+1 bu hafta nasıl geçecek bilmiyorum. Sandalyede oturmak bile çok zor. Gözüm kapanıyor.ayyy 36. haftasında olan bir için çalışmak ne zor
Oyyy hayırlı uğurlu olsunCıktım ben sezaryandan kızlar size de dua ettimCok sükür hersey yolunda gitti spinal oldum. Bebiş de iyiydi simdi bekliyorum odaya getirmelerini. Hala uyusuğum henüz 3-4 saate anca geciyormuş etkisi. Sezaryan yerinin agrısı var biraz ama bakalım sonrası nasıl olacak update ederim ben sizi
Ay bugün resmen doğumhane kapısında bekliyor gibi hissediyorum, çok heyecanlıyım13.30 da gireceğim. Şimdi hastanede yatış işlemlerimizi yaptık. Nstye bağlandım. Bekliyorum
Gecmis olsun cnm saglikla buyut hosgelmis minikkuşCıktım ben sezaryandan kızlar size de dua ettimCok sükür hersey yolunda gitti spinal oldum. Bebiş de iyiydi simdi bekliyorum odaya getirmelerini. Hala uyusuğum henüz 3-4 saate anca geciyormuş etkisi. Sezaryan yerinin agrısı var biraz ama bakalım sonrası nasıl olacak update ederim ben sizi
Ayyy azkalmis cok kolay dogumun gecsin inslh saglikla al kucagina bebisiEvet şuan hastanedeyimsaatimi bekliyorum.
13.30 da gireceğim
Çok teşekkürler canlarım. Hepimize kolay doğumlar diliyorum.
Amin cümlemiz inşallah
Ayy gözün aydın canım. Hayırlı uğurlu olsun. Allah analı babalı büyütsünsabahtan girmen ne iyi olmuş girdin çıktın bile
Cok sagol canim benim hepimiz ailemizle evlatlarimizla saglikli uzun omurlerimiz olsunYavrunla sağlıkli huzurlu yaşlara
Tskrlr canim benimMutlu yıllar
Amin tskr ederim cnm inslh cumlemiz saglikla buyutelim evlatlarimiziGözünüz AydınSağlıkla huzurla büyütün inşALLAH bebeğinizi
Tskr ederim cnm benim sende sag saglim kavus evladinaO zaman doğum günün kutlu olsunailenle sevdiklerinle nice mutlu senelere güzel dileklerin için teşekkürler
Hahahah ben demisdim ama bundan aylar once ve bende katildim o kervana araligi bekliyemedik bekliyemedimiz gibide 1 2 hafta da dayanamadikdaAralık anneleri olarak çoğumuz kasıma kaydık sanki :)
oyu kıyamam ben de gözlerimi açık tutmakta zorlanıyorum. yarın son benim. sana da kolaylıklar diliyorum+1 bu hafta nasıl geçecek bilmiyorum. Sandalyede oturmak bile çok zor. Gözüm kapanıyor.
Daha kötüsü 2 haftası varken işe gelmekoyu kıyamam ben de gözlerimi açık tutmakta zorlanıyorum. yarın son benim. sana da kolaylıklar diliyorum
37. haftada hala haftada 1 işe geliyorum.İşkolik olduğumu kabul etmiyordum şu hale gelene kadar artık bazı şeylerle yüzleştimDaha kötüsü 2 haftası varken işe gelmek
Ayyy çok heyecanlı13.30 da gireceğim. Şimdi hastanede yatış işlemlerimizi yaptık. Nstye bağlandım. Bekliyorum
Aaa nice mutlu yıllara kuzumHahahah yarinda bebişden uyuyamiycaksınneyse o işin şakası Saglikla al kucagina kolay bir dogum olsun inslh biz sabah kadar nobetdeyiz ama yanimizdalar ya cok sukur herseye degerler bu arada benim dogum gunumde doguruyorsun bende cok isdemisdim ama kismet benimki one gecmeyi secdi
Benim son haftam bu hafta. Haftaya pazartesi salı da çalışıcam ama olsun saymıyorum onuDaha kötüsü 2 haftası varken işe gelmek
Gözün aydııınCıktım ben sezaryandan kızlar size de dua ettimCok sükür hersey yolunda gitti spinal oldum. Bebiş de iyiydi simdi bekliyorum odaya getirmelerini. Hala uyusuğum henüz 3-4 saate anca geciyormuş etkisi. Sezaryan yerinin agrısı var biraz ama bakalım sonrası nasıl olacak update ederim ben sizi
Son haftalar daha zor geçiyor direnBenim son haftam bu hafta. Haftaya pazartesi salı da çalışıcam ama olsun saymıyorum onuevden bile olsa o kadar bezdim ki iki büklüm çalışmaya çalışıyorum Allah'ım nolur geçsin şu hafta diye dualarla uyandım güne
Canım yeni okuyorum Allah annene şifalar versin sende rahatlatıcı müzikler açıp dinle kafanı dağıt biraz stres direk bebeğide etkiler kasılmaların o sebepten oluyor zaten duşa gir rahatlatıco müzik arkadan kendini gevşet yoga yap ne bileyim iyi gelecek şeylerBugün sürekli bi karın ağrısı çektim ya, bi de şu bıçak saplanır gibi olan sancı da sık girdi. Canım sıkkınlandı püü
Doğum sonrası süt artırıcı vitamin verdi doktor canım bir de balık yağı içiyorum ek olarak sabahları yine kan ilacına devam folik asite artık gerek yokKızlar selaaam öğretmen olann güzell anneler öğretmenler gününüz kutlu olsunbenim folik asit yarın bitiyor 38. Haftaya giriyorum salı randevum var bende bu hafta sezeryanada alabilir perşembe falan sizce tekrar almama gerek var mı folikaside ? Doğum sonrası ne kullanıcaz bilen var mı direkt onu mu alsam dedim