Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 77 41,2%
  • erkek

OY: 98 52,4%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,2%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    187
Çatı muayenesi yapmayacak mı peki? Uygun olursa ve 10’u geçerse normal doğum olma ihtimali yine mi yok.

3 hafta oluyor, bizde de aynı durum var. Her bir bölgesi ayrı telden çalıyor oradan biliyorum
Bende de aynı durum var doktorum da şey dedi mesela bebeğin geneli 3 hafta ilerdeyse kafanın 2 hafta ileride olmasını istemeyiz. Genel ortalamayla uyum önemli demişti, ondan bilemedim

Bende de aynı durum var doktorum da şey dedi mesela bebeğin geneli 3 hafta ilerdeyse kafanın 2 hafta ileride olmasını istemeyiz. Genel ortalamayla uyum önemli demişti, ondan bilemedim
Benim geneli değil hepsi ayrı telden çaldığı için direkt sat tarihime göre degerlendiriyor, o yüzden belki farklıdır görüşler. Genel yok yani bende, fl ac hepsi birbirinden ve sat tarihinden bağımsız

yanaklarımdan salçaları aka aka makarna yemenin hayaliyle yaşıyorum ksdjkjfsd

Aslında benim de öyle, sat 34ken karın 35 küsür fl 37 küsür kafa da 37 civarıydı. Ama age kısmında yazan genel ortalama oluyor sanırım ordan yorum yapıyorum ben de

masallah sen yavastan basla artik hizlandirici hareketlere dun arkadasimla konustum o da 3700 dogurmus bekledigi tarihten 2 hafta once gelmis 38. hafta basinda dogurmus. Baktin gelmiyor zaten sezaryen secenegin de var. benim de carsamba randevum merak ediyorum kac kg oldu ben de basliyorum hreketlere artik

benimkl 36 bitene kadar yürüme dedi sancı çıktığı için bu saatten sonra da daha da ben yürüyemiyorum zaten
BANA da bi ara kafası rahim ağzına yakın gezme dolaşma ayakta fazla durma dedi işte geçen hafta 35+4 dedi bol bol yürüyüş yap. Bende yapamıyorum artık zor yaparım evde egzersiz yaparım belki

Ben de dolmalık biber ayıklarken meğer acıymış hep yanmıştım . Ben ağlıyorum acıdan kp şey demişti düşünme düşünmezsen geçer :) yıllardır eşimle başımıza gelen her şey de bunu diyip yad ediyorduk . Demek o yaş grubunun bir felsefesiymiş

Kizlar hastaneden aldigim dogumcantasi getirilecekler listesi belki yardimci olur
Yeni doğum yapan arkadaşımın yanında götür dediklerinin 3-4 katı bir liste hangisine inanacağımızı şaşırdık ay
Misal külot sütyen hiç giydirmemişler. Lohusa külodu ve emzirme atleti giymiş. Hiç külot götürmesen de olur diyor bana tabi ben koyacağım her ihtimale karşı da bu liste meselesi çok kafamı karıştırıyor

Ben de emzirme atleti almamışım ama emzirme sütyenim var ya o yeto mu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…