Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 79 41,6%
  • erkek

OY: 99 52,1%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,2%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    190
Gözünaydin canım sağlıkla büyüt minnosunu diğer çocukların da yanindami tepkileri ne oldu

Gözünaydin canım sağlıkla büyüt minnosunu diğer çocukların da yanindami tepkileri ne oldu
Büyük hemen kucagına almak istedi cok sevdi. Ben bakıcam bu cocuga cok tatlı yemek istiyorum falan diyor habire. Küçüğü okulda o bana cok düşkün oldugu için iyice toparlayınca görsün istedim okuldan babası alıp getirecek inş ama onun tepkisi belli olmaz valla biraz kıskanç cünkü

Büyükle küçüğü öyle görünce dördüncü çocuk perileri geldi mi içine?

Böyle konuşunca da kendimi hükumetin adamı gibi hissediyorum ama gerçekten değilim, çok çocuk seviyorum sadece

Kızlar selam bugün kontrolümüz vardı . İşitme testinden geçtik şükür . Biraz uzun sürdü aklım çıktı geçmeyecek diye . Bizim ailede işitme engelliler var çünkü . Ama çok şükür iki kulaktan da geçti ama genetik olduğu için 6. Ayda tekrar kontrol edilecekmiş .

Maalesef sarılığımız var . 13,5 çıktı sarılık çarşamba tekrar kontrol dedi doktor . 15 olursa yatacağız hastaneye maalesef . Bol bol emziriyorum iki kere de mama takviyesi yaptım . Bu zamana kadar en önemli şey süt sağma makinası oldu benim için . En iyisini alın valla . Bende eller serbest var aslında çok kullanışlı çok iyi her dakika misafir olsa bile takıp sağıyorum ama bence yetersiz kalıyor sütüm çok ama sağınca çok gelmiyor . Emiyor ama gündüz emmesi daha az .

Hastaneye gitmekte stres yaptı bende kan aldılar ağladı falan git gel yol beni çok yordu . Emmeyince de anksiyetem tutuyor şimdilik durum bu şekilde . Kilo almaya da başlamış . Ama şu yedirme işini daha iyi yapmam gerekiyor . Yetersiz kalıyorum galiba

Bende gittim acile sabah şimdi geldim eve serum falan takıldı yıkıldık ya son hafta şansımıza bu nedir
Of geçmiş olsun ... serum daha hızlı toparlar iyi yapmissin.varsa elinde Buhar makin3siyle bol bol Buhar solu iyileşmeyi çok hızlandırıyor.. doğum öncesi en kötü halimiz bu olsun insallah

Hadi hayırlı olsun..4 ila 6 saatte bir ağrı kesici verebiliyorlar ağrın arttıkça sabırlı olmaya çalış 4 saattense 6 saate uzatmaya çalış zaman kavramı oyle daha dayanılır oluyor sanki ben hep öyle yaptım.. ama azalacak hepsi korkma anlamadan azala azala geçecek. Elinden geldiğince yere değil karşıya bakarak yürü sürekli ve su tuket.. iyileşme sürecinde büyük payı var
..

Kızlar kızlar ve kızı olacaklar hastane süslemesini kendiniz yapacaksınız lcwnın yılbaşı konseptli çok tatlı ürünleri gelmiş. Masaya süsleme koymalık odasını süslemelik falan çok güzel olabilir. Haber edem dedim

Bir bebeğimiz daha geldii sağlıkla büyüsün annesii

Yaaa kendi çocukluğumuzu hatırlıyorum ben de hemen kardeşimi kucağıma almıştım tabi birazcık ağır gelmişti bu nasıl küçük bebek falan demişim o ayrı Diğer ablası şöyle bir yüzünü açtı baktı gitti oyun oynamaya devam etti arkadaşlarıyla. Sonrasında da hiç ilgilenmedi desek yeridir Hatta annem emzirememişti küçükten hep mama, süt falan vermiştik. Bir süre sonra sütün kaymağından bebeğin ürperdiğini anlamış, annem süt ısıt kardeşine dediğinde yapmak istemediği için kaymaklı hazırlayıp getirmiş hep. Onun da ağzına değince tiksindi bıraktı sütü tamamen kardeşim sağ olsun Ve şimdi aynı kardeşim (28 yaş) bu hafta Kars’a çocuklu bir arkadaşına gitti Adana’dan kalkıp. Bir hafta kalacaktı sözde 4 gece durmuş döndü dün. Yorulmuş çocuktan. Bana diyor çok zor bir hayat abla emin misin, yok dedim emin değilim Biz de her şey başladığı gibi gitti yani ama bence siz de aynısı olmayacaktır

Bir çocuk doğurmasak da gebelikten mütevellit biz de geceleri uyumuyorduk

Ben hiç istemiyorum 1 Aralik olmasını.Ömür boyu bugün annemin de doğumgünu diyip yanimda olmak zorunda olmasın çocuğum.
Ben bir aslan burcu ana olarak aynı gün istemezdim yadoğum günü kişilere özel olmalı ailede ayrıca çocukta rahatça arkadaşlarıyla plan falan yapamaz. Kardeşim 20 aralık doğumlu 40+5e sarkarsa aynı gün olur o bile olsun istemem herkesinki özel olmaşı

gözünüz aydın çok güzel bir ömrü olsun inşallah

Hayırlı olsun sağlıkla büyüt bebeğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…