Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 79 41,4%
  • erkek

OY: 100 52,4%
  • ikiz kız

OY: 2 1,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,1%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    191
Hatta gece süt sagma makinesi getirdi hemsire mama yerine sütümü verecekti ama makineye hiç gelmedi dogru dürüst süt. Elimle sıkıyorum süt var ama sagmayla olmuyor kolostrum sagmakla zor geliyormuş zaten oyle dedi. Bebek cekiyordur inş cok aglamıyor cünkü

Bende 38+3 um ikna edemedim kızı gelmeye. Bu hafta gelir inşallah

Maşallah kuzuya biz mama takviyesi alıyoruz süt gelmedi daha. Benimki de başta öyleydi aranıyordu ama gelmeyimce sinirlendi hiç tahammülü yok koparıyor yaygarayı

Biz de hastaneden çıkarken şu ayaklı ısıtıcılar var ya ufo'nun dik hali, kayınvalidem onu koymuş bebek arabasının içine bebek üşümesin diye dkfkfkf baya priz falan uzatmışız
Ay ben gecen gun bi ruya gordum hastaneye gidiyorum doktorum master chefteki danilo ama masterchefi hic izlemem ne alaka haha. Diyoki bebegi alalim artik zaman geldi bakiyorum ya daha 25. Haftadayim 39 da alacaktik hani diyorum bozuluyo deli mi ne

Naptın canım? Tarif ettigin sey dogum sancısına cok benziyor. İlk başladıgında o sekilde düzensiz giren bir adet sancısı gibi oluyor. Bizi de haberdar et doktora gittiysen
Gitmedim canım. 6dan sonra devam etmedi sanki ya da uyandıracak kadar olmadı. Ama yattıktan itibaren sabah 6ya kadar bayağı yoğundu yani hem sancı hem de eş zamanlı kasılmalar. Belim ağrımıyor ve düzenli değil diye süre tutmadım eşimi de kaldırmadım bekledim öyle. İnşallah sona yaklaşıyoruzdur kendiliğinden müdahalesiz gelir böyle böyle

Edacım iki yorumun için de teşekkür ederim. Evet sen yaz boyu uğraştın taşınmaktan daha zoru eşyalı evde tadilat yaptırmaktır herhalde. Şükür bir şekilde halloldu. Benimki de olacaktır illa ki ama ne bileyim gözümde büyüyor bir yandan. Bir de buranın ortamına çok alışmıştım, ormanın içinde yemyeşil bir yer bir sürü çoluk çocuk var Arda için ne iyi olur falan diyorduk. Komşularım da olmuştu. Gittiğim yerde muhtemelen yine yalnız kalacağız onlara da üzülüyorum. 3 sene sonra her türlü taşınacaktık ama şimdiden taşınacak olmak bir miktar üzdü. Öte yandan burası merkeze çok uzak. Yakınımızda market fırın vb bile yok hani her şey için ilçeye gitmek gibi bir durum var. Kargo gelmiyor çok sorun çıkıyor. Böyle dezavantajlar da var. Bunlardan kurtulmak adına iyi olacak gibi. Bilemedim bakalım nasıl netilenecek mülakatı…
Diğer konuda da gece biraz araştırma yaptım ya belden girer ya kasıktan girer diyen hekimler de olmuş her kadın farklı tarif eder demiş. Eğer düzenli ve artıyor olsaydı bugün kesin doğuruyorum derdim ama devam etmedi. Bakalım beklemedeyiz.

