- 2 Mart 2024
- 912
- 866
- 29
Benim eşim de öyle bak, babam da öyle. İki erkek kardeşim var onlar da öyle. Eşim şuandan bebek banyosunu anne baba yaptırmalıymış diyor kendini hazırlıyor. Benim kardeşlerim de babam da yemekleri annem yaptıysa kendileri hazırlayıp yer, toplar, yıkar. Eşimi de o şekilde alıştırdım ben yoksa tahammül edememAy ben bu konuda alip kocami basimin ustune koyayim. Annesi de gelse babasi gelse yapar. Annesi oyle yetistirmis , ama babalari da oyle annesine hizmet eder. Daginiktir falan ama oyle annem yokken yapiyim varken yapmiyim o yapsin demez. Kicimi kasiyim
Benimki de dün bana diyor ki detaylı ultrason ne zamandı gittiniz mi ona. 21.haftada giderken ben de geleceğim diye tutturması, of pof ne işi var diyerek zorla çağırmam ve gelememesi dışında bir sorun yok. Allahım sabır ver.Bi de senin gibi kv bu kadar seven bir kadina yaptigina bakkumral olsa neyse
Kumral senin bu kv var ya hiç yaşlanmaz, detaylı ultrason mu kaldı kız bebek doğacakBenimki de dün bana diyor ki detaylı ultrason ne zamandı gittiniz mi ona. 21.haftada giderken ben de geleceğim diye tutturması, of pof ne işi var diyerek zorla çağırmam ve gelememesi dışında bir sorun yok. Allahım sabır ver.
Ay yok benim babam da yapar.anneme asiri yardimcidir cok sukur benim esim de oyle. Ama kocanin sacma bir kiyasa girmesi komik. Sen baska birisin o baska biri asil bak baban yapmiyo ama ben yapiyorum demesi lazim isine oyle geliyo tabiBenim babam da elini asla bir işe sürmez. Özellikle benim ailem geldiğinde bizimki hiç hiçbir şey yapmaz. Baban yapıyor mu der bir de. İyi de o misafir. Biz size gittiğimizde de yapmıyor der. Bir anda evin erkeği olduğunu falan hatırlar yani. Kayınvalidem genelde tek gelir o geldiğinde yine biraz yapar. Ama doğum sonrası bakacağım duruma eğer annem varken hiçbir işe dokunmaz da kendi annesi gelince yardım etmeye çalışırsa onların yanında uyaracağım sert bir dille.
Ben sabah sabah yine kendimi doldurma modumu açtım
daha görmeden değdiriyor o zaman bugün buluşursak kesin doğrucam demektirNazar mı ediyor napıyor
Çıkışta da börekçiye gideriz deseydin gelirdiBenimki de dün bana diyor ki detaylı ultrason ne zamandı gittiniz mi ona. 21.haftada giderken ben de geleceğim diye tutturması, of pof ne işi var diyerek zorla çağırmam ve gelememesi dışında bir sorun yok. Allahım sabır ver.
Borekci kirmizi cizgisiÇıkışta da börekçiye gideriz deseydin gelirdi
Kız evlat hayırlılığı işteAynen yani doğru diyosun, ikisi de memnunsa banane. Ben üzülüyorum kadın yoruluyor diye, tam her şeyi yaptım diyor sonra dün abur cubur çekmecesine dadanası geldinapim artık
Yeter ki konuşsun işte, ne konuştuğunun bir önemi yok. Artık aşırı mesafeliyiz ya baya çekiniyor, instagrama bebekle ilgili story atmıştım “çok duygulandım yavrum benim ihihihi” diye beni aradı sabah. Hesabını kısıtlıycam şimdi iyi hatırlattınız sjfksjdlsşKumral senin bu kv var ya hiç yaşlanmaz, detaylı ultrason mu kaldı kız bebek doğacak
Sesli güldümÇıkışta da börekçiye gideriz deseydin gelirdi
Aynen tabi. Birileri varken işine geliyor. Fırsat bu fırsat. Ama görür bebekten sonra kim onu öyle oturtup dinlendiriyormuşAy yok benim babam da yapar.anneme asiri yardimcidir cok sukur benim esim de oyle. Ama kocanin sacma bir kiyasa girmesi komik. Sen baska birisin o baska biri asil bak baban yapmiyo ama ben yapiyorum demesi lazim isine oyle geliyo tabi
Fjskfjskjdkssjks görüşmemek mükemmelmiş ya, eşim demişti çıkar hayatından görüşmeyelim diye ayıp olmaz öyle demiştim. Şimdi doğuma kadar görüşmeyi düşünmüyorum o kadar huzurluyum ki sjfksjsk mesafe koyduk diye anneme yanaşmış hep yanındayım kızımın neye ihtiyacı var vs diye. İhtiyaç olmadıkça ciddiye alınmamaya alışmış garibim ordan yürüyor hep. Napalım böyle pislik bi geline denk geldi işte akfkskslsÇıkışta da börekçiye gideriz deseydin gelirdi
