- 10 Eylül 2020
- 1.622
- 1.382
mimli akrep burcu yaEvet evet kuzum bugünden tezi yok başlıyorum. Artık ördek gibi yürürüm her yerecinsel birliktelik hiç içimden gelmiyor ama onun dışındaki tuşlara basarım sıcak duş, hareketler vs. 37 haftayı ve akrep burcunu atladık bugün şükür artık istediği vakit gelebilir
Valla 10 üstü her türlü uygun değil diye mi düşünüyorlar bilmiyorum ki. 39 haftadan sonra yapıyormuş çatı muayenesini canım. O haftaki kilosunu ve gelişimini görmeden müdahale etmek istemiyor. Belki o güne bile kalmaz daha erken gelir, belki de fazla irileşir direkt sezaryen günü veririz diye düşünüyor galiba. 4 kiloya ulaşırsa normali hiç denemeyecek sanırım. Sonuna kadar beklerse 4ü görür kesin ama erken gelirse bir şansımız var dedi.Çatı muayenesi yapmayacak mı peki? Uygun olursa ve 10’u geçerse normal doğum olma ihtimali yine mi yok.
3 adet hastane çıkışı tam set (yalnızca 1 adet penye battaniye)Tövbeler olsun o valize nasıl sıgdınız . Hiç ıvır zıvır almadım bebeye ve bana kıyafetler battaniye, hasta bezi, ped falan var hastane veriyor diye bebek bezi bile koymadım orta boy valizi zor kapadım eşimin esortmanlar terlik ve bikaç krem mrem bakım malzemesini de sırt cantasına koydum artık. Niye oyle oldu ki acaba. Biberon mama pompa süt poşeti gogüs kremi gögüs kalkanı sampuanl havlu falan oyle seyler hiç almadım
Puseti 25 haftalıkken aldık o günden beri odada öyle duruyor üstüne çarşaf örtmüştüm eşim arada eline alıp geziyor falanBen puseti unutmuşum ya yaÇantayı valizi hazırladık koyduk. Puset hiç aklıma gelmemişti. Dolabın üst rafına toz olmasın diye koymuştum. Hastaneye götürmeyi şimdi sende görmesem kesin eşimle unuturduk hiç aklımda yoktu
Ay ben grupta varsa da herkesi tenzih ediyorum valla iş yerinde bir arkadaşım vardı akrep burcu 6-7 senedir birlikte çalışıyorum hayata küstürür yani insanı o kadar zor biri ki. Bir de liseden beri görüştüğüm yakın bir arkadaşım var o da akrep burcu diğerinden çok çok farklı ve o da ömür törpüsümimli akrep burcu ya
Çok mantıklı bir soru bana sorarsan ama doktorlar hiç sevmiyor bu mühendis kafası sorularıMaşallah tosbik koca adam olmuşAcaba böyle olunca kafa 1 hafta mı 3 hafta mı ileride oluyor? Bu gizemi çözemedim.
Bence yeter yaEki Görüntüle 3508157
Ben kendime de şunları koydum sadece. Az mı olur ki gecelik sabahlık falan diyosunuz kafam karışıyo hiç giymedim öyle şeyler
ya ben sorunca bana tamamen vajinal esnekligine ve acilmana bagli demisti bana hstanede doktor iri de dogabilir ama sen ikinip itemezsen ya da kanalda kalirsa gelmezse acil sezaryene doner kilosu kac olursa olsun dedi. once vakum denenir sonra sezaryene alinir dedi iste. vajinal esneklik nasil anlasiliyor bilmiyorumValla 10 üstü her türlü uygun değil diye mi düşünüyorlar bilmiyorum ki. 39 haftadan sonra yapıyormuş çatı muayenesini canım. O haftaki kilosunu ve gelişimini görmeden müdahale etmek istemiyor. Belki o güne bile kalmaz daha erken gelir, belki de fazla irileşir direkt sezaryen günü veririz diye düşünüyor galiba. 4 kiloya ulaşırsa normali hiç denemeyecek sanırım. Sonuna kadar beklerse 4ü görür kesin ama erken gelirse bir şansımız var dedi.
