. herkes kokuyor ya 🥲

Kulunçtaki ağrıdan gram uyku uyuyamadım yaa. Sanki böyle çok acıtan bir iğneyi oradan enjekte ediyor gibiler devamlı 🥺 Boynumun sağı, sağ kol, sağ sırt çok fena. Otururken idare eder ama yatma pozisyonuna asla geçemedim. Allahım inşallah geçen bir şeydir ameliyat yerinin acısı hiçbir şey kalıyor yanında
Benimde ertesi gün kulunç ağrısı olmuştu doktora söyledim ilaçlı serum taktılar ondan sonra rahatlamıştım neydi bilmiyorum sonrada bol kafein tüket demişti birde minoset plus vermişti içinde kafein olan bir daha öyle ağrım olmadı

Back