Terlemen gerekiyor canım gece terlemesi yaşamıyormusun terle atılıyor ödemBende gebelikte hiç ödem oluşmadı şuan doğum sonrası bacaklarım da olmuş şasırdım normal mi acaba?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Terlemen gerekiyor canım gece terlemesi yaşamıyormusun terle atılıyor ödemBende gebelikte hiç ödem oluşmadı şuan doğum sonrası bacaklarım da olmuş şasırdım normal mi acaba?
Philips kablolu yeşil makineyi almıştım hamileyken onunla çok yoruluyordum fişin başında . Sonra mochinin eller serbest olanı aldım. Gece 15 dkdab ikisini de çekiyorum . Gündüz mochi yetiyor. Hatta iyi bile çekiyorSütü sağmak için ne kullanıyorsun acaba
Ben normalde meme ucum yok diye kullanmak istedim ama bebiş tutmadı silikon ucu çok denedik olmadı sonradan acıdan kendi tuttu çıkarttı meme ucunu şuan baktığımda hala öyle yok ama emmeye başlayınca çıkıyorYeni annişler silikon ucu meme ucunuz çökük diye vs mi kullanıyorsunuz başka sebepten mi?
ah o anestezi sebebiyle kulunç çok zor… Sakız önermişti doktorum kist ameliyatı olduğumda. Dene bi istersen çiçeğimCanım çok doğru tarif ettin. Soldan hiç girmedi sağ tarafımı tutmuş komple. Hala çok kötü. Ağrı kesici jel de sürdüler iğne zaten devamlı yapılıyor. Doktor geldi sordum az önce yaygın görülen bir durum sebebi batında gezen hava dedi narkoza bağlı. Genelde sağ omuz sağ boyuna tutulur 48 saate geçer dedi. Zaten bana anesteziyi 5. Denemede yapabildiler. Dört kez girdi çıktı doktor vazgeçmek üzereydim artık neler oluyor dedim yani en son. Karşımda da bir hemşire omuzlarımdan bastırıyor bastırıyor en sonunda yapabildiler de hava gezdirmişler işte içinde. Ufff inşallah yarın geçer.
Kaç günde duş aldınız? Bugün değil ama yarın alabilirmişim hemşirenin dediğine göre. Tüm pansumanı çıkarıp su duş jeli kullanıp istediğin gibi yıkayabilirsin yarın dedi. Ama doktora sormayı unuttum.
Mochi şuan piyasada yokmuş sordumda 2-3 hafta sonra gelecekmiş. Eller serbest çok daha iyi o zaman vakit açısından.Philips kablolu yeşil makineyi almıştım hamileyken onunla çok yoruluyordum fişin başında . Sonra mochinin eller serbest olanı aldım. Gece 15 dkdab ikisini de çekiyorum . Gündüz mochi yetiyor. Hatta iyi bile çekiyor
Düşükmüş sarılığı aslında bizimki 15 de bile yatırmadı 17 yi geçerse yatırırız demişti çok şükür gerek kalmadıSagol canim 8 dedi suan icin 9 olsa yatiririm dedi . Sinir 12 dedi ama sanirim daha yuksekmis o doktor neden oyle dedi anlamadim . Simdi mama alicaz baslicaz.
Kizlar mutlaka agiz mendili alin en az 6-7 tane cok ise yariyor. Corap alin ayaciklari buz oluyor onun disinda hep kisa kollu ve uzun kollu zibin giydirdiler. Omlar soydu ben orttum asiri ciplak da tutamam dozunda.
