- 12 Temmuz 2022
- 23.473
- 85.756
Ayy sen de mi bugün, hadi iyi haberlerle inşallahEvetttheyecandan uyuyamıyorum
Rica ederim canım Tskr ederimO zaman doğum günün kutlu olsunailenle sevdiklerinle nice mutlu senelere güzel dileklerin için teşekkürler
Gözünüz AydınKizlar 36+4 de ben elendim bugun sabah 11 de dogumum geeceklesdi darisi helinizin basina inslh saglikla alin kucaginiza
Ben hiç istemiyorum 1 Aralik olmasını.Ömür boyu bugün annemin de doğumgünu diyip yanimda olmak zorunda olmasın çocuğum.Yiaaa5te benim. Kendiliğinden 5inde gelmeye kalkarsa ben de bir miktar duygulanırım sanırım
Ben genelde hareket etmeden uyumayı öğrendim ya da bayılıyorum sanırım. Ama tuvalete gitmek yataktan kalkmak falan hele o ilk adımlar öldürüyor. Yatmadan illaki pilates topunda oturuyorum bi kaç da olsa hareket yapıyorum ve muhakkak magnezyum içiyorum. Etkisi var mı yok mu bilmiyorum da işte djdjdKızlar ben artık çatı ağrısından uyuyamayacak duruma geldim. Yani artık yattığım yerden kalkarken kalça kemiklerim çatırdayacak ve kırılacak gibi oluyor. Bu kadarı normal mi bilmiyorum. Acı eşiği çok yüksek biriyim gerçekten canım galan hiç tatlı değil ama gece ağlayacaktım artık
Mutlu yıllarHahahah yarinda bebişden uyuyamiycaksınneyse o işin şakası Saglikla al kucagina kolay bir dogum olsun inslh biz sabah kadar nobetdeyiz ama yanimizdalar ya cok sukur herseye degerler bu arada benim dogum gunumde doguruyorsun bende cok isdemisdim ama kismet benimki one gecmeyi secdi
Çok güzel geçsin inşallahOyle oldu heralde yorulcak bir sey yapmadım evde cünkü. Bir dışarı cıkmıştık esimle cok trafik vardı ama arabada oturdum yani. Neyse öncesi değil sonrası mühim simdi hastanede yatışımı bekliyorum
Yavrunla sağlıkli huzurlu yaşlaraHahahah yarinda bebişden uyuyamiycaksınneyse o işin şakası Saglikla al kucagina kolay bir dogum olsun inslh biz sabah kadar nobetdeyiz ama yanimizdalar ya cok sukur herseye degerler bu arada benim dogum gunumde doguruyorsun bende cok isdemisdim ama kismet benimki one gecmeyi secdi
benim de 5 aralık. Ben de istemiyorum aynı gün olalım. Annem de inat gibi gör bak istemiyosun ya aynı gün olursunuz diyip duruyor. Tamam en güzel şeyler aralıkta olur çünkü ben aralıkta doğmuşum diyordum. Bebek haberini aralıkta alcam diyordum hep bu sefer doğumu aralık olcak inşallah ama no no doğum günüm olmasınBen hiç istemiyorum 1 Aralik olmasını.Ömür boyu bugün annemin de doğumgünu diyip yanimda olmak zorunda olmasın çocuğum.
Magnezyumu 3e çıkarttım artık multivitamin de falan da var ama bana magnezyum havuzu lazım sanırımBen genelde hareket etmeden uyumayı öğrendim ya da bayılıyorum sanırım. Ama tuvalete gitmek yataktan kalkmak falan hele o ilk adımlar öldürüyor. Yatmadan illaki pilates topunda oturuyorum bi kaç da olsa hareket yapıyorum ve muhakkak magnezyum içiyorum. Etkisi var mı yok mu bilmiyorum da işte djdjd
Cıktım ben sezaryandan kızlar size de dua ettim
Bizim kemikler mi sert anlamadım ki djdjdjd sürtünme seslerini duyuyorum artık benMagnezyumu 3e çıkarttım artık multivitamin de falan da var ama bana magnezyum havuzu lazım sanırımtuvaletten kalkmak çin işkencesi gibi ya, bu kadar zor bişey olmamalıydı
Ayyy gözün aydınn çok şükürCıktım ben sezaryandan kızlar size de dua ettimCok sükür hersey yolunda gitti spinal oldum. Bebiş de iyiydi simdi bekliyorum odaya getirmelerini. Hala uyusuğum henüz 3-4 saate anca geciyormuş etkisi. Sezaryan yerinin agrısı var biraz ama bakalım sonrası nasıl olacak update ederim ben sizi
Olabilir aslında var ya, ben zaten hiç esnek biri değilim yani esneme gerektiren her şeyde de çok kötüyüm. Kemiklerim kazulet gibi demekBizim kemikler mi sert anlamadım ki djdjdjd sürtünme seslerini duyuyorum artık ben