Ah o annelerimiz olmasaOf bide kendime kızıyorum ben günü bitirdin diye ama engel olamıyorum hep böyle şimdi uyandım gerikahvaltı yap az işleri hallet gün bitiyor annem bizde Allah tan kahvaltı falan hazırlıyor yoksa onuda doğru düzgün yapmazdım
Bir merkür retro eksikti aslan olmak beni çok yıprattı25 Kasım Merkür Retrosu Burç Yorumları | Vogue Türkiye
Bugün Yay burcunda gerçekleşen Merkür Retrosu hakkında tüm bildiklerimiz....vogue.com.tr
Sebebini buldum bende de var çünkü
‘Merkür retrosu dönemlerinde ilişkilerde, ikili iletişimde, teknolojide ve iş alanlarında bazı sıkıntılar yaşanabiliyor. Tam da bu yüzden merkür retrosu, astrolojik olayların en bahtsızı olarak yorumlanıyor. Merkür retrosunda kötü günler geçirebilir, kendinizi anlaşılmaz hissedebilirsiniz. Planlarınız aksayabilir, can sıkıcı gecikmeler yaşayabilirsiniz.’
Sen nasılsın çiçeğim bebeklerin nasıllarNazar mı ediyor napıyor
Tmmdır ben de bakayım teşekkür ederim.melodi
İyiyim çok şükürSen nasılsın çiçeğim bebeklerin nasıllar
Tamamen son günlerimizin vermiş olduğu stresten bence ben de dün aşırı keyifsizdim hatta akşam evdeki herkes makarna yedi ben şekerden yiyemiyorum diye evde ağladım hepimizin derdi başka ben bebiş minyon olsun diye uğraşıyorum sen tosun olmadığı için üzülüyorsun aslında hepimizin bebeği sağlıklı ama biz normal düşünemiyoruz artık doğursakta bi rahatlasak yaaakızlar randevudan geldik şimdi şükür herşey normalmiş ama benim moralim aşırı bozuldu yine. niye mutlu heyecanlı olmam gereken yerde moralim bozuluveriyor anlamıyorum artık. doktora sorcağım şeyler vardı onları bile sormadım direkt attım kendimi dışarı. adam bile benden daha heyecanlıydı. kilosuna canım sıkıldı sanırım 2850 olmuş. ben 3 ü geçmiştir diye düşünüyordum. doktor boyu kilosu normal diyor ama ben kafaya taktım işte. benim gibi doğar sanıyordum 3900 doğmuşum tabi 27 sene öncesinin teknolojisi ne kadar doğruysa bilemiyorum. he çok düşük kilo olmadıkça önemli mi kilosu hayır. ama niye böyle cahil gibi buna takıldım kendi içimde bilmiyorum. eşim de mal mal hareketlerimi hormonlardan sandı yine güldürmeye falan çalıştı yolda ve evde. 12 sine tarih aldık şuan aşırı mutlu heyecanlı olmam gerekmiyor mu? utanıyorum bazen kendimden ya.
Ayy hayır yaa çok normal psikolojin. Bir sürü bilinmeyen var , bebeğine kavuşmana az kaldı bazen aşırı mutluluk insanı dinginleştirir . Doktor sağlıklı dediyse üzme güzel canını . İnan kötü bişi olsa doktorlar çatır çatır söylüyor. Doğum yaklaştıkça korkuyor da olabilirisn . Bin tane duyguyu aynı anda yaşıyorsun . Kendine yüklenme bunlar çok normalkızlar randevudan geldik şimdi şükür herşey normalmiş ama benim moralim aşırı bozuldu yine. niye mutlu heyecanlı olmam gereken yerde moralim bozuluveriyor anlamıyorum artık. doktora sorcağım şeyler vardı onları bile sormadım direkt attım kendimi dışarı. adam bile benden daha heyecanlıydı. kilosuna canım sıkıldı sanırım 2850 olmuş. ben 3 ü geçmiştir diye düşünüyordum. doktor boyu kilosu normal diyor ama ben kafaya taktım işte. benim gibi doğar sanıyordum 3900 doğmuşum tabi 27 sene öncesinin teknolojisi ne kadar doğruysa bilemiyorum. he çok düşük kilo olmadıkça önemli mi kilosu hayır. ama niye böyle cahil gibi buna takıldım kendi içimde bilmiyorum. eşim de mal mal hareketlerimi hormonlardan sandı yine güldürmeye falan çalıştı yolda ve evde. 12 sine tarih aldık şuan aşırı mutlu heyecanlı olmam gerekmiyor mu? utanıyorum bazen kendimden ya.
