Biz henuz cikmadik ogleden sonra cikariz sanirim. Sureci az biraz paylasayim hazir uyuyorken
Benim hep kan sekerim duser carsamba da oyle olmustir dedim ve tansiyonumu olctum once 9 5 cikti sonra 1 saat arayla olctum 13-14-15 lerde gezdi buyuk tansiyon hic hayatimda bilmemdigim bir sey ara ara olcmek lazim yoksa tehlikeli olsbilirmis benim dundu kontrolum agri baski falan da hissedince bi gun erkene cektim iyi ki…
Doktor dedi ki kan ver boyle olmamasi lazim . Yuksek tansiyon skinti bisey. Bazi degerlerim asiri dusuk cikti rahim agzim yumusamis. Doktor bana hadi aliyoruz dedi ben sok tabi ama siz de sakin bi skinti oldugunu dusundugunuzde doktora gitmeyi ya da sormayi unutmayin. Saniyelerle yarisabiliyoruz.
14.27 de kizim dunyaya geldi. Epidural e girdigimde muthis bas agrisi hissttim kusma ve bayilma hissiyle. Bi sure bekledim ama baktim ki biraz iyi hissetmiyorum hoca beni bayiltin dedim . Sagolsun sedasyon verdi hemen kendime geldim hic bas agrisi da cekmedim. Ilk gun bi tik zordu ama Suan yururken dikislerim agriyor onun disinda sikinti yok sirekli igneler ilaclar vs derken ayaga kaldiriyor hemsireler seni. Odemlerim hala devam ediyor el ve ayakta zamanla gecer diye dsunjyorum.
Depend alin yaniniza, kasik biberon alin islak mendil bebek bezi bol bol yedek zibin ben az getirmisim pisman oldum kaka bulasiyo bise dokuluyo gibi gibi. Aklima baska seyler gelirse yazarim herkesin dogumu keyifle gecsin
@Kumraladamavituna1 kumralim valla gelmen harika oldu , mercoyu sabirsizlikla bekliyor Naziko zamaninda gelsin tabiki benim kzima uyup eskiyalik yapmasin