Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 79 41,4%
  • erkek

OY: 100 52,4%
  • ikiz kız

OY: 2 1,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,1%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    191
Korse takıyor musunuz? Ben çok faydasını gördüm.

Ay akıl vermek gibi olmasın ama prematüre bebişlerde süreç aynı mı acaba, zamanında doğan bebelerde kedi/köpek aşıları tamsa sıkıntı olmuyor doktora sordun mu hiç

Bizim kilolarımız yakındı sanki, ne aldın sen ben de onu alayım
Ya olcülere göre s olur sandım aldım olmadı. M sipariş verdim o geldi o da olmadı. 69 la doguma gtmiştim simdi kaç kiloyum bakmadım bgn l istedim artık. Doktorun istediği şu fiyat da uygun baya

Ay ben yanlış hatırladım o zaman sen değildin o ben 69la hamile kaldım 78 kiloyum şimdi. Bana da xl falan olur mu acaba

Ay ben yanlış hatırladım o zaman sen değildin o ben 69la hamile kaldım 78 kiloyum şimdi. Bana da xl falan olur mu acaba
Valla göbek gidiyor ama bel falan kalınlasıyor ya baya be olur ne olmaz biraz büyük iste sıkıştırabilirsin ama uçları kavuşmuyorsa kullanılmıyor

Korse ben de hiç almadım direkt bundan mı alsam o zaman. 74 kg oldum ben de L mi almalıyım bu durumda

Ben korse almadım hala ya hangi beden alacağımı bilemedim. Doktoruma sorayım mı cuma günü ne zaman kullandırtıyorsunuz ona göre alayım diye. Utanıyorum hep kfkf

Ya bence rahat olalım sakınan göze çöp batar diyerek Dedikleri gibi çok sırnaşmazlar zaten ilgi göremedikleri kimseye. Hırçın saldırgan kediler de değiller zarar vereceklerini hiç sanmam Ben büyüdükçe her hayvanla samimi olması için serbest büyütmeyi düşünüyorum. Annem hayvanlardan hep korkardı bizi de hep sakınarak büyüttü. Belli bir yaşa kadar kediyi köpeği tavuğu kuşu korkulacak bir şey sandık. Şu anda bile samimiyet kurabildiğim bi köpekler var küçük ve hızlı hayvanlardan hala çok ürperiyorum. Küçücük çocuklar ellerinde kuş tutuyor ben odanın içinde uçunca bile bir tuhaf oluyorum. Sevmiyorum bu hali hiç. Çocuğum böyle yetişsin hiç istemiyorum. Instagramda takip ettiğim bir aile var. Yaşantıları, çocukların hayvanlarla olan ilişkisi falan her şeylerine o kadar bayılıyorum ki. Çok isterim böyle olsun çocuğum / çocuklarım
Bak bir gönderisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…