Benimki de hadsizlik yaptı mesajda da hiç söyleyip herkesi cephe aldırmayayım şimdi. Yazmıyorum sabahtır, yazmıcam da. Her şeyi bitirdik lohusalık halimizin kimi kırıp kimi kırmayacağını planlayacağız bi de, olurBenim kayınvalidemde seninki gibi emeğini esirgemeyen tatlı bir kadındır ama biraz sert bir tarafı da var elbet . Geçen arkadaşının torunu olmuş, lohusa gelin hanım ile kayınvalidesinin arasında bir kısım sorunlar çıkmış. Torununu kucağına alamamış arkadaşı ona çok üzüldüm diye anlattı. Kocam olacak bey bana geçenlerde diyor ki; logusalığında bak anneme dikkat et üzme tamam mıTAMAM
Biz sınırı 36.haftada aştıkTeşekkür ediyorum inşallah9.6 cm di doktorum 4 mm kaldı demişti sınıra
Çok haklısın yani bide en özel gecelerinizden biri aile olarak kalmalısınız kesinlikle bunu istemen de çok doğal erkeklerde tutar yani ne kadar zor olabilirBen kadını hiç istemiyormuşum gibi davranıyor şu an, değişik. Sanki hastaneye gelmesinler dedim bilmem ne dedim. 1 refakatçi kalabiliyorken gece eşimi istemem garip geliyor demek ki, sinirim bozuldu sabah sabah
Amaaan kendisi bilir. Ben hep söylüyorum anne bebek bağı (sağlık bakanlığı aksini söylese de dkfk) çok önceden kuruluyor zaten, baba bebek bağı sen ne kadar çabalarsan öyle kurulur diye. O bağı kurmak istemiyosa paşa gönlü bilir. Kendisi babasını 1 sene aramasa merak etmez, kendi çocuğu da öyle olur en fazla yapacak bi şey yok bunu istiyosaÇok haklısın yani bide en özel gecelerinizden biri aile olarak kalmalısınız kesinlikle bunu istemen de çok doğal erkeklerde tutar yani ne kadar zor olabilir
Tamamen son günlerimizin vermiş olduğu stresten bence ben de dün aşırı keyifsizdim hatta akşam evdeki herkes makarna yedi ben şekerden yiyemiyorum diye evde ağladım hepimizin derdi başka ben bebiş minyon olsun diye uğraşıyorum sen tosun olmadığı için üzülüyorsun aslında hepimizin bebeği sağlıklı ama biz normal düşünemiyoruz artık doğursakta bi rahatlasak yaaa
bilinmezlikten de olabilir korkuyor da olabilirim doğru diyorsunuzAyy hayır yaa çok normal psikolojin. Bir sürü bilinmeyen var , bebeğine kavuşmana az kaldı bazen aşırı mutluluk insanı dinginleştirir . Doktor sağlıklı dediyse üzme güzel canını . İnan kötü bişi olsa doktorlar çatır çatır söylüyor. Doğum yaklaştıkça korkuyor da olabilirisn . Bin tane duyguyu aynı anda yaşıyorsun . Kendine yüklenme bunlar çok normalgrupta psikologlarımız var onlar daha iyi bilir ama bence olası şeyler bunlar
Ablam da böyle çocukları kendileri yapmaya o kadar alıştırmış ki. Böyle olunca tabiki 3. Çocuğu da yapareskiler oyle dusunuyor bir de senin kv cok duskun cocuklarina sanirim ondan. annem bizi buyuturken de elimizi birseye surdurmemis ama simdi pisman. biz 4 yasindaki oglumuza neler yaptiriyoruz evde gorsen, tuvalet ve banyolardaki minip copleri degistirip yenisini takiyor , kendine sutlu yulaf yapiyor babasiyla sabah, kendi bicagi var plastikten onunla cilek gibi yumusak meyveleri kesip tabagina koyuyor bulasik makine bosaltiyor yerlestiriyor babasiyla bahcede isleri yapiyor. 4 yasinda cocuga bile sen otur demiyoruz aslinda kv de koca ogluna dememeli yanlis yapiyor
