- 18 Ekim 2014
- 7.141
- 31.914
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben siyah çaydan devamYeşil çay içcem birazdan. Su gitmiyor artık
Koşu bandı var ama yapamıyorum. Gündüz uykularını kestik kızın o yüzden gündüz yapamıyorum. Akşam yaparım diyorum bu sefer de yorgunlukla kalıyorum öyleSpor olarak neler yapıyorsunuz ? Ben bir fırsat bulamadım ya.
Su tavuğu yakalayıp cızbız yapalım arkadaşlar püüüSelamın aleyküm keşkül yediğimi söyleyip gidiyorum Eki Görüntüle 3510163
Ben yarım saatlik fitnes kardiyo egzersizleri vs yapıyorumSpor olarak neler yapıyorsunuz ? Ben bir fırsat bulamadım ya.
Ne cuzbızı kız bol tereyağlı pilavın yanına yerim onu benSu tavuğu yakalayıp cızbız yapalım arkadaşlar püüü
Offf canım tavuk pilav çekti accesimNe cuzbızı kız bol tereyağlı pilavın yanına yerim onu ben
Gerçekten ya su gitmiyo çay gitmiyo bir hafta olacak benim o boşluk bir türlü dolmuyorYeşil çay içcem birazdan. Su gitmiyor artık
Ooo senin 1 haftada dolmadıysa benim daha yolum var içtikçe acıktım bişeyler yiyesim geliyorGerçekten ya su gitmiyo çay gitmiyo bir hafta olacak benim o boşluk bir türlü dolmuyor
Ulen aman sağliklı bir şey yapma amannn adhshhsNe cuzbızı kız bol tereyağlı pilavın yanına yerim onu ben
Keşkül yerken koşarsak kilo alır mıyız hocam
Ben seni koşarken de seviyorum keşkülllKeşkül yerken koşarsak kilo alır mıyız hocam
Şimdi kaçsın tahmini sence1.65 boyumla 56'ya düşeyim de gör sen accessdenied
60 küsürdür ama o küsür kaçtır kestiremiyorum. 70 yokumdur diye tahmin ediyorum.Şimdi kaçsın tahmini sence