- 16 Nisan 2024
- 305
- 432
- 36
Gözünaydin canımCıktım ben sezaryandan kızlar size de dua ettimCok sükür hersey yolunda gitti spinal oldum. Bebiş de iyiydi simdi bekliyorum odaya getirmelerini. Hala uyusuğum henüz 3-4 saate anca geciyormuş etkisi. Sezaryan yerinin agrısı var biraz ama bakalım sonrası nasıl olacak update ederim ben sizi
Ay gerçekten çok heyecanlı doğurmus olmam heyecanımı baskilamiyo bile sağlıkla gelsinler13.30 da gireceğim. Şimdi hastanede yatış işlemlerimizi yaptık. Nstye bağlandım. Bekliyorum
Büyük hemen kucagına almak istedi cok sevdi. Ben bakıcam bu cocuga cok tatlı yemek istiyorum falan diyor habire. Küçüğü okulda o bana cok düşkün oldugu için iyice toparlayınca görsün istedim okuldan babası alıp getirecek inş ama onun tepkisi belli olmaz valla biraz kıskanç cünküGözünaydin canımsağlıkla büyüt minnosunu diğer çocukların da yanindami tepkileri ne oldu
Büyükle küçüğü öyle görünce dördüncü çocuk perileri geldi mi içine?Büyük hemen kucagına almak istedi cok sevdi. Ben bakıcam bu cocuga cok tatlı yemek istiyorum falan diyor habire. Küçüğü okulda o bana cok düşkün oldugu için iyice toparlayınca görsün istedim okuldan babası alıp getirecek inş ama onun tepkisi belli olmaz valla biraz kıskanç cünkü
ben de genis aile cok seviyorum, erken evlenseydim aileyi buyuturdum kesinBüyükle küçüğü öyle görünce dördüncü çocuk perileri geldi mi içine?
Böyle konuşunca da kendimi hükumetin adamı gibi hissediyorum ama gerçekten değilim, çok çocuk seviyorum sadece
Dur bakalım, şimdiden kesin bir şey söylemeye gerek yokben de genis aile cok seviyorum, erken evlenseydim aileyi buyuturdum kesin
Valla bi an aklıma gelmedi değil yani insan ozlüyormuş yeni dogan bebegi resmenBüyükle küçüğü öyle görünce dördüncü çocuk perileri geldi mi içine?
Böyle konuşunca da kendimi hükumetin adamı gibi hissediyorum ama gerçekten değilim, çok çocuk seviyorum sadece
Anladım kuzumBenim biraz uzun sürdü cıkmam bebegi bir 10 dkda cıkardı da doktor benim iş sürdü.2 sexaryan oldugu için dedi doktorum ince ince ozenli bir sekilde dikmiş galiba
Of geçmiş olsun ... serum daha hızlı toparlar iyi yapmissin.varsa elinde Buhar makin3siyle bol bol Buhar solu iyileşmeyi çok hızlandırıyor.. doğum öncesi en kötü halimiz bu olsun insallahBende gittim acile sabah şimdi geldim eve serum falan takıldı yıkıldık ya son hafta şansımıza bu nedir
Hadi hayırlı olsun..Cıktım ben sezaryandan kızlar size de dua ettimCok sükür hersey yolunda gitti spinal oldum. Bebiş de iyiydi simdi bekliyorum odaya getirmelerini. Hala uyusuğum henüz 3-4 saate anca geciyormuş etkisi. Sezaryan yerinin agrısı var biraz ama bakalım sonrası nasıl olacak update ederim ben sizi
Bir bebeğimiz daha geldii sağlıkla büyüsün annesiiCıktım ben sezaryandan kızlar size de dua ettimCok sükür hersey yolunda gitti spinal oldum. Bebiş de iyiydi simdi bekliyorum odaya getirmelerini. Hala uyusuğum henüz 3-4 saate anca geciyormuş etkisi. Sezaryan yerinin agrısı var biraz ama bakalım sonrası nasıl olacak update ederim ben sizi
Yaaa kendi çocukluğumuzu hatırlıyorum ben de hemen kardeşimi kucağıma almıştım tabi birazcık ağır gelmişti bu nasıl küçük bebek falan demişim o ayrıBüyük hemen kucagına almak istedi cok sevdi. Ben bakıcam bu cocuga cok tatlı yemek istiyorum falan diyor habire. Küçüğü okulda o bana cok düşkün oldugu için iyice toparlayınca görsün istedim okuldan babası alıp getirecek inş ama onun tepkisi belli olmaz valla biraz kıskanç cünkü
Ben bir aslan burcu ana olarak aynı gün istemezdim yaBen hiç istemiyorum 1 Aralik olmasını.Ömür boyu bugün annemin de doğumgünu diyip yanimda olmak zorunda olmasın çocuğum.
gözünüz aydın çok güzel bir ömrü olsun inşallahCıktım ben sezaryandan kızlar size de dua ettimCok sükür hersey yolunda gitti spinal oldum. Bebiş de iyiydi simdi bekliyorum odaya getirmelerini. Hala uyusuğum henüz 3-4 saate anca geciyormuş etkisi. Sezaryan yerinin agrısı var biraz ama bakalım sonrası nasıl olacak update ederim ben sizi
Agrı var maalesef karnımda adet sancısı gibi bi sancı var serum falan taktılar tabi ama e ameliyat olacak o kadar. Ayaklarımın uyuşuklugu yeni gtti kaldırıp yürütecekler ama ne zaman bilmiyorumAnladım kuzumşimdi nasılsın ağrıların vs var mı
Hayırlı olsun sağlıkla büyüt bebeğiniCıktım ben sezaryandan kızlar size de dua ettimCok sükür hersey yolunda gitti spinal oldum. Bebiş de iyiydi simdi bekliyorum odaya getirmelerini. Hala uyusuğum henüz 3-4 saate anca geciyormuş etkisi. Sezaryan yerinin agrısı var biraz ama bakalım sonrası nasıl olacak update ederim ben sizi