Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 77 41,2%
  • erkek

OY: 98 52,4%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,2%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    187
Bunun 2'sini 2 gün giymez miyiz işte ameliyata zaten önlükle gircez hiç kafama oturmadı şu bizim giyeceklerimiz

Ay ben kilolu olduğum için bi elbisenin içine giymek için böyle bişey almıştım zamanında. Ama daral geliyor yaa hiçbişeye odaklanamıyorsun tüm vücudunu kıstırıyorlar gibi oluyor

Aynen, bana bir tane daha picama koy dediler de napayım 3 taneyi yav. Ortalık yere koycam lazım olursa beyim getirir
Şimdi biz hastaneye gittik dnfk çok temelden giricem.

Gittiğimiz gibi üstümüzü değişip bunları mı giycez bunlar doğumdan sonra mı? Ben geçen yattığımda baya geceye kadar taytla yattım çünkü hastaneye yattığım gibi çıkarmadımdı

Bunun 2'sini 2 gün giymez miyiz işte ameliyata zaten önlükle gircez hiç kafama oturmadı şu bizim giyeceklerimiz
Ya söyle ki sezaryanda normal dogum kadar kanama falan da olmuyor oturdugun yerde ne kadar pisleticen zaten pijamayı. Ameliyat sonrası 1-2 saat sonra giymiştim ben pijamamı o gün ertesi gün de diğerini giymiştim sonra ki gün sabah zaten cıkıyorsun

1 günde çıkarıyor hatta çoğu hastane ya, gaz çıkışı falan varsa sezaryen de olsa bekletmiyolar sanki. 1 de olsa 2 de olsa yeter bunlar aman darlandım

Üstünde rahat birseylerle gidersin doguma girerken zaten önlük giydiriyorlar sezaryansa , normalse üstündekilerle sancını cekiyorsun. Dogumdan sonra temiz temiz giyersin picamalarını sekerim

1 günde çıkarıyor hatta çoğu hastane ya, gaz çıkışı falan varsa sezaryen de olsa bekletmiyolar sanki. 1 de olsa 2 de olsa yeter bunlar aman darlandım
Sahsen hastane rahattı ya gece hemsireler falan yardımcı oluyor beni 1 günde cıkarmasınlar 2 gün kalayım bir komplikasyon olur bişi olur 2 gün iyidir

Evet öyle gibi, maşallah Doktorum ısrarla 5 kiloya kadar büyütüp gazeteci çağırıp meşhur olma derdinde Hadi kız sen yaparsın boşver diyeti diyor bugün Durun hocam biz tosuncuk olmasın diye geceleri yatağa aç giriyoruz diyorum boşver bu da tosuncuk olsun erkek zaten diyor Canım çatı muayenesi yapmıyor doktor 39 haftadan önce. Çünkü o doğumu tetikleyebilir diyor 39 haftadan önce de planlı doğurtmaya gerek yok gözüyle bakıyor. O yüzden yapmadı. Rahim ağzı açıklığına da ultrasonda bakılabiliyormuş ya öyle baktı bugün bak kapalı dedi. Keşke o gün de ebe bakacağına böyle bakılsaymış yani madem olabiliyordu. Açıklık ve çatı muayenesi farklı mı acaba onu da bilemiyorum.

kuzum ben sabah erkenden gittim biraz beklettiler kendi ustumle sonra sezaryen icin odaya aldilar sıkı bir kulotlu corap giydirdiler uzerine de ustumu cikartip tamamen kendi verdikleri ameliyatta giyilecek elbise tarzi birsey sacimada bone takildi.
ameliyattan cikiste zTen hemen ustunu degistiremiyorsun 4 kisi kdar seni alip yatagina birakiyor sanirim ben ertesi gunu geceligimi giyebildim sabah simdi yalan olmasin unutmusum ama benim ameliyatim aksama dogru 4 gibi oldu zTen gecti.
sabah yikayalim mi silelim mi seni diye sordular ben silin dedim korktum biraz yikanmaktan sonrada geceligimi giydim iste2. gunun sabahiydi

Evet evet kuzum bugünden tezi yok başlıyorum. Artık ördek gibi yürürüm her yere cinsel birliktelik hiç içimden gelmiyor ama onun dışındaki tuşlara basarım sıcak duş, hareketler vs. 37 haftayı ve akrep burcunu atladık bugün şükür artık istediği vakit gelebilir

Yani ilk gittiğimizde zaten hastaneye gittiğimizde giydiğimiz o rahat kıyafetler olacak üstümüzde, bu aldıklarımızı da doğumdan sonra giyicez, o zaman 2 yeter de artar ya

Yavrum arkadaşlar şöyle dedi, atıyorum sezaryen olacaksın saat 10da, 7-8 gibi hastaneye gidiyorsun sana direkt ameliyat önlüğü giydiriyorlar, epidural/spinal zart zurt da olacak ya onun için ameliyat kıyafetinden devamke. Çıktığında da aynı kıyafet oluyormuş, ameliyathanede/doğumhanede de kıçına o hasta bezlerinden bağlıyorlarmış istersen pijamanı giydiriyorlar diyen de oldu ama ilk gün sık gelip kanama kontrolü falan yapıyorlar ya benim duyduğum hep ameliyat kıyafeti oldu. Ben o kıyafetle durmak istemem doğumdan sonra gecelik giyerim dedimdi çünkü bana ilk gün giden gelen olur diye tahmin ediyorum. E diğer gün de ötekini giy tamam işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…