Benimki de duş başlığınızın sıcak soğuk dengesi yok. Bebeği burada yıkamayın çocuklar siz kovaya su yapın üşür böyle demişti. Bunu demese bornozu eline verir duşa gönderirdik biz çocuğu.Yeter ki konuşsun işte, ne konuştuğunun bir önemi yok. Artık aşırı mesafeliyiz ya baya çekiniyor, instagrama bebekle ilgili story atmıştım “çok duygulandım yavrum benim ihihihi” diye beni aradı sabah. Hesabını kısıtlıycam şimdi iyi hatırlattınız sjfksjdlsş
eskiler oyle dusunuyor bir de senin kv cok duskun cocuklarina sanirim ondan. annem bizi buyuturken de elimizi birseye surdurmemis ama simdi pisman. biz 4 yasindaki oglumuza neler yaptiriyoruz evde gorsen, tuvalet ve banyolardaki minip copleri degistirip yenisini takiyor , kendine sutlu yulaf yapiyor babasiyla sabah, kendi bicagi var plastikten onunla cilek gibi yumusak meyveleri kesip tabagina koyuyor bulasik makine bosaltiyor yerlestiriyor babasiyla bahcede isleri yapiyor. 4 yasinda cocuga bile sen otur demiyoruz aslinda kv de koca ogluna dememeli yanlis yapiyorÇok yoruldu kayınvalidem geldiğinden beri. Eşim ben toplayayım sofrayı bugün diyor ona da yok. Hani bırak toplasın alt tarafı 2 peyniri saklama kabıyla beraber dolaba koyacak. İyi bi şey gibi geliyor ona herhalde bilmiyorum
Aynen iyi ki varsın babaanne yoksa çocuk nasıl yıkanır biz nerden bileceğiz. Çocuk büyüttük biz vs diyorlar adamlar 35 yaşında donunu yıkamayı bilmiyor, maşallah büyüttüğü çocuğa bak yav. Yani şu cümleler birçok geline normal geliyordur belki ama benim yapıma çok ters işte, duyduğum an işkence sahneleri çekiyorum kafamda. Çok şükür ihtiyacım da yok, mecbur kalmadıkça işim olmaz bu saatten sonra.Benimki de duş başlığınızın sıcak soğuk dengesi yok. Bebeği burada yıkamayın çocuklar siz kovaya su yapın üşür böyle demişti. Bunu demese bornozu eline verir duşa gönderirdik biz çocuğu.
Ya bence kafası büyük falan degil, şu an karsimda hiç büyük gibi gelmiyor ama doktor büyük dediBenim de öyle kafası biraz büyük, kilosunu şuan bilmiyorum ama 34te 2750 civarıydı. Yırtıklara rağmen olumsuz bi süreç olmamış anladığım kadarıyla, ümitlendim ben de şimdibenim doktorum da ekstrem bir durum olmadıkça sezaryen düşünmeyelim dedi ama kafa büyüklüğü irilik falan düşündürüyor beni de
Çekinmesi iyi bir şey, kafanı ağrıtmaz en azından. Kısıtla gitsin sanki bilecek de ne olacak ndndndYeter ki konuşsun işte, ne konuştuğunun bir önemi yok. Artık aşırı mesafeliyiz ya baya çekiniyor, instagrama bebekle ilgili story atmıştım “çok duygulandım yavrum benim ihihihi” diye beni aradı sabah. Hesabını kısıtlıycam şimdi iyi hatırlattınız sjfksjdlsş
Teşekkür ediyorumAyyyy muhteşemMaşallah size Sağlıkla büyüsün bebiş inşallah, analı babalı
Ay çok mutlu oldumYa bence kafası büyük falan degil, şu an karsimda hiç büyük gibi gelmiyor ama doktor büyük dedikesinlikle olumsuz degildi benim için ki ben açıklik sancı ya da su gelme durumu olmadan doğumu başlatmak zorunda kaldık. Suni sancı ile başlayınca da açıkçası çok ümidim yoktu, herkes çok aci çekersin ama sonuç sezaryen olabilir demişti. Ben denemesem içimde kalacakti o yüzden söylenen her şeye kulağımı kapattım.
Aylardır sınırlamıştım zaten yorum morum da yapamıyordu da o küstüğümüz süreçte deney yaptım bakayım instagram kuşu reaksiyon veriyor mu diye, unutmuşum sonra ajfksksk bir zahmet çekinsin ya, her şeyi söyledik yani. Ama yapı gereği yüz verdiğimiz an çıkar yine tepemize, o yüzden benden uzak istediği yere yakın olsun lütfen, elemterefiş djfldÇekinmesi iyi bir şey, kafanı ağrıtmaz en azından. Kısıtla gitsin sanki bilecek de ne olacak ndndnd