- 26 Eylül 2024
- 747
- 983
Gözünüz aydın, hayırlı uğurlu olsun canımCıktım ben sezaryandan kızlar size de dua ettimCok sükür hersey yolunda gitti spinal oldum. Bebiş de iyiydi simdi bekliyorum odaya getirmelerini. Hala uyusuğum henüz 3-4 saate anca geciyormuş etkisi. Sezaryan yerinin agrısı var biraz ama bakalım sonrası nasıl olacak update ederim ben sizi
Benim eklem romatizması çıktıktan sonra eklem ağrısı içimden geçmişti resmen. Ben de hep ona yordum romatizmadan böyle oluyor herhalde diye.Olabilir aslında var ya, ben zaten hiç esnek biri değilim yani esneme gerektiren her şeyde de çok kötüyüm. Kemiklerim kazulet gibi demek
gozun aydin saglikli mutlu guzel bir omru olsun yavrununCıktım ben sezaryandan kızlar size de dua ettimCok sükür hersey yolunda gitti spinal oldum. Bebiş de iyiydi simdi bekliyorum odaya getirmelerini. Hala uyusuğum henüz 3-4 saate anca geciyormuş etkisi. Sezaryan yerinin agrısı var biraz ama bakalım sonrası nasıl olacak update ederim ben sizi
Az önce chatgpt ile dertleştim. Hamileliğin getirdiği son nokta olabilirgeriye kalanlar biz napacagiz :) her gun ayni heyecana devam, bugun mu yarin mi diyerek 40i bulmasak bari
Gözün aydın canım hayırlı olsunCıktım ben sezaryandan kızlar size de dua ettimCok sükür hersey yolunda gitti spinal oldum. Bebiş de iyiydi simdi bekliyorum odaya getirmelerini. Hala uyusuğum henüz 3-4 saate anca geciyormuş etkisi. Sezaryan yerinin agrısı var biraz ama bakalım sonrası nasıl olacak update ederim ben sizi
Gözünaydınn canımCıktım ben sezaryandan kızlar size de dua ettimCok sükür hersey yolunda gitti spinal oldum. Bebiş de iyiydi simdi bekliyorum odaya getirmelerini. Hala uyusuğum henüz 3-4 saate anca geciyormuş etkisi. Sezaryan yerinin agrısı var biraz ama bakalım sonrası nasıl olacak update ederim ben sizi
gözünüz aydınnnnCıktım ben sezaryandan kızlar size de dua ettimCok sükür hersey yolunda gitti spinal oldum. Bebiş de iyiydi simdi bekliyorum odaya getirmelerini. Hala uyusuğum henüz 3-4 saate anca geciyormuş etkisi. Sezaryan yerinin agrısı var biraz ama bakalım sonrası nasıl olacak update ederim ben sizi
Gozun aydin canim ohh cok guzel bir haber bu masallah. Darisi basimizaCıktım ben sezaryandan kızlar size de dua ettimCok sükür hersey yolunda gitti spinal oldum. Bebiş de iyiydi simdi bekliyorum odaya getirmelerini. Hala uyusuğum henüz 3-4 saate anca geciyormuş etkisi. Sezaryan yerinin agrısı var biraz ama bakalım sonrası nasıl olacak update ederim ben sizi
Teknolojiye bak, komşu teyzeden bin kat iyi moral veriyorAz önce chatgpt ile dertleştim. Hamileliğin getirdiği son nokta olabilir
Eki Görüntüle 3509561
Bence de. Eşime dedim sezaryen seçtirirse 6sını seçerim niye aynı gün olsun işte senle dedi ne gerek var ki bile isteye o romantizmeBen hiç istemiyorum 1 Aralik olmasını.Ömür boyu bugün annemin de doğumgünu diyip yanimda olmak zorunda olmasın çocuğum.
Çok şükür canım, geçmiş olsunCıktım ben sezaryandan kızlar size de dua ettimCok sükür hersey yolunda gitti spinal oldum. Bebiş de iyiydi simdi bekliyorum odaya getirmelerini. Hala uyusuğum henüz 3-4 saate anca geciyormuş etkisi. Sezaryan yerinin agrısı var biraz ama bakalım sonrası nasıl olacak update ederim ben sizi
Şu anda ben de öyleyim. Belim çok fena, ara sıra karnım ve bacaklarım da. Ve karnım da sertleşip duruyor hiç keyfim yok gibiGece birkaç kere adet ağrısı gibi ağrıya uyandım ya, adet oluyorum sandım valla hiç özlememişim püü.
Senin doğum kaçta canım? Oldu mu, nasıl geçti, nasılsınEvetttheyecandan uyuyamıyorum
İnşallah iyi bir şeydir genişliyordur yaKızlar ben artık çatı ağrısından uyuyamayacak duruma geldim. Yani artık yattığım yerden kalkarken kalça kemiklerim çatırdayacak ve kırılacak gibi oluyor. Bu kadarı normal mi bilmiyorum. Acı eşiği çok yüksek biriyim gerçekten canım galan hiç tatlı değil ama gece ağlayacaktım artık
Ne yaptın canım. Çıktın mı acaba nasılsın bebiş nasılOyle oldu heralde yorulcak bir sey yapmadım evde cünkü. Bir dışarı cıkmıştık esimle cok trafik vardı ama arabada oturdum yani. Neyse öncesi değil sonrası mühim simdi hastanede yatışımı bekliyorum
13.30 da gireceğim. Şimdi hastanede yatış işlemlerimizi yaptık. Nstye bağlandım. BekliyorumSenin doğum kaçta canım? Oldu mu, nasıl geçti, nasılsın
Evet şuan hastanedeyimAyy sen de mi bugün, hadi iyi haberlerle inşallah
13.30 da gireceğimRica ederim canım Tskr ederimcok sagol amin kacda dogum senin
Çok teşekkürler canlarım. Hepimize kolay doğumlar diliyorum.
Amin cümlemiz inşallah
Ayy gözün aydın canım. Hayırlı uğurlu olsun. Allah analı babalı büyütsünCıktım ben sezaryandan kızlar size de dua ettimCok sükür hersey yolunda gitti spinal oldum. Bebiş de iyiydi simdi bekliyorum odaya getirmelerini. Hala uyusuğum henüz 3-4 saate anca geciyormuş etkisi. Sezaryan yerinin agrısı var biraz ama bakalım sonrası nasıl olacak update ederim ben sizi