Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 79 41,4%
  • erkek

OY: 100 52,4%
  • ikiz kız

OY: 2 1,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,1%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    191
Kız rüyamda seni gördüm, normal doğum yapıyordun eşinle annen vardı yanında, bir de ayaklarında siyah oje vardı ay negzel kız ojesini bile sürüp normal doğum yapıyor diyorum. Saçın da at kuyruğuydu, benim detaylar ajfksjsks BerryBlossom

Sağlıkla büyütün inşallah Son ölçümlerde kafa çevresi kaç çıkıyordu acaba hatırlıyor musunuz

En son 37. haftada gittiğimizde doktor kafası biraz büyük gibi dedi ama bana sayısal bir değer söylemedi. Ben ekrana baktım, 9.88 cm görünüyordu Daha önceki çocuğun doğunca kafası büyük falan gibi bir yorum yaptılar mı dedi, yok dedim. Kilosuyla ilgili de ileride görünüyor ama sen ne kadar dogacagini düşünüyorsun, anneler hisseder dedi. İlkiyle aynı kiloda doğacak bence dedim. Tamam o zaman deyip devam etti maşallah diyeyim doktorumun şu rahatlığına bayılıyorum. Kimi çocuk 4 kilo doğar ama uzun boylu olur, hiç pofuduk olmaz, sorun da olmaz diyor mesela. O yüzden ölçümler beni pek strese sokmuyor, doktorum da bana boyunu, kafa çevresini söylemiyor zaten.

Benim de 34te 9.1di. Hemen hemen benzeriz demek ki kilosunu pek kestiremiyorum çünkü detaylıdan beri bana boyu uzun bu bebeğin diyor doktorum o yüzden kilosu dediğin gibi pofuduk bir durumda olmayabilir rahat doktor dünyanın en iyi insanıdır bence, benim doktorum da rahat baya mesele etme her şeyi yorumlara takılma diyor. Boyu kiloyu ölçümleri çok detaylı söylüyor ama perinatolog olduğu için alışık sanırım bu duruma ona bağlıyorum

Gözünüz aydın, Allah analı babalı büyütsün Maşallah ne pozitif bir doğum hikayeniz olmuş, sizin adınıza çok sevindim

Evet evet çıkacak bir potansiyelde, ben de senin gibiyim. Yani idare edemeyeceğimi bildiğim için uzak tutuyorum yoksa kendimi tutamıyorum ndjdjd

Of bide kendime kızıyorum ben günü bitirdin diye ama engel olamıyorum hep böyle şimdi uyandım gerikahvaltı yap az işleri hallet gün bitiyor annem bizde Allah tan kahvaltı falan hazırlıyor yoksa onuda doğru düzgün yapmazdım

Aslında kocam her işi yapar, bilir ama annesinin öğrettiğini hiç sanmıyorum. Öğrencilik yıllarında mecburiyetten öğrenmiş bence hepsini. Çamaşır bulaşık ütü yemek ev temizliği hepsini yapardı kendi başına yapa yapa da öğrendi. Yoksa eminim anne evinde kv bir iş yaptırmamıştır ve iyi ki Üni’yi başka şehirde ayrı okumuş. Şimdi anne evine gidince bile yapar ne işi varsa o da kasılır durur her işi yapar benim oğlum diye. Ah ah.

Kızzz bende tuvalete kalktığımı gördüm gece rüyamda bi bakıyorum kan gelmiş diyorum ki nişanım geldi kalkın asdfgf apar topar doğuma gidiyodum bu bi işaret mi

Canım ben benim hastaneye sordum alıyorlar tek refakatçi yemeği filan geliyor sadece o yüzden bende de hem eşim hem annem kalacak diye konuştuk bilgin olsun ama hastane ile konuşup hemşirelere önden bilgi verirsen onlarda destek oluyor mesela ben hastaneye oda çok kalabalık olursa boşaltılması konusunda destek olur musunuz demiştim seve seve demişlerdi

Oyledir de cam agir oluyo ya kirilir mi dusup diye. Benimki de antikolik . Dr browns herkes cok memnun ama alip alip doldurmak da istemiyorum belki kullanmicam bilemedim.
Evet ihtiyaç olmasa keşke duruma göre alırsın canım her biberonla ilgili hem iyi hem kötü bir sürü yorum var bebeğe göre çok değişiyor. Kimisi biberon bile tutmak istemiyor.

Ben her gece 3.30da uyanıyorum kurulu gibi ve sonra uyuyamıyorum ki hiç böyle problemlerim yoktu önceden. B12 eksikliği de sebep oluyormuş bu duruma
Aaa öyle miymişş bende her gün 5:40 gibi uyanıyorum herhalde bu bebişim biyolojik saati diye düşünüyordum ki B12 eksikliği daha mantıklı geldi

Benim kayınvalidemde seninki gibi emeğini esirgemeyen tatlı bir kadındır ama biraz sert bir tarafı da var elbet . Geçen arkadaşının torunu olmuş, lohusa gelin hanım ile kayınvalidesinin arasında bir kısım sorunlar çıkmış. Torununu kucağına alamamış arkadaşı ona çok üzüldüm diye anlattı. Kocam olacak bey bana geçenlerde diyor ki; logusalığında bak anneme dikkat et üzme tamam mı TAMAM

Rica ederim, hiç acı çekmedim diyemem. Herkesin süreci de farklı ilerler ama açılma sürem çok hızlı ilerledi. O yüzden korkunç bir doğum hikayem yok, inşallah herkesin böyle olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…