Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 79 41,4%
  • erkek

OY: 100 52,4%
  • ikiz kız

OY: 2 1,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,1%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    191
Uçuk olayı çok sıkıntı evet ben öpmemeni tavsiye ederim geçene kadar. Kuruntu değil gerçekten tehlikeli bir durum. Kullanabileceğin kremler vardır doktora bir sür onları kullan istersen bir an önce iyileşmesi ve sık sık tekrarlamaması için.

Amin cok teşekkür ederim dogru söylüyorsunuz iyi geldi yorumunuz.. Sizlerinde kolaylikla gecer insaallah

Hayır kuruntu yapmıyorsun maalesef uçuk çok önemli bir konu canım. Ben de çok uçuk çıkaran biriydim ama maşallah diyeyim hamilelikte çok çıkarmadım. Bunca yıldır uçugum tamamen geçmeden çocuğumu yüzünden ya da elinden öpmedim, saçından, kıyafetlerinin üstünden öptüm. Çok şükür bulaştırmadim şimdiye dek, inşallah böyle de devam eder. Geçen uçuk çıkaracağımı anlayınca hemen bundan içtim, söndü çok şükür. Uçuk çıktıysa da bundan içiyorum, en azından bana iyi geliyor.

Hamilelikte uçuk merhemleri önerilmiyor, ben de kullanmıyorum. Bir ilaç da var birkaç ay aralıksız kullandığın, sonra bir yıl falan hiç çıkmıyor ama ağır bir ilaç, hamileyken emzirirken falan kullanilabilecegini sanmıyorum. Çok geçmiş olsun, hemencecik geçer inşallah

Allah yardımcın olsun, kolay kurtarsın canım. Haberdar et bizi de Korkma, duymamaya çalış imkan varsa müzik aç kulaklık tak koridora çık yürü bir şeyler yap odaklanma bağıranlara hiç
Amin cok teşekkür ederim oyle yapayim insaallah sonradan bi de bebis aglamasi duyunca bi sakinliyorum da ben dogurmus gibi:) Sizlerinde benim de kolaylik ve saglikla gecer insaallah

Boşver ya valla bunca ihtimal düşün düşün çıkılmıyor içinden. Büyüdüler artık ne vakit gelmek isterlerse buyursunlar gelsinler diyelim. Ama suyundan ama sancısından yani
ondan evhamlanmıyorum ya zaten bi de kontroller haftada bire düştü içim rahat

Kuzum ben sordum bugün normal dedi umarım açıklığın için yardımcı oluyordur sanada ben perşembe eleniyorum
evet kuzum sezeryan istedim ben

Kuruntu değil cano bende genital uçuk var aktif lezyon olmasa da ilk doktorum normal doğum yanlısı değildi doğum kanalından bebeğe bulaşabilir diye. Dudaktaki de gayet öperek bulaşabilir bebeğe, geçene kadar öpmesen daha iyi evet zor olsa da

Kuzum bendede uçuk çok çıkar geçen hafta kurumasına rağmen sezeryan istediğim için anestezici geçince opere edilmesi yazmıştı o yatış defterine. Sende eğer sezeryan olacaksan ne yaparlar bilmiyorum. Doktorum kadın doğumcu bi de bana ilaç yazdı 4-5 gün kullan dedi kullandım geçirdi şuan

Çok sevindim canım gözün aydın bundan sonrası gönlündeki gibi geçer inşallah.
Kuzum uçuk önemli, mutlaka dikkat etmelisin. Kuruntu değil malesef canım

ilk basta oyle geliyor insana, alismak da zaman aliyor ama uzun vadede guvenli stabil bir ulke cok cok iyi geliyor insana, hem sana hem ailene ozellikle cocuga. sonra tr ye uzaktan bakmayi ogreniyorsun cok karmasik kuzum ya cok. Belcıkayı falan bilemem nasıl bir yer ama cocugun geleceği için de güzel olabilir. Insan zamanla burdaki topluma da dahil oldukça aynen trdeki gibi arkadaslıklar kuruyor bir parçası oluyor yaşadığı yerin. Irlandalılarda sıcak ve iyiler ondan da kaynaklı olabilir bilemedim, yabancı gibi hissettirmiyorlar sana. Yeterki dili konusunda sıkıntı yaşama topluma uyum falan kolay halloluyor.
sanki sokaklar bos hayat durgun gibi geliyor da değil aslında evler mekanlar neşeli, bayramlar cok güzel kutlanıyor mekanlar her yer cocuk ve bebek dostu cocuktan rahatsız olan yok pub ortamında bile varlar onlara ait oyun alanı oluyor, her yere dahiller bu da seçeneği coğaltıyor cocukla yapılacak aktiviteler konusunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…