Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 79 41,4%
  • erkek

OY: 100 52,4%
  • ikiz kız

OY: 2 1,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,1%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    191
+264836382 en çok dalga geçenlerden biriydim herhalde, şimdi transfer sonucunu beklediğim kadınlarla çocuklarımızın doğum tarihlerini bekliyoruz. Bazılarıyla dışarda arkadaş bile olduk

Madecassol sürsen iyi gelir mi acaba? Hem çatlağı da engelliyor, istersen bir dene.

Gerçekten doğum öncesi hep bir şeyler oluyor, annemin ameliyatı çıktı, kv taşınıyor, eşime 2 hafta önce Amsterdam’dan iş teklifi geldi mesela yazmadım buraya hep bir ekşın yani. Bence de etkilememek daha iyi olur bu süreçte, bakarsın şartlarınız iyileşir size çok iyi gelir. Sen de bebeğinle ilgilenmek istiyordun hem ya işten ayrılacaktın ya da ara verecektin gibi hatırlıyorum, daha rahat edersiniz her anlamda. Her şeyde bir hayır var diye bakıyorum ben genelde bu işlere, çok zorlamama taraftarıyım. Taşınmayı gözümüzde biz büyütüyoruz inan, bir şirket ayarlıyorsun 1 günde kıyafetlerine kadar sarıp yüklüyorlar. Dediğin gibi o arada kv falan çağırırsın gönlü olur hem, sana da değişiklik iyi gelir belki.

Canım sizin için imkanları daha iyi olacaksa akışa bırakın bence herşey olacağına varır biz Eylül gibi şehir değiştirdik ve ev taşıdık . Ailelerimizi sürece dahil etmedik çeşitli sebeplerden , evi bulup temizliği tadilatı yaptırırsanız rahat olur sizin için bebiş küçük olacak çünkü . Toplanma yerleştirme işlemleri için eşinin de izin Kullanması iyi olur gerçekten iş yapacak iki yakınınız da olursa hiç korktuğun gibi olmaz diye düşünüyorum . Bizim süreçte birkaç aksilik oldu ama inan kafaya takıp stres olmak istemedim oda oda yerleştirdik beklediğimden daha kolay geçti senin bebiş faktörü var ama iyi açıdan bakalım o zaman uykusu beslenmesi düzeni biraz daha oturmuş olur , bence işin imkanlarına göre karar verin değer mi böyle bir değişikliğe maddi/manevi

Kumraladamavituna1 doktorsuz kalan kervanına sende katılmışsın Ben geçen hafta gittim yeni bir doktora hiç beğenmedim. Doğum için kabul etti gece gündüz gelirim dedi ama güven vermedi. Bana ilk sorduğu sezeryan mı istiyorsun demek oldu ş hayır dedim haftaya çatına bakalım belki uygun olmayabilirsin dedi. 4 cm açıklığım olduğunu söylememe rağmen alttan muayene bile etmedi. Ve o gün 37+3 tüm. Her an doğum olabilme ihtimalinr karşı çatı muayenesini yapması gerekirdi diye düşünüyorum. Yarın yeni bir doktorla daha görüşmeye gidicem aşırı stresliyim. 1 haftadır resmen patlamaya hazır bomba gibiyim ortada kalmış olmak baştan bi doktorla tanışmak falan çok stresli. Bi de doktorun yanına girince konuşmayı unutuyorum bi geriliyorum derdimi anlatamıyorum. Eğer sabahki doktoru da beğenmezsem napıcam bilmiyorum gece itibariyle 38+2 oldum çok bi vaktimde kalmadı

Ben de öyleyim. Aslında sorun taşınmaktan ziyade taşınma fikri bence . Kontrolü sende olsa bu kadar zor gelmeyecek . Biraz da bebekli hayatı bilmediğinden zorluğunu kestiremiyorsun o daha beter strese sokuyor insanı . Ay ben de öyleyim. Biz de ben hamileyken taşınmak zorunda kaldık , şehir değiştirdik . Süreçte ben olamadığım için kendimi yedim :) en son hafif bir kanama oldum . Doktor hiç bir sebep bulamadı ne taktın kafana dedi şimdilik sana tavsiyem zaten sonucu değiştiremeyeceksin , başka ve önemli bir gündemin var . Çok klişe ama gerçekten su akıyor yolunu buluyor dicem de kendim çok yapamıyorum ama sen akışına bırak

outoffit canım moralini bozma yalnız değilsin. Bizde iki ay önce taşındık. Tam evi yerleştirdik derken eşimin ekibi dağıldı tüm ekip işten çıkarıldı neyse ki köşede bir miktar birikim vardı. Şimdi İstanbul’da iki firma ile görüştü ve istanbuldan teklif geldi… haftaya doğum var. Süre istedik karar vermek için doğumu öne sürdük… ne yapacagz bilmiyoruz kararsız kaldık küçük bebekle şehir değişikliği ev değişikliği vs muhtemel. Olabiliyor yani… odaklanacagın tek şey bebeğin sağlıklı gelmesi olsun, geri kalan her şey güzel olur inşallah Kumraladamavituna1 senin içinde geçerli
Hocahnm

