Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 79 41,4%
  • erkek

OY: 100 52,4%
  • ikiz kız

OY: 2 1,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,1%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    191
Kızlar uyanık olan varmı 36 haftadan yazıyorum bebeğimin hareketleriyle uyandım. Sonra biraz ıslaklık hissettim sabah kontrolum var korktum suan ya

ben zofer kullanmıştım hiç bir faydasını görmemiştim ya. hatta sinir olmuştum hem ağır bir ilaç diyorlar kanser hastaları için üretilmiş falan hem de bir işe yaramıyor diye. hamilelik bulantısı için üretilen bir prilam var bence, onu da düzenli kullanınca az da olsa etki etmişti bende. yine de kusuyordum ve yiyemiyordum kuzu

selam herkese bende doğum yaptım 2 gün önce suyum geldi suyunuz gelirse tutamazsınız istemsizce akar ara ara bacaklarınızdan ,2920 gr 37+2de, ilk doğumum normaldi bunuda denedim yüzü dönmeyince sezeryana alındım gecelik benim daha kolayıma gitti pijamada giydim ama dikişi gelmesin yada üzerinde olsun die çaba sarf ediorum. Hastane çantanıza bebek için yedekler alın bezini değiştirirken çiş kaka battaniyeleri yere düşürme gibi kazalar olabiliyor, ağız mendili bolca olsun köpürebilio ağızları biz arada mama desteğide yaptık hastane bezinde turuncu kristalleri görünce kendi verdi ağzından süt akabiliyor, pişik kremi alın sıksık kaka yapıolar 2 3 kakada bir sürün dediler ,terliğiniz sağlam olsun havlu terliklerle yürümek çok kötü, depend olmalı,darısı size inşallah hatta biz yarın Allah nasip ederse sünnette olucaz .

Ah bilmiyorum ki canım Ben de farklı durumda değilim galiba hiç tadım tuzum kalmadı şu an için. Aslında uyumasam daha iyi olucam sanki ama uykum da var arada bir de olsa içim geçince ona razı oluyorum. Ne olur ne olmaz doğum olacaksa gücüm olsun çok uykusuz olmayayım diyorum. En sık kasıldığım gece olabilir bu gece. Her kasılmama kasık sancısı eşlik etmese de birçoğuna ediyor hala sabah bir olsaydı. Kahvaltı yapıp duş alıp kendimi o zaman dinlemek istiyorum. Bu ağrıları hiç özlememişim

Ben de şu saatte karın ağrısıyla uyandım ya yine, gaz ağrısı mı yoksa hamilelikle ilgili bişi mi ayırt edemiyorum gerçekten
Benim direkt adet sancısı ya. Kasıklarımdan bacaklarıma ayaklarıma kadar inen. Nerede görsem tanırım bu ağrıyı Uyudum sanıyorum bayağı olmuştur diyorum kalkıyorum 15 dk 20 dk geçmiş. Ya karnım kasılmış ya tuvalete çıkma isteği doğmuş ya da sancı girmiş. Sabah bir olsaydı hayırlısıyla az kaldı…

Oy minik tosun maşallah. Sağlıkla büyüsün

Çünkü hamişlik hormonları bu saatte buna kaygılanmanı gerektirir. Aile hekimimi değiştirdiğimde beni ilk uyardığı şey bu oldu. "Kaygı gelecek ama sen onu kovacaksın" Demişti. O doğru dedi de biz uygulamakta zorlanıyoruz. Aynı şeyi evi 3 ay tadilat ettirip, kv'deme yerleştiğimde yaşadım. İnsanlar m.nyak mı hamileyken tadilat yaptırıyor derdim, ben daha alasını yaptırdım, komple tüm evi yaptırdım. Kader de varsa yaptıracaksın kuzum ve aslında bak kafanda planında var. Bir şekilde hallolacak. Beni hatırlasana temizlik için yardımcı bile tutmadım, beceremezler, onlara mı laf anlatcam, kendim yaparım yavaş yavaş diye. Normal zamanda ben asla böyle temizlik yapmazdım, moloz temizliği yaptık resmen, ev inşaattı ama geçti gitti. Hala nasıl yaptım hayret ediyorum ama su akıyor ve yolunu buluyor. Senin de öyle olacak kuşum.
Bana üç aydan sonra yazdı ama hiç kullanmadım canım. Üzüldüm ya bu kusma olayının şiddetlenmesine geçmiş olsun
Gelen hafta eğitimde hemşire; kasıkta olan değil ama bele gelen düzenli sancı gerçek sancı olabilir demişti kuzum. Hakkında hayırllısı olsun

Yaa hep üst üste gelmiş ama eşin işin daha iyi olacaksa neden olmasın. Bende taşınmayı hiç sevmiyorum göz korkutucu hele ki kışın ve minicik bebekle. Ama bir şekilde hallediliyor insan kaygılandığı her şeyi o durumun içine girince çok güzel hallediyor. Bebişin şansına belki çok içine sinen bir ev olur güzel olumlu şeyler mutlaka olurbelki iyi ki taşındık dersin iyi düşünelim. Ev kriterlerini de söylersen bakınırız ilan görürsek atarız. Kardeşin ve kv gelirse illa destekleri olur bebek bakma yemek ufak tefek yerleştirme işleri olur biter

Sağlıkla büyüsün bebişin..bilgilendirmeler için teşekkürler

Nasıl oldunhepimiz böyle sıkıntılar yaşamaya başladık bende adet ağrısı yaşıyorum bazen gazım var böyle çok kakm var hissi geliyor tuvalete gidiyorum bir şey yok. Dururken dururken ishal olmuşum bugünde. Ona bağladım belki ondandır diye. Her an her şey olabilir artık yalancı sancı da olabilir rahim kendini hazırlıyor olabilir doğum olabilir, öyle bir dönemdeyiz. Artarsa geçmezse sıklaşırsa direkt hastaneye gideceğiz zaten hepimiz sakin olumlu olmaya çalışalım can yakıcı olsa dakontrolünde de sorarsın doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…