Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 79 41,4%
  • erkek

OY: 100 52,4%
  • ikiz kız

OY: 2 1,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,1%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    191
Bence de normal kuzum. Kilosunda da bir şey yok daha 15 gün var desek aşağı yukarı 3ü geçer her türlü. 3-3200 bebek gayet ideal az değil ki. Bizimkiler de hep fazla ve önden gitti diye kaygılandık biliyorsun. Acaba şeker mi var bende mi var bebekte mi var. Ben ileride şeker hastası olma riski artıyor kilosu arttıkça diye bile oturup ağlamıştım bir ara. Bunun bir sonu yok. Sadece üzüldüğümüzle kalıyoruz. Sağlıklıysa doktor her şey yolunda dediyse hiç üzülme takma kafaya. Biraz kalorili beslen gerisini akışa bırak

Aaaa bayağı bayağı doğum harici gelme demiş gibi olmuş. 2 hafta fazla sanki ama. Son dönemlerde en azından haftada bir bakması daha iyi olabilirdi. Diğer dediklerine değil de bu kısma takıldım ben de biraz. Neyse inşallah dedikleri gibi olur da kendiliğinden gelir bebiş o kadar beklemeden Sen tuşlara basmaya devam

yani evet bundan sonra bekliceksin suyun gelmesini dedi acikca.2 hafta uzun sure gibi geldi bana da ama hareketlerinde azalma falan olursa zaten acilden giris yapabilirim dogum hastanesine

ben sicak su dolu kuvetin icinde yatmayi dusunuyorum artik o derece iznimde basliyor sabah girerim aksam cikarim kuvetten

Resmiyette 1 ama alırlar muhtemelen
Canım bizim hastanede 2 de kalıyor 3 de kalıyor. Eltin Erzurumda ve özelde yaptıysa doğumunu aynı hastanedir ordan bi fikri olabilir kayinvalidenin bence mümkünse 2si de kalsın ama eşin kenara cekilmesin iş sadece bebeği alıp anneye vermek değil seni de kaldırması lazım belirli aralıklarla. ilkinde hemşireler yapıyor da sonrasında eşin yardımcı olur. Ya da altı değişecek kimi bebek uyuyor kolay uyanıyor kimisi uyumuyor kimisi uyanmıyor bu işlerle de ilgilenecek birileri lazım. O yüzden imkan varsa ikisinin kalması iyi olur ama 1 kişiyse tabii ki eşin. Senin psikolojine de o iyi gelir çünkü

Yes cano Erzurum ve özelde yaptı, muhtemelen aynı hastanedir. Saldım ben napıyosa yapsın küsüm

Ben ssvd yaptım daha önceki doğumum da bunda da normal bekliyorum bakalım yine evet suni sancı verilmiyor ssvd düşünüyorsan

aradan kac sene gecmisti? kolay oldu mu? kacinci haftanda dogurdun?
Aradan 3 buçuk yıl geçmişti. 40+2 de doğum yaptım kolaylığını bilemiyorum ilk defa normal doğum yaptığımdan ama çok şükür herhangi bir pürüz çıkmamıştı sadece bir ara kalp atışlarını beğenmemişti doktor sonra normale dönmüştü her doğum da oluyor oda galiba bilmiyorum da

kac kilo dogdu peki? ilki ters gelisli bebekse ve bu yuzden sezaryen olduysan 2.ye vajinal dogumda basari sansin yuksel oluyor dedi bana da farkli doktorlar. ben de buna guvendim biraz. Son anda acil sezaryene donmemis cok sanslisin insallah benim de kolay olur

Evet benim ilk bebeğim ters olduğu için bende ssvd istedim umarım istediğin doğum şeklini sağlıklı bir şekilde yaparsın sende. Bunda da inşaallah sezeryane dönmez benim de

ben sicak su dolu kuvetin icinde yatmayi dusunuyorum artik o derece iznimde basliyor sabah girerim aksam cikarim kuvetten
Bizim banyo küvetli değil maalesef ben onu yapamam ama olsa fena olmazdı bayağı dinlendirirdi hiçbir şey olmasa bile

İyi iyi hemen doğmasın daha evin işleri bitmedi tamhaftaya falan gelebilir ama artık

Geç okudum hepsini bence eşinin hatası daha çok oğlunu düşünüyor olabilir evet ama eşinin çocuğu yaptıysa sorumluluğu alıp hiç sana yüklemeden ben kalırım da yaparım da diyip seni hiç arada bırakmaması gerekiyordu. Bence eşinle konuşup çözebilirsin annesine biz çekirdek aile kalmak istiyorum dese kv zaten bu tekliflerle gelmez hiç

Balık kuş bende sevmiyorum beslemek için ama kedileri çocukluktan beri çok severim. Kıl tüy gerçekten oluyor kıyafetlerde de oluyor bazen eşimde hoşlanmıyor ben hoşlanmadığım anlar olsa da ses edemiyorum ben daha düşkünüm kedimize. Ben istemiştim zaten o da seviyor ama kıl tüy konusundan rahatsız. Odaya almıyorum o yüzden artık hem bebek gelecek diye hemde eşim huylanmasın diye yoksa gece bile uyurduk mır mır

Eşimin hatası canım zaten başkasını suçlayamam asla. Fark etmez bu saatten sonra annesi kalsın istiyosa o da kalsın istiyosa babası da kalsın amcası da kalsın, uğraşamam napmak istiyosa keyfi bilir

Valla helal olsun Annemlerin de var bir tane çok da tatlı bir şey ama biz henüz tanışamadık kendisiyle. Minicikken almışlardı ben görene kadar kocaman olacak muhtemelen Bebeği de kediyi de birbirlerine karşı tepkilerini çok merak ediyorum. Eşim yine korumacılık peşinde. Diyor ki annenlere gideceğimiz zaman kediyi göndersinler başkasına. Ben tanışmalarını istiyorum. Ayrıca ne hakla kediyi gönderin diyeceğim benim evim mi yani? Aşıları vs tamamlanmış olacak o zamana belki de tamamlanmıştır bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…