- 2 Ocak 2021
- 4.344
- 4.526
Ayy bununki asiri fazla sayiya takilmadan devam edelimhala eksiğimin olması
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy bununki asiri fazla sayiya takilmadan devam edelimhala eksiğimin olması
Yok anam 1 haftaligina mi gidiyoruz sayilara takilmayin 3 sapkayi napacak cocukYeni doğum yapan arkadaşımın yanında götür dediklerinin 3-4 katı bir liste hangisine inanacağımızı şaşırdık ay
Misal külot sütyen hiç giydirmemişler. Lohusa külodu ve emzirme atleti giymiş. Hiç külot götürmesen de olur diyor bana tabi ben koyacağım her ihtimale karşı da bu liste meselesi çok kafamı karıştırıyor
Kiz annenem derdi ki tum boyalari boyadin fistik yesili eksik kaldi . Yani cocugun sacli dogacagi muamma bu 1 birde bi o eksik gibi oturup sacini mi taricazHastane çantamıza bebek tarağı alacak mıyız?
Tövbeler olsun o valize nasıl sıgdınız . Hiç ıvır zıvır almadım bebeye ve bana kıyafetler battaniye, hasta bezi, ped falan var hastane veriyor diye bebek bezi bile koymadım orta boy valizi zor kapadım eşimin esortmanlar terlik ve bikaç krem mrem bakım malzemesini de sırt cantasına koydum artık. Niye oyle oldu ki acaba. Biberon mama pompa süt poşeti gogüs kremi gögüs kalkanı sampuanl havlu falan oyle seyler hiç almadımBizden durumlar böyle :)
Yeter ya sen de havalelisin burda okudugum kadarıyla hastanenin sıcagında yanarsın zaten gerek yok bence almadıysan. Benim oncekinden vardı. 1 tane atlet 2 sütyen koydum ama sanmıyorum kullanacagımı hastnede atleti. sütyenler fazla fazla iş görürBen de emzirme atleti almamışım ama emzirme sütyenim var ya o yeto mu acaba
Ayy bende yıyorum da nıye almıyor kı acabaOlur insallah kuzum daha cok var. Her sabah yumurta yemeye calisiyorum kasar peyniri ceviz fln bebege kilo aldiran seyler genelde .
Sayılara takılmazsak liste cok makul 2 gece kalcak biri için 2 pijama 2 gecelik 2 sabahlık cok bence meselaAyy bununki asiri fazla sayiya takilmadan devam edelim
Minyondur senin kizcen yerim onu bence cok takilma saglikliysa daha once de dedigim gibi dogduktan sonra anne sutuyle cok da guzel kilo aliyorlar.Ayy bende yıyorum da nıye almıyor kı acaba
Ay yok ayol bencede. Ben 2 pijama 1 sabahlik bi gecelik aldim ki bence o da fazla da olsun dedim dursun. Eve gelince de is hepsini ykayacagiz kullan kullanma brnim oyle bi hastaligim var kirli poseti de mi gotursem aceba bu arada bende kabine sogamayabilirim . Hem kendime hastane cikisi hem esime fln alirsam anca ortaboy olurSayılara takılmazsak liste cok makul 2 gece kalcak biri için 2 pijama 2 gecelik 2 sabahlık cok bence mesela
Valla günlük rutinimiz şu, ben kaloriferi kapatıyorum, eşim açıyor. Gece su kesip uyanıyorum geri kapatıyorum eşim geri açıyor skfkfnYeter ya sen de havalelisin burda okudugum kadarıyla hastanenin sıcagında yanarsın zaten gerek yok bence almadıysan. Benim oncekinden vardı. 1 tane atlet 2 sütyen koydum ama sanmıyorum kullanacagımı hastnede atleti. sütyenler fazla fazla iş görür
Bende gelemem aslında da bılemedım normal zamanda da giyerım elbıselerıj ıcıne vsBen de tam dogum sonrasi icin korse alacakmisiniz diye soracsktim ama ben darala gelemem ve onu giyemem gibi gelyor