Sabah 6ya kadar rahatsızdım, ağrı girip girip çıktı karnım kasıldı devamlı kuzum ama sonra azalmış olacak ki uyuyabilmişim doğru düzgün bu saate kadar. Dediğin gibi her şeyi de doğuma yorma evresinde olduğumuz bir dönemdeyiz. Ki inşallah da öyledir. Müdahalesiz kendi başlayan bir doğum hepimizin hayalidir herhalde. Sonrası farklı devam edecek olsa bile. O yüzden umarım son hazırlık sancılarıdır ve geliyordur gelmekte olan

Ayyy sağ ol kuzum sonuç bir netleşsin ona göre hangi mahalleye taşınacağımıza bir karar verelim haber ederim. İnşallah daha iyi olur. Burada kaybettiklerimizi telafi edebileceğimiz bir yer olur. Ev her türlü daha güzel olur bence zaten çünkü lojmanlar eski tip evler zaten ama işte çevresi etrafı nasıl olur bilemiyorum, site bakarız belki de. Hallolur bir şekilde dediğin gibi. Sağlık olsun.

Yazdıklarınızı okudum. Gece baya sancısı olan olmuş bende sabaha karşı adet sancısı ile uyandım. Geçti tabi ki. Bu haftalar aşağı yukarı böyle yada her an doğuracağız sanırım. Şuan yine az çok yokluyor. Bide garip şekil de çok afedersiniz gaz çıkarıyorum dünden beri çok sık ve tuhaf şekil de ilk defa böyle oldu. Her an doğum mu başlayacak ondan mı böyle oldu bilmiyorum

Evet kuzum Kağan Kocatepe’ye baktım da gece o da böyle diyor. Bazı kadınlar belden girdiğini kasıklara yayıldığını söyler. Bazı kadınların direkt kasıklarına girer. Bu kişiden kişiye değişir demiş. Kontrolüm cuma günü. O güne kadar bakalım ne değişecek. Gittiğimde ben de söylerim de bana da aynısını der. Acaba bu sancılar rahim ağzı açılmasına yol açıyor mudur? Biraz açıklık olmuş dese fena olmaz sanki.

Çatı muayenesi dün oldum. 30 saniye sürdü ve niçin bu kadar büyütülmüş anlamadım. Adet ağrısı ile kıyaslarsak sinek ısırığı gibi birşey ağrı değil rahatsızlık hissi veriyor insana sadece. Ben rahim filmi çekeceğim zaman çok korkuttular baya korkuyla gittim orda ağladım felan doktorlar bu kız deli herhalde ağlıyor demiştir oda anestezi olmadan oldum sorun yaşamadım ağrı o kadar yoktu. Herkesin acı eşiği bir değil. O yüzden kimseyi dinlememekte fayda var

Merhaba canim gecmis olsun çok sevindim senin adına. Gümüş kapağı ne zaman ve nasıl kullanmiştın? Bir de hangi korseden kullanıyorsun ?
Gümüş kapak sürekli göğsümde canım. Eve gelince takmaya başladım. Belki artık yavaştan kullanım süresini kisaltirim. Korse owli çapraz bantlı olanlardan

Canım buradaki maaşı ve lojmanın kirası beraber düşünüldüğünde gideceğimiz yere ortalama 25-30K kira ödeyeceğimizi hesapladığımızda yine diğer taraf bir miktar iyi kalıyor ama çok da bir fark olmuyor aralarında. Gideceğimiz yeri bilmemekle burası çocuk büyütmek için müthiş bir ortama sahipti. Her şeyden önce çok güvenli. Ama kariyer anlamında burada yıllar geçse de çok bir ilerleme kaydetme şansı yok o da ona üzülüyor sanırım. Bundan önceki senelerde de buraya yeni geldik dedik durduk, ben düzensiz çalışıyordum zaten bir de o düzensiz çalışsa çok zorlanırız dedik durduk gitmedik. Ama artık ona da bu konuda daha fazla müdahalede bulunmak istemiyorum. Ben zaten bu gidişle birkaç yıl ara vereceğim iş hayatına tabi net değil henüz ama, en azından bu süreçte o yapmak istediklerini biraz yapabilsin. Ev bulma taşınma mevzusuna gelince aşırı gözümde büyüyor yalan yok ama bir şekilde hallolur eski gücüme kuvvetime kavuşunca diyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…