- 19 Nisan 2021
- 1.386
- 2.225
Teşekkür ederiz teyzesiiiAman nasıl tatlısınız maşallah size
Korse takıyor musunuz? Ben çok faydasını gördüm.Ay ne güzell ne mutlu size, cok sevindim. Darısı tüm vajinal dogum isteyenlerin basına olsun inş. Kimseyi korkutmak istemediğim için hiç yazmadım ama sezaryan sonrası agrılar beni cok zorluyor. Bebişinizi de güzel günlerde büyütün
Of aldıgım korseler hep küçük geldi yarın gelecek inş da onu takıcam bakalım. Önden hazırlamadıgım için cok pişman oldum korseyiKorse takıyor musunuz? Ben çok faydasını gördüm.
❤36. Hafta göbek fotisiiii
Ay akıl vermek gibi olmasın ama prematüre bebişlerde süreç aynı mı acaba, zamanında doğan bebelerde kedi/köpek aşıları tamsa sıkıntı olmuyor doktora sordun mu hiçBenim de kayınvalidemin kedisi var . Uslu bir kedi çok da tatlı cins falan bebek gibi bir suratı var . Ama ben de bu konuda eşin gibiyim galiba . Gidince hop oturup hop kalkarım galibaaşıları falan tam . Görümcemin de kedisi var kızı ile çok iyiler doğduğundan beri beraberler . Hatta kediyle büyüyen bebeklerin bağışıklıkları daha iyi oluyormuş. Ama şimdi alışkın olmayacak benimkiler , acaba bişi olur mu ben de düşünüyorum, pimpirikli bir kimseyim
Bizim kilolarımız yakındı sanki, ne aldın sen ben de onu alayımOf aldıgım korseler hep küçük geldi yarın gelecek inş da onu takıcam bakalım. Önden hazırlamadıgım için cok pişman oldum korseyi
Ya olcülere göre s olur sandım aldım olmadı. M sipariş verdim o geldi o da olmadı. 69 la doguma gtmiştim simdi kaç kiloyum bakmadımBizim kilolarımız yakındı sanki, ne aldın sen ben de onu alayım
Ay ben yanlış hatırladım o zaman sen değildin oYa olcülere göre s olur sandım aldım olmadı. M sipariş verdim o geldi o da olmadı. 69 la doguma gtmiştim simdi kaç kiloyum bakmadımbgn l istedim artık. Doktorun istediği şu fiyat da uygun baya
ARELMED , Doğum Sonrası Incelmeye Yardımcı Korse Fiyatı, Yorumları - Trendyol
ARELMED , Doğum Sonrası Incelmeye Yardımcı Korse yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ayy iyi bari çok az kalmış sevindimPazartesi salı çalışcam çarşambadan itibaren izinliyim cano. Fırsat buldukça uyukluyorum zaten 10 dk bile olsa, hiç enerjim yok bi de triplerle uğraşıyorum
Valla göbek gidiyor ama bel falan kalınlasıyor ya baya be olur ne olmaz biraz büyük iste sıkıştırabilirsin ama uçları kavuşmuyorsa kullanılmıyorAy ben yanlış hatırladım o zaman sen değildin oben 69la hamile kaldım 78 kiloyum şimdi. Bana da xl falan olur mu acaba
Bende açılmadı buuuBu da benden olsun +14 kilo 38 hafta diyelim ve peluşum başka da birşeyim olmuyor zaten
Korse ben de hiç almadım direkt bundan mı alsam o zaman. 74 kg oldum ben de L mi almalıyım bu durumdaYa olcülere göre s olur sandım aldım olmadı. M sipariş verdim o geldi o da olmadı. 69 la doguma gtmiştim simdi kaç kiloyum bakmadımbgn l istedim artık. Doktorun istediği şu fiyat da uygun baya
ARELMED , Doğum Sonrası Incelmeye Yardımcı Korse Fiyatı, Yorumları - Trendyol
ARELMED , Doğum Sonrası Incelmeye Yardımcı Korse yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Konum bildir orangeEki Görüntüle 3511035
Ankara anaları gelin dövem şunu
Ya bence rahat olalım sakınan göze çöp batar diyerekBenim de kayınvalidemin kedisi var . Uslu bir kedi çok da tatlı cins falan bebek gibi bir suratı var . Ama ben de bu konuda eşin gibiyim galiba . Gidince hop oturup hop kalkarım galibaaşıları falan tam . Görümcemin de kedisi var kızı ile çok iyiler doğduğundan beri beraberler . Hatta kediyle büyüyen bebeklerin bağışıklıkları daha iyi oluyormuş. Ama şimdi alışkın olmayacak benimkiler , acaba bişi olur mu ben de düşünüyorum, pimpirikli bir kimseyim