Demek mükemmel kayınvalide yokmuşBenimki de hadsizlik yaptı mesajda da hiç söyleyip herkesi cephe aldırmayayım şimdi. Yazmıyorum sabahtır, yazmıcam da. Her şeyi bitirdik lohusalık halimizin kimi kırıp kimi kırmayacağını planlayacağız bi de, olur
Kızlar sizin eşleriniz lohusalığı şaka zannediyor olabilirler mi acaba? Anladığım kadarıyla anneleri onları sarsıp durumun ciddiyetinden bahsetmiyorlar, kendileri de bir şey hissetmelerine izin verilmeyen kadınlar oldukları için olabilir ama lohusa kadın başkasının modunu düşünecek kadın değildir. Bu kadar yani. Bu ne saçmalık bilmiyorum. Eşleriniz henüz o havaya giremedilerse akşam dizi film izleme saatinizde birlikte bebekle ilgili belgeseller izleyebilirsiniz. Çocuğun olması sadece eve küçük bir insanın katılması anlamına gelmiyor, aynı zamanda değişen bir kadın, değişen bir ilişki anlamına da geliyor. Bunları hiçbir şekilde negatiflik olarak yazmıyorum, kimse yanlış anlamasın ama hayatımız değişecek ve bu değişimi de en çok birbirimize destek olarak, bu işte ortak olarak en hafif şekilde atlatabiliriz.Benim kayınvalidemde seninki gibi emeğini esirgemeyen tatlı bir kadındır ama biraz sert bir tarafı da var elbet . Geçen arkadaşının torunu olmuş, lohusa gelin hanım ile kayınvalidesinin arasında bir kısım sorunlar çıkmış. Torununu kucağına alamamış arkadaşı ona çok üzüldüm diye anlattı. Kocam olacak bey bana geçenlerde diyor ki; logusalığında bak anneme dikkat et üzme tamam mıTAMAM
ben yine kayınvalide savunucam ama skfkf onun sorunu çocuğunun üzerine fazla titremesi. Benim annem de öyleydi,Demek mükemmel kayınvalide yokmuşona da nazar değmesinden korktuğun için böyle söylüyorsan yapma, değdirmezdik
Arkadaşlar sizin eşleriniz lohusalığı şaka zannediyor olabilirler mi acaba? Anladığım kadarıyla anneleri onları sarsıp durumun ciddiyetinden bahsetmiyorlar, kendileri de bir şey hissetmelerine izin verilmeyen kadınlar oldukları için olabilir ama lohusa kadın başkasının modunu düşünecek kadın değildir. Bu kadar yani. Bu ne saçmalık bilmiyorum. Eşleriniz henüz o havaya giremedilerse akşam dizi film izleme saatinizde birlikte bebekle ilgili belgeseller izleyebilirsiniz. Çocuğun olması sadece eve küçük bir insanın katılması anlamına gelmiyor, aynı zamanda değişen bir kadın, değişen bir ilişki anlamına da geliyor. Bunları hiçbir şekilde negatiflik olarak yazmıyorum, kimse yanlış anlamasın ama hayatımız değişecek ve bu değişimi de en çok birbirimize destek olarak, bu işte ortak olarak en hafif şekilde atlatabiliriz.
