Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 79 41,6%
  • erkek

OY: 99 52,1%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,2%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    190
Gözünüz aydın, hayırlı uğurlu olsun canım Çok şükür sen de bebek de iyisiniz Allah analı babalı büyütsün, evlatlarınla eşinle sağlıklı mutlu bir hayat nasip kısmet etsin

Olabilir aslında var ya, ben zaten hiç esnek biri değilim yani esneme gerektiren her şeyde de çok kötüyüm. Kemiklerim kazulet gibi demek
Benim eklem romatizması çıktıktan sonra eklem ağrısı içimden geçmişti resmen. Ben de hep ona yordum romatizmadan böyle oluyor herhalde diye.

gozun aydin saglikli mutlu guzel bir omru olsun yavrunun

Gözün aydın canım hayırlı olsun

Gözünaydınn canım allah analı babalı büyütsün kaç dk sürdü toplam

gözünüz aydınnnn

Gozun aydin canim ohh cok guzel bir haber bu masallah. Darisi basimiza

Ben hiç istemiyorum 1 Aralik olmasını.Ömür boyu bugün annemin de doğumgünu diyip yanimda olmak zorunda olmasın çocuğum.
Bence de. Eşime dedim sezaryen seçtirirse 6sını seçerim niye aynı gün olsun işte senle dedi ne gerek var ki bile isteye o romantizme Kendisi gelirse olabilir, yapacak bir şey yok hatta 365 günde doğduğum gün çocuğumu doğurdum diye bir miktar havasını atabilirim

Çok şükür canım, geçmiş olsun Bebeğin de hayırlı uğurlu olsun sağlıkla büyüsün inşallah Update ettiğinde tabloya da eklerim

D derya32 canimmm senin adına çok sevindim sabah kalktım yazıları okurken heyecanla okudum çok şükür kavusmussun cennet kokuna darısı bizlere inşallah
Darısı özlem ve diğer arkadaşın başına valla böyle doğumları okudukça bende heyecanlanıyorum bende son haftaya girdim 38+5 oldum her an gelebilir de gelmez ise doktorum 39. Haftada almayı planlıyor..
Ağrısı olan arkadaşlarım da güç kuvvet diliyorum hepimiz inşallah çok kolay ve sonrası için de hızlıca toparlanıp bebislerimize kavuşuruz. Her gün daha heyecanlı, daha panik olmaya başladım ben sizde oylemisiniz? Ve çok duygusal a bağladım dizi izlerken, Instagram da video izlerken gözlerim den pıt pıt yaş geliyor 2024 un son ayları anne olarak yeni bir başlangıç yapacağız inşallah sağlıkla ayyy bugün de duygusallıgim üzerimde yazdıkça yazasim geliyor heyecandan galiba çok uzun oldu kusura bakmayın

İnşallah iyi bir şeydir genişliyordur ya

Ayy sen de mi bugün, hadi iyi haberlerle inşallah
Evet şuan hastanedeyim saatimi bekliyorum.
Rica ederim canım Tskr ederim cok sagol amin kacda dogum senin
13.30 da gireceğim
Hayırlı haberlerle gelin inşallah D derya32 O ozlemem . Doğum süreci bebişler ve sizin için çok kolay ve çok keyifli mutlu geçsin
Çok teşekkürler canlarım. Hepimize kolay doğumlar diliyorum.
Kızlar inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız güzel haberlerinizi bekliyoruz ay çok heyecanlı D derya32 O ozlemem
Amin cümlemiz inşallah
Ayy gözün aydın canım. Hayırlı uğurlu olsun. Allah analı babalı büyütsün sabahtan girmen ne iyi olmuş girdin çıktın bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…