Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 79 41,6%
  • erkek

OY: 99 52,1%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,2%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    190
Ay sen deyince bizim kızın yükselenine baktım yay çıktı yayı bir şekilde tutturmuşuz inşallah iyi olan yerlerini almıştır malum akrep sokar

İçtim içtim hemen bitter cikıolata da ye dedi hemşire onu yemekten sonra artık

Geçmiş olsun canım gözün aydın olsun ağrı ertesi gün geçiyor ama dikişler 3-4 gün acısı oluyor onuda hareketlerine dikkat edersen sıkıntı olmaz çabucak atlatırsın çok zorlama kendini yardım alarak ayağa kalk ilk 4 gün özellikle dikişleri zorlamazsan çabucak toparlarsın inşallah bebişinle mutlu bir hayat olsun inşallah

Benim 10 aralık izin tarihim bir de hava buz gibi, tahammülüm kalmadı

Ayy kızlaar Allah sizlere de nasip etsin, bebişlerinize kavusun saglıkla. O kadar güzel o kadar güzel bir sey ki anlatamammm. İlk defa dogurmuşum gibiyim ben de. Her seferi ayrı bir heyecan ve güzellikmiş. Yani cok korkuyordum ama su an hiç birsey yok gözümde agrım olursa da olsun vız gelir modundayım. Ayy tarif edemiyorum duygularımı içim dolup taşıyor resmen. Hiç korkmayın panik olmayın dogumdan sonu muhteşem muhteşem askmi sarhoşu gibi oldum

Benim biraz uzun sürdü cıkmam bebegi bir 10 dkda cıkardı da doktor benim iş sürdü.2 sexaryan oldugu için dedi doktorum ince ince ozenli bir sekilde dikmiş galiba
ters gelisli bebek cikarmak da uzun suruyor benim de ilki normalden uzun surmustu. agrisiz sizisiz atlatirsin umarim hemencecik bu sureci

Duygular şelale

Milyon kere maşallah Dünyanın en büyük güzelliği, en büyük zenginliği Allah hepimize evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza alıp, bu güzelliği yaşarken aynen senin anlattığın gibi farkına varmayı, kıymetini bilmeyi, tadına varmayı nasip kısmet etsin Allah hepimize evlatlarımızın sağlıkla hep güzel günlerini göstersin

Siz böyle anlatınca heyecanımız ve sabırsızlığımız iyice perçinleniyor yaaa Ben rüyalarımda da bebekle alakalı olmayan bir şey görmez oldum. Hatta artık rüya görmüyorum bence sabaha kadar hayal kuruyorum diyorum

Tskrlr canim benim amin isnlh sizlerde saglikla kavusun miniklerenize tarifsiz bir duygu bebisin sesini duydun anda ayikiyorsun gercekden ben genel anestezi oldum odanij kapisina geldimde bebisin aglamasiyla gozumu acdim kapatamadim geri kendimi unutdum onun aglamasiyla cunku beni bekliyen bana muhtac bir minik vardi tarifsiz bir his ben gercekden bilmezdim bugun kan alindi ay icin gitti kalbim acidi resmen ya ortamda utanmasam agliycakdim annelik tarifsiz bir his rabbim isdiyen herkede nssip etsin evet zor bir surec ama muhtesem birsey dunyalari verseler boyle mutlu olamiycamiz bir his hepiniz saglikla kucaginiza alip evlerinize getirin inslh saglikla buyutelim evlatlarimizi

Valla heyecanlanıp sabırsızlanıcak kadar var cidden sükürler olsun nasıl bir lütuf anne olmak

Iste bekledigim yorumlar insallah hepimizin ki boyle kolaylikla guzellikle gecer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…