Ay boşver kuzum valla benim işime geldi bakmaması
Kendimi aşırı sıkıyorum falan. Vajinismus geçmişim de var zaten 4-5 ay kadar süren. Her türlü yeni bir şey denemesinde ben aynı şekilde sarsılıyorum galiba
Şu geçen günkü bile olsun hiç istemezdim belki sezaryen olucam boş yere kasılmayayım diye
Ya ben şu an doktora diretsem bana hemen sezaryen günü verir ama bu sefer bu tamamen benim tercihim olur ama ben de biraz sonrasını görmek istiyorum şartlar uygun olacak mı olmayacak mı.. Olacak olursa şansımı deneyeceğim çünkü. Değilse de hemen sezaryen moduna gireceğim
Kız aman boşver ya adam da korkuyorsa hiç aklına düşürme
Bizimki geçen uyku arasında bir ilişir gibi oldu gözlerim far görmüş tavşan gibi açıldı vallahi eyvah napıyor bu diyerek
O uyuyalı epey olmuştu ben buralarda takılıyordum yeni gelmiştim odaya. Ay tam da tuvalete gidiyordum diye kalktım uzaklaştım hemen bir süre gelmedim geri dalmış neyse ki uykuya atlattık böylece
Bizde bir yasaklama olmasa da bence en fazla 10 kere olmuştur 9-10 ayda. Başta bulantılardan canımdan bezmiştim bir de hemen her gün uyuyakalıyordum, sonra ben iyi oldum tam 5.-6. Ay falan adamın hastalık meselesi çıktı onun kafa gitti tamamen. Tam o süreci atlattık bu sefer de artık karnım büyüdü, içimden gelmedi. Ona rağmen bugün şey dedi. Seneye bir daha yapalım çocuk araları 2 yaş olsun
Bak aramızda da aylarca bir münasebet kalmıyor falan diyorum. Çocuk olana kadar bıkıyoruz zaten sorun yok diyor