benim de 2 Aralikta basliyor iznimm ama calismiyor gbiyim zaten kimsenin bana birsey dedigi yok yavas yavas is yukumu dusurmuslerdi aylar icinde son haftalarda da birsey talep etmez oldu hickimse zTen ben kendi basladigim isleri projede yapmaya calisiyorum ama soran eden yok. 4 kisilik kucuk bir takimimiz var Erasmus projesi icinde onlar da gorevleri kendi aralarinda paylastilar zaten hepsi deneyimli hoca zorlanmazlar diye umuyorum4 aylık izin süreme girmiş bulunmaktayımson günümde ekip arkadaşımla kafede çalıştık tutulmayan yerim kalmadı oturmaktan. İşe gidenlere bir kere daha helal olsun diyorum güç kuvvet diliyorum
Benim de biraz öyle oldu şükür bişey demediler. Sabah günlük toplantılarımız oluyor normalde asla aksatmam son haftalarda uyuyakaldığım oldu ona bile ses etmediler. Diyorum ben burdan emekli olurumbenim de 2 Aralikta basliyor iznimm ama calismiyor gbiyim zaten kimsenin bana birsey dedigi yok yavas yavas is yukumu dusurmuslerdi aylar icinde son haftalarda da birsey talep etmez oldu hickimse zTen ben kendi basladigim isleri projede yapmaya calisiyorum ama soran eden yok
Sükür biz de yırttık akrepten bugün itibariyle. Erken gelirse de diye korkmadım degilAy ben grupta varsa da herkesi tenzih ediyorum valla iş yerinde bir arkadaşım vardı akrep burcu 6-7 senedir birlikte çalışıyorum hayata küstürür yani insanı o kadar zor biri ki. Bir de liseden beri görüştüğüm yakın bir arkadaşım var o da akrep burcu diğerinden çok çok farklı ve o da ömür törpüsüDiyeceksin ki neden arkadaşlık ediyorsun madem öyle, ben de bilemiyorum sanırım sevdiğim özellikleri ağır basıyor Kısacası ikisi de çok zor karakterler bana göre. Bir de iş yerindeki ilk günden beri şey diyordu, ben cinsiyetini bildim kesin burcunu da bileceğim akrep olacak kankam olacak falan diyordu. Ay Allahım sen uzak eyle falan diyordum Birkaç gün geçsin de yayı ortalasın hatta şüphede bırakmasın daha iyi Sağlık, sıhhat, afiyet önceliğimiz tabi
anlayisli insanlarmis kendi takim ici toplantilarimizda ben duramadim soyledim tuvalet molasi yemek molasi. oturulmiyor her yarim saatte bir kalma ihtiyaci duyuyor insan yarim saat bile cok bazenBenim de biraz öyle oldu şükür bişey demediler. Sabah günlük toplantılarımız oluyor normalde asla aksatmam son haftalarda uyuyakaldığım oldu ona bile ses etmediler. Diyorum ben burdan emekli olurumhatta son kalan işi de ekip arkadaşımın desteği ile bitirdim şimdi yemek ısmarlıcam ona rüşvet gibi sjsjdjd
gozumu korkutmayin ya benim oglan akrepSükür biz de yırttık akrepten bugün itibariyle. Erken gelirse de diye korkmadım degil
Ya kızlar bana düşkün bir tanesi de babasına düşkün olsun lütfen. Yapışık geziyoruz yoksagozumu korkutmayin ya benim oglan akrepanalarina duskun oliyorlarmis o yonden bakiyorum olaya :))