Canım maşallah, çok tebrik ederim, gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün, güzel günlerini göstersin

Bizleri düşünüp dua eden herkesten de Allah razı olsun bir gün grubumuzdaki herkes doğurmuş, sağlıkla yavrularımızı evimize götürmüş olacağız inşallah. O günün, o ferahlığın hayalini kuruyorum hepimiz sağlıkla, kolaylıkla, tam zamanında inşallah

Bu mesajı kendime de bir mesaj olarak kabul ediyorum. Ben de 38i görmek için hareket ederken iki kere düşündüğüm bir moda geçtim, eskiden yaptıklarımı da bıraktım. Takla da atsan, yerinden kalkmasan da ilk nefeslerini ne zaman alacaklarsa o zaman alacaklar. Buna daha çok güvenip, daha rahat olmaya çalışacağım. Hiç öyle bir amacın yoktu tabii bu mesajı yazarken ama doğrusu bana da bir parça daha gönül ferahlığı oldu, teşekkür ederim

Sorma gerçekten hamilelikte yaşadığım en inatçı problem mide bulantısı ve doktora güvenmemek oldu hayır gören de kimseyi beğenmeyen kaprisli bir tip sanacak beni, valla soru sormaktan bile çekiniyorum halbuki. Aynı stres bende de var, resmen para verip istediğin gibi bir doktor bulamıyorsun çok zormuş gerçekten. Teknik kısmı bilemiyorum tabi, sen sürecin içindesin daha iyi bilirsin, umarım yarınki doktor içine siner. İkimiz de rahat bir nefes alalım artık, haber verirsin sen de.

Kızlar aranızda Onzyd/Zofer kullanan oldu mu bulantı için? Prilamla kıyasladığınızda nasıldı etkisi? Ben baş edememeye başladım artık kusmalarım çok şiddetli, gece oluyor bir de uyuyamıyorum. Doktor 1 kutu yazmıştı 1 kez kullandım fayda göremeyince bırakmıştım. Daha etkiliyse ondan içeyim.

Teşekkür ederiz canımmmm hepimiz evlatlarımızı sağ salim kucağımıza alacağız ve evimize gideceğiz inşallah ondan sonraki süreçte emdi emmedi, az emdi, çok emdi telaşları olacak inşallah

lojmana odediginiz ucret ve maasi birlikte dusununce bir de konumu bebek buyutmek icin uygunsa halihazirdaki isinde kalabilir aslinda. digerinden kazanci cok daha fazlaysa bir de kiralar yuksek onu da icine koydugunda yine de kardaysa is degistirebilir. evden eve nakliye yaparsiniz yeni evi de temizletirsiniz istersen sen bu surecte kendi ailenin evine gidersin bebekle bir kac hafta, esin kendisi yapar annesiyle. senin bebekle birlikte daha stabil duzene sicak eve ihtiyaciniz var kis vakti cunku.

Kızlar ya doğum sancısı illa ki belden mi kasıklara vuran bir şey olmak zorunda? Benim belimde o kadar belirgin değil ama kasıklarımda resmen sancı var bir iki saattir. Adet sancısı. Uyandım bu saatte yatırmıyor da. Karnım da sürekli kasılıyor. Düzenli mi değil mi aralıkları bilemiyorum uyumaya çalıştığım için ama düzensiz de olsa az değil yani

canim yaa ben de ayaktayim ayni soruyu sordum bende de mide karin hafif kasik agrisi bir anormallikler var ne anlamadim ama saat aksam uzeri 5ten beri. sicak su torbasi koydum ayaklarima biraz rahatlatti. belden gelmek zorunda degil dedi annem onda oyle olmamis, kasik agrisi gibi olmus. bir de benim buyuk tuvaletim var gibi his oluyor gidiyorum birsey yok. ayagimi mi usuttum dicem ama evden cikmiyorim bilemedim beklemedeyim bende. benimki dayanilmaz degil ince sizi seklinde ve surekli, can sıkıyor saatlerdir
ben de aksam ilk defa agladim korkudan aylaar sonra, bir kez de hormonlarima bagli ilk 3 ayda aglamistim midem bulanir basim donerken. azcik siziyi cekemeyen ben napicam dogururken acaba.

Son düzenleme:
Ben de şu saatte karın ağrısıyla uyandım ya yine, gaz ağrısı mı yoksa hamilelikle ilgili bişi mi ayırt edemiyorum gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…