Ahah o zaman at çizik atletin üstüne. Ben cok üsüyen biriydim 2. Hamilelikten sonra normale döndüm. Ama ğşümeme ragmen atlet giymeyi hiç sevmiyorum yaz kış giymem oyle de bir huyum varValla günlük rutinimiz şu, ben kaloriferi kapatıyorum, eşim açıyor. Gece su kesip uyanıyorum geri kapatıyorum eşim geri açıyor skfkfn
ben de aynı sekilde aldım pijamanın bir tanesi kesin fazla bemce ama işte tedbir olsun diye koydum. Kendime de hastane cıkışı esortman takımı koydum o biraz kalıncana mesela yer kapladı baya. Hiç kasma kabin boya sıgcam diye direk orta boya yerleştir gec. Bir de bugün tatlı tuzlu kurabiye yaptık evde bayatlamayan cinslerden annemle kardeşim illaa olsun dedi gelenler yermiş hey allaam millet karnını doyurmaya mı gelcek hastaneye neyse dedim kendilerinin yiyesi var heralde kırmayayımAy yok ayol bencede. Ben 2 pijama 1 sabahlik bi gecelik aldim ki bence o da fazla da olsun dedim dursun. Eve gelince de is hepsini ykayacagiz kullan kullanma brnim oyle bi hastaligim var kirli poseti de mi gotursem aceba bu arada bende kabine sogamayabilirim . Hem kendime hastane cikisi hem esime fln alirsam anca ortaboy olur
Bizim oğluşlar aynı gidiyor maşallah Benim kafa çevresini söylemedi son sefer. Halen şüpheliyim acaba erken mi karar aldım vajinal olabilir mi diye ama bilemiyorum İnşallah senin ve bebiş için hangi türlü doğum hayırlıysa o olur canım. Bu arada çatı muayenesi oldu mu?Canlar biz de çıktık kontrolden 37+0. Tospik maşallah 3600 olmuş 39+0’la uyumlu Kafa çevresi 40 hafta ile uyumlu 9.77 cm. 10 olursa normal doğum deneyemeyiz dedi. Böyle olursa deneyebilirmişiz. Diyet de yapsam bundan fazlası olmuyor demek ki. Bebek son bir haftadır biraz fazla hareket ediyor o yüzden de kasılmalar artmış ama anlamlı değil sorun yok dedi. 5 tüp kan aldılar son kez her şeye bakılacak başka kan alınmayacak dedi. Bu olası sezaryen ihtimaline karşı. İdrar ve idrar kültürü de aldılar. Durumlar böyle çok şükür. Bir hafta daha bekleme süresi başladı yeniden ☺
Ben de 10 kg almıştım sezaryan olmuştum cocuk 4 kgydu. Dogum sonrası nerdeyse karnım yoktu bile 1 aya da eski halime donmüstüm bana daral gelecegi için kullanmadım ben. Niyeyse bana cok lüzumlu gibi gelmiyor ya eger agrıyı sızıyı hafifletmiyorsa. Yine de kişisel tercih meselesi. Şimdi de almadım ama benim doktor takıyormuş hastanede cıkmadan dediler sorucam cok lazım mı diyeEsbersi Kadın Korse Göbek,basen,göğüs,kalça Için Tüm Vücut Sıkılaştırıcı Tam Boy Toparlayıcı Korse H6325 Fiyatı, Yorumları - Trendyol Kızlarr terndyolda şöyle bir şey gördüm alsam mı bılemedım tüm vücudu sarıyor zaten 8 kılo aldım Hadı alsam alsam 2 daha alırım doğumda yarısı gider zaten
E tamam işte ikisinin de var sabhalıgı zaten bence yeter ama sezaryandan dolayı 2 gün kalıcak olunca ne olur ne olmaz diye 1 pijama takımı daha koydum ben istersen ekle. Ama onceki dogumuma 2 pijamayla gtmiştim gayet de yetmiştiEki Görüntüle 3508157
Ben kendime de şunları koydum sadece. Az mı olur ki gecelik sabahlık falan diyosunuz kafam karışıyo hiç giymedim öyle şeyler