Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 79 41,4%
  • erkek

OY: 100 52,4%
  • ikiz kız

OY: 2 1,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,1%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    191
Bu zamana kadar durduysan doğum değildir. Doktorum asla duramazsın illa anlarsın sağ sol yapınca asla geçmez şiddeti artar dedi. Aslında bu nokta da merak etmemiz gereken evet bu sancılar doğum sancısı değil ama acaba açılmamı yaşadık su mu gelecek gibi düşünceler sarıyor beni merakım o oluyor. Ama gitmeyede gerek görmüyorum artmazsa eğer başka belirti olmazsa

Ay ay ay bu durum daha zorluymuş canım ne yalan söyleyeyim. Bir de o taşınma zorluğuna katlanıp taşınacak olmak falan.. Allah sizin de yardımcınız olsun Hallolur inşallah hallolmasına bizimki de ama biz ne oluruz o arada dur bakalım

Ben de cumayı bekliyorum ya, arkadaşım benim doğumum öyle başlamıştı doktora git dedi de eşim de yok yanımda gidesim yok bi de sürekli olan bi ağrı değil gece giriyor gün içinde de 1-2 kere giriyor sadece diye tutuyorum kendimi

Ben de bunu öyle bir yapabilirim ki İnsanın içi içini yiyor gerçekten başkası gelse nasıl yapar yerlerini bilmez ki diye. Annem teyzem falan olsa başlarında benden de güzel hallederler de onlar dışında kimsenin yapabileceği işler değilmiş gibi geliyor. Ama bir yolunu bulacağız artık. Zaten baktım olacak gibi değil gerçekten çocuğu alıp birkaç gün teyzemde falan kalırım eşim başlarında durup toplatsın götürsün indirtsin eşyaları. Kısmen yerleştirsinler de. Ben de birilerini çağırır yavaş yavaş detaylı yerleştirirm temizlerim artık sonrasında ne yapalım.

Ya evet iki gündür geceleri coşuyor neden böyle? Düzenli olmadığı için başka bir belirtisi olmadığı için kanama vs ben de acele etmiyorum doktor için cumayı bekleyeceğim zaten ama bu işte bir gariplik var yatmak mı tetikliyor ne yapıyor

Evet canım düzensiz ve artmayan sancılar doğuma yorulmasına gerek olmayan sancılarmış. Acaba birkaç gün içinde mi olacak ki diyoruz bu sefer de Ben de cuma günkü kontrolü bekleyeceğim acele etmeyeceğim umarım yaklaşan doğumun habercileridir

Anlamadım anam, gece uykularımda sorun yoktu benim şimdi ağrıyla uyanıyorum 2-3 gecedir, hemen de geçmiyor

Bende bugün adet ağrısı ile uyandım bende bekliyorum bi umut başlar belki bu hafta doğum

Bebek bereketinden olsa gerek Geleceği tarih gibi yaşayacakları yerleri de mi kendileri seçiyorlar napıyorlar. Biz burada çocukluğu geçsin çok istiyorduk ama nasibinde yoksa elden bir şey de gelmez. Ama sıfırdan bir yere alışmak, daha bebekli hayata alışamamışken nasıl olacak bilmiyorum. Hem heyecanlı hem gereksiz geliyor. İş konusunda evet birkaç sene ara vermek bir çocuk daha yapmak gibi fantastik düşüncelerimiz var Bu da beni 4-5 sene iş hayatından ayrı düşürebilir. Net bir durum olmamakla birlikte. Zaten diğer türlü buradan bir ihtimal bakıcı bulabilirdim gittiğim yerde kimseyi de tanımazken ne yaparım kime bırakırım hiç bilemiyorum ya. Hepsini üst üste koyunca hiç olmazsa eşim kariyer peşinde koşsun diyorum işte Siz ne düşünüyorsunuz peki Amsterdam konusunda? Var mı gitme niyetiniz?

Anlamadım anam, gece uykularımda sorun yoktu benim şimdi ağrıyla uyanıyorum 2-3 gecedir, hemen de geçmiyor
Ya di mi? Bahsedilen gibi 10-20 dakika içinde 3 kere gelip en az 50 saniye süren gibi bir şey değil yani. Geliyor duruyor öyle. Bacaklarıma ayaklarıma kadar iniyor resmen adet emareleri. Ben bunları normal zamanda yaşasam peşin peşin bir ağrı kesici alır, ped koyar uyurdum nasıl olsa 3-5 saate bu sökülür en azından uykumdan olmayayım diye. İnşallah açılma falan oluyor olsa bari ya da ne bileyim bebek kanala yerleşiyor olsun bir işe yarasın yani
Bende bugün adet ağrısı ile uyandım bende bekliyorum bi umut başlar belki bu hafta doğum
Ay inşallah yaaa sancılı bir hal alınca da daha tahammülsüz olduk sanırım

Evet cidden adet ağrısını özlememişim çok rahatsız edici

Heh aynen ben de, ağrı kesicimi alırım pedimi takarım sıcak su torbamı hazırlar yatarım geri o ağrıdan sonra ben de. Tam bi regl ağrısı yani. Bi sorcam doktora cuma günü ama bana anormal gelmiyor ya ben 36 oldum bugün normal artık

Uyan uyu olayı beni çok yordu ya şimdi uyandım başım ağrıyor midem leş gibi zaten yorgun hissediyorum artık yorucu gelmeye başladıyine çok şükür tabii ama son zamanlarda insan bir sıkılabiliyor

Çok güzel bir açıdan bakmışsın canım gerçekten benim içinde iyi oldu . Biz ne yaparsak yapalım bu dünyada ilk nefesleri ne zamansa o zaman doğacaklar

Yok ya, yurtdışında yaşayabilecek kadar renkli ve yeniliklere açık bir çift değiliz cesaretimiz yok öyle bir şeye açıkçası. Benim yabancı dilim de zayıf, orda mesleğimi yapmam çok zor tamamen hayatımdan vazgeçmem gerekir ki yapamam sanırım. Şartların çok daha iyi olacağı bir gerçek ama asıl hedefim burdaki şartlarımızı daha iyi bir duruma getirmek. Her yeri gezip görecek ekonomik özgürlüğüm olsun çok isterim ama aynı şeylere gülmediğim bir ülkede yaşamak benim gibi düz bir insan için çok zor. Geçici bir süreliğine deneyimlemek isterim ama.

Senin için bence düşündüğünden daha kolay geçecek süreç, insan çok çabuk alışıyor her şeye. Keyfiniz yerinde olduktan sonra aynı şehrin başka bir bölgesine geçmek daha güzel bile olabilir hatta.

bugün doktorun istediği tahliller için sağlık ocağına gittim. ebe izlemin var dedi. yine bi saat kalp atışı aradı ya bayılacaktım sırt üstü yatarken. bak işte hareket ediyor gerek yok diyorum bırakmadı kadın başkasını çağırdı kalp atışını bulamıyorum diye. gelen kişi koyduğu gibi buldu bi de neden sezaryen olacağımı sordu zorunlu olduğunu söyledim ilk doğumu anlattım. olsun kanın kolay bulunur doğumda aynı şey olursa hemen kan takılır yaşın da idare eder sezaryen için falan dedi sağ ol kral o sırada 3 tüp kan vermiş açlıktan bayılmak üzereyim. neyse bu sondu bi daha topuk kanında görürüm kendisini

Doğum kasılmasını net anliyosun canım demekki yalancı kasilmaydifarklı oluyo çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…