Bir de nezle oldum zaten hapsirip oksuremiyorum cok korkuyorum Naz a da gecer diye olmadi maske takicaz hep klimalardan
ahahah evet bu yaşanıyor çok temkinli açmak lazımOğlan anaları niye hiç demiyonuz bugün oğlum agzına yüzüne işedi resmen o nasıl bir fışkırtma tövbe yarebbim yatak döşek battı cocugu nasıl yıkayacagımı sasırdım
İkiz ve üçüz olmak üzere prematüre bebek baktım. Ne kadar zor olduğunu biliyorum. Allah yardımcın olsun. Meme zaten yetmiyordu hiçbir zaman mecburen mamaya döndük ikisinde de. Biz pano tutuyorduk kim ne yedi ne yemedi kaka yaptı mı yapmadı mı diye unutuluyor yoksa. Her mamadan önce ve sonra mutlaka gaz çıkartıyorduk çıkarmasan fena sıkışıyorladı ya da kusuyorlardı. Ama uykuya düştükleri için de çıkaramıyorlardı. Biz biraz büyüdükten sonra gazını rahat çıkarsın diye biraz su içiriyorduk.Ben de öyleyim . Bizimkiler prematüre olduğu için doktor kesinlikle meme ile uğraşma aç bırakırsın zayıflar ve bunu hiç istemeyiz Beş dk meme ver ve sonra 40 cc anne sütü verceksin besleyeceksin 3 saatte bir dedi . Ben de elimde biberon 40 dk uğraşıyoru yesin diye . Annem çocuğa eziyet ettiğimi düşünüyor sonra karnı dolunca gaz masajı yapıyorum beş on dk ona da cırımcırım tabi
Şu an öbür memeden akma durumum yok. Bebebao makine de var ama mochiden alsam mı yine de?Canım benimki de memede mayışıyor aktif ememiyor. O nedenle kilo kaybediyor. Uyandırmak çok zor oluyor. Bir tarafı emerken diğer tarafa mochinin akan sütleri topladığı şeyi takıyorum. Oradan gelen sütleride serçe parmağı damağa yerleştirip enjektörle her beslenme sonrası veriyoruz. Hastane öyle önerdi.
@lokumcumm sıcakta bence mayışıp uyku modundan çıkamıyorlar beslenemiyorlar. Sürekli uyuyakalıyor. Öyle olunca aktif ememiyorlar.
Bende genital uçuk vardı, ergenliğimde kalçamı kırmıştım, e bi de üstüne bebonun kafa 4 hafta önde olunca hiç riske atmak istemedim bende ağrı var sadece sıklaşan sancılarım da var ama onun dışında doğuracakmışım gibi bi his yok yaSiz mi sezeryan istediniz zorunlu mu BerryBlossom O Orangegreysky benimde şuan 38+2 de ses yok hiç :/
Ya bu ter ödem icinmi bende diyorum ben dogumda yapdim bu neyin teri bukadar hamilelikde boyle terlemiyordum suyum cikiyor uyurken yaTerlemen gerekiyor canım gece terlemesi yaşamıyormusun terle atılıyor ödem
Gebelik şekerinden dolayı bebeğimin kafa çapı büyük o yüzden zorunlu sezaryen oluyorum ama bana fikrim sorulsaydı yine sezeryan seçerdimSiz mi sezeryan istediniz zorunlu mu BerryBlossom O Orangegreysky benimde şuan 38+2 de ses yok hiç :/
Ben 0+ eşim A+ bebek de A+ bizde rh uyuşmazlığı değil de AB0 uyuşmazlığı var. Benim bağışıklık sistemim bebeği tehdit algılayıp ona karşı madde üretmiş. Sanki bana A+ kan nakledilmiş gibi tepki vermiş. Igm de değil Igg yani aktif maddeler geçmiş bebeğe. Doğar doğmaz bebeğin kanını çökertmeye başlamış. Şu an ilaç tedavisine yanıt verdi aslında ilaç da ağır bir ilaç ms tedavisinde kullanılan bağışıklık sistemiyle ilgili bir ilaç ama bu durumda kan değişimine gitmektense önce bunu denediler. Fototerapi de aldı sarılığı yükselmesin diye. Dün taburcu olduk ama üç hafta sıkı takipte olacağız dedi doktor.Çok geçmiş olsun inşallah bir an önce tamamen atlatır sağlığına kavuşur bebiş eşinizle aranızda kan uyuşmazlığı mı var? ona bağlı mı oldu benimde eşimle aramda kan uyuşmazlığı var ben -0 eşim +0
Yetip yetmediğini bez değişiminden anlayabilirim değil mi?Ay dimi sadece sarılık deildi yazmistin toparlar inşallah canım anne sütü şifadır antibiyotiktir sen sık sık emzir baktın artma hissediyosun riske atma 30 ml mama ver daha hızlı düşürür emzirmeden önce altını aç temizle uyanır ondan sonra emzir
ayy benim de 5 gün var 12 sinde inşallah ve dünden beri bende de aşırı yorgunluk ve hafif bulantı var neden oldu bu yadoğuma 5 gün var. başlarda olduğu gibi midem bulanıyor ya gözümü açamıyorum
uygulamada böyle yazıyor canım. ben de çok halsizim hasta gibiyim sanki tuhaf hissediyorumayy benim de 5 gün var 12 sinde inşallah ve dünden beri bende de aşırı yorgunluk ve hafif bulantı var neden oldu bu ya