Şasırdım açıkcası ya 39 dan önce doğum başlarsa ve o kişi normal doğum isterse çatısı uygun değilse ne olacak o zaman. 37 - 38 de çok erken hafta değil tıbben zamanını tamamlamış sayılıyor o bebek. Açıklık ve çatı muayenesi genel de aynı şekil oluyor parmak ile bakıyorlar. Rahim ağzında açıklık olup olmadığı ise vajina ultrason da belli oluyor ama anladığımı kadarıyla ultrason açıklığı sadece gösteriyor kaç santim açıklık var göstermiyor onun içinde parmakla bakıyorlar alttanEvet öyle gibi, maşallahDoktorum ısrarla 5 kiloya kadar büyütüp gazeteci çağırıp meşhur olma derdinde Hadi kız sen yaparsın boşver diyeti diyor bugün Durun hocam biz tosuncuk olmasın diye geceleri yatağa aç giriyoruz diyorum boşver bu da tosuncuk olsun erkek zaten diyor Canım çatı muayenesi yapmıyor doktor 39 haftadan önce. Çünkü o doğumu tetikleyebilir diyor 39 haftadan önce de planlı doğurtmaya gerek yok gözüyle bakıyor. O yüzden yapmadı. Rahim ağzı açıklığına da ultrasonda bakılabiliyormuş ya öyle baktı bugün bak kapalı dedi. Keşke o gün de ebe bakacağına böyle bakılsaymış yani madem olabiliyordu. Açıklık ve çatı muayenesi farklı mı acaba onu da bilemiyorum.
bu seferki erkekti degil mi? erkek cocuklarda anneye karsi cok tatli oluyorlar benimki bazen prenses anne diye cagiriyor opuyor beni sana parlak bileklik alicam kupe alicam diyor nerden ogrendiyseYa kızlar bana düşkün bir tanesi de babasına düşkün olsun lütfen. Yapışık geziyoruz yoksa
Ben akrep burcuyum. Biraz dediğim dedik fazla araştırmacı şüpheci yanım var. Yani nasıl olduğumu etrafımdakilere sormak lazım ama çocuğum da akrep olursa anlaşamayız galibaAy ben grupta varsa da herkesi tenzih ediyorum valla iş yerinde bir arkadaşım vardı akrep burcu 6-7 senedir birlikte çalışıyorum hayata küstürür yani insanı o kadar zor biri ki. Bir de liseden beri görüştüğüm yakın bir arkadaşım var o da akrep burcu diğerinden çok çok farklı ve o da ömür törpüsüDiyeceksin ki neden arkadaşlık ediyorsun madem öyle, ben de bilemiyorum sanırım sevdiğim özellikleri ağır basıyor Kısacası ikisi de çok zor karakterler bana göre. Bir de iş yerindeki ilk günden beri şey dibrnyordu, ben cinsiyetini bildim kesin burcunu da bileceğim akrep olacak kankam olacak falan diyordu. Ay Allahım sen uzak eyle falan diyordum Birkaç gün geçsin de yayı ortalasın hatta şüphede bırakmasın daha iyi Sağlık, sıhhat, afiyet önceliğimiz tabi
Anladım canım benim doktorumda aynı şeyleri söylüyor benim geçen hafta 36+1’de 10’u geçti muhtemelen şuan 10.2-10.3 civarında bana da sezeryan öneriyor. Muhtemelen yarın gün verecek. Kanala falan girse belki suni sancı vs verip deniyorlarmış internette okudum bu konu da bir şey söyledi mi doktorun. Ben riske girmeyeceğim çünkü arkadaşlarımda yaşayanlar aynı şeyleri söylüyor normal doğumda çok yıpranırsın dediler.Valla 10 üstü her türlü uygun değil diye mi düşünüyorlar bilmiyorum ki. 39 haftadan sonra yapıyormuş çatı muayenesini canım. O haftaki kilosunu ve gelişimini görmeden müdahale etmek istemiyor. Belki o güne bile kalmaz daha erken gelir, belki de fazla irileşir direkt sezaryen günü veririz diye düşünüyor galiba. 4 kiloya ulaşırsa normali hiç denemeyecek sanırım. Sonuna kadar beklerse 4ü görür kesin ama erken gelirse bir şansımız var dedi.