Kilosunda ne var ki bebisin gayet normal canım yani tombiş bebek sağlıklı bebek gibi bir şey düşünme sakin çoğu bebek doğum sonrası o kadar hızlı kilo kaybi yaşıyor ki tombiş tombiş dünyaya gelip bı hafta içinde o sis halleri zayıflıyor. Belki seninki çok az kilo vericek yani hiç tombiş olsun diye takılma 2500 geçti diye şükür buna da geç bence takılma önemli olan doğum sonrası sağlıklı bı süreç geçirmek. Mesela benim bebek çok az kilo vermişti normalde 600-700 gram gitmesini bekleriz demişti bizimki 180.gr anca vermişti ve hep aldı sonraki aylarda normal şekilde. Biraz da ultrason yanılması olabiliyor sağlıklı olsun gerisini hiç düşünme şimdi hormonlar doğum süreci kendini hazırlamak derken çok takıntılı olabiliyoruz çok normal. böyle annelik şeyi yukleniyir işte kendi kendine yetemiyecek miyim olacak mı olmayacak mi ben mi eksik kalıyorum gibi hepimiz yaşadık çok çok normal önemli olan senin bunu sürekli düşünmeyi bırakıp akışta kalmaya çalışmak yani bazı şeyler olduğu kadar olacak en en iyisi olsuna odaklanma.kızlar randevudan geldik şimdi şükür herşey normalmiş ama benim moralim aşırı bozuldu yine. niye mutlu heyecanlı olmam gereken yerde moralim bozuluveriyor anlamıyorum artık. doktora sorcağım şeyler vardı onları bile sormadım direkt attım kendimi dışarı. adam bile benden daha heyecanlıydı. kilosuna canım sıkıldı sanırım 2850 olmuş. ben 3 ü geçmiştir diye düşünüyordum. doktor boyu kilosu normal diyor ama ben kafaya taktım işte. benim gibi doğar sanıyordum 3900 doğmuşum tabi 27 sene öncesinin teknolojisi ne kadar doğruysa bilemiyorum. he çok düşük kilo olmadıkça önemli mi kilosu hayır. ama niye böyle cahil gibi buna takıldım kendi içimde bilmiyorum. eşim de mal mal hareketlerimi hormonlardan sandı yine güldürmeye falan çalıştı yolda ve evde. 12 sine tarih aldık şuan aşırı mutlu heyecanlı olmam gerekmiyor mu? utanıyorum bazen kendimden ya.
Arkadaşlar kesin bilgi yayalım kocislerinize cocukla ilgili önden sorumluluk fazla bilgi vermeyin piremses bünyelerine cok geliyee. Emrivaki yapıp dogduktan sonra tutuşturcaksınız ellerine mecbur bırakma yöntemiyle. Benim annem hep yanımdaydı esim cok calışıyordu öncekilerde 0 sorumluluk. Simdi hastanede beraber kaldık gayet de güzel idare etti gazını cıkarttı ben yatarken kucagında uyuttu, uykusu derindir ama yine cok ugrastırmadı beni gece falan. Öncekilerde sadece seviyordu. Ama önden hiç bilgisi olmayan tecrübesiz adama birseyler diyince ben ne anlarım nası yaparım ay korkarım moduna giriyorlar gerenk yok tartışıp can sıkmaya dogunca ellerinde buluversinler görsünler günleriniEşime şaka yollu annen X tutamaz bebeği diyor tutamaz mısın gerçekten diye mesaj attım. Tutarım ama korkarım sana oyun gibi geliyor dedi sonrası tartışmaya döndü, çok cici.
ilk çocukta erkekler gerçekten tam anlamıyorlar baba olduklarını karşısında lohusa bir kadın olduğunu, duygularını zamanla ancak o yüzden stres yapma hatta konuyu açma bile artık kendileri de anlıycak doğum günü ne kadar abarttığını ilk kucağına aldığın da çokta zor olmadığını ve kendi kalmak isteyecek kayınvaliden de eve gider dinlenir benceAmaaan kendisi bilir. Ben hep söylüyorum anne bebek bağı (sağlık bakanlığı aksini söylese de dkfk) çok önceden kuruluyor zaten, baba bebek bağı sen ne kadar çabalarsan öyle kurulur diye. O bağı kurmak istemiyosa paşa gönlü bilir. Kendisi babasını 1 sene aramasa merak etmez, kendi çocuğu da öyle olur en fazla yapacak bi şey yok bunu istiyosa
Anam sorumluluk bilgisi de vermedim ki daha tutma aşamasındayız skfkfkf bi öteye gidemedik yani. Ama haklısın salıcaz artık süreç içinde öğreneceklerArkadaşlar kesin bilgi yayalım kocislerinize cocukla ilgili önden sorumluluk fazla bilgi vermeyin piremses bünyelerine cok geliyee. Emrivaki yapıp dogduktan sonra tutuşturcaksınız ellerine mecbur bırakma yöntemiyle. Benim annem hep yanımdaydı esim cok calışıyordu öncekilerde 0 sorumluluk. Simdi hastanede beraber kaldık gayet de güzel idare etti gazını cıkarttı ben yatarken kucagında uyuttu, uykusu derindir ama yine cok ugrastırmadı beni gece falan. Öncekilerde sadece seviyordu. Ama önden hiç bilgisi olmayan tecrübesiz adama birseyler diyince ben ne anlarım nası yaparım ay korkarım moduna giriyorlar gerenk yok tartışıp can sıkmaya dogunca ellerinde buluversinler görsünler günlerini