Ablam da kullandı sıkıntı yaşamadık yeğenimde, muhtemelen eve gelince kullanılacak gibi geliyor bana da ama bakalim.Gercekten emzik hayat kurtarıyo. Sadece uykuya dalarken bile kullanabilmek büyük nimet. İlk kızımda kardeşim daha hastanede tıkmıştı agzına almıştı. 2. Kızım inat etti 3 ay denedim almadı 3 aylıkken mucize oldu başladı kullanmaya da bi nebze de olsa rahatlık vermişti bize. Diş yapılarında bir problem yok simdilik cok sükür
İlk çocuk olunca doğrular yanlışlar birbirine girecek bende muhtemelen. Başta o yanlış bu yanlış diye ilerleyip sonrasında salicam gibiEvet tavsiye edilmiyor benim ilk bebeğim tutmadı ama 2. Bebeğim tuttu ve ben baya rahat ettim emziği doğru kullanmakta önemli bence
Hayırlısı olsun ya gerçekten olacağı neyse öyle olacak gibi hepimiz için. Bebek kendi seçecek yolunuBende artık kendi kendine başlamasını bekleyeceğim başlamazsa mecbur sezeryan olurum herhalde
:)) banane banane gelsin bi kere de benim nazim gecsin . Valla 13 e alerjim var anacim oyuzden kusura bakmasin ha kendi gelmek ister o zaman bisey yapamam ama eger benim kararim olacaksa 14 u guzelCumartesi getiriyorsun adamı doğuma, ondan 13 demiştir ajfksjdksk offff nasıl bu kadar az kalabilir ya, kızımın ilk arkadaşının gelmesine 3 hafta falan kaldı kikikiki
Ya çok kasmamak gerek bence birde emziği açken vermek her ağladığın da vermek doğru değil zaten ama karnı tok herşeyi tamamsa uykuya dalarken kurtarıcıİlk çocuk olunca doğrular yanlışlar birbirine girecek bende muhtemelen. Başta o yanlış bu yanlış diye ilerleyip sonrasında salicam gibi
Olur insallah kuzum daha cok var. Her sabah yumurta yemeye calisiyorum kasar peyniri ceviz fln bebege kilo aldiran seyler genelde .Hadi hayırlısı olsunbenım de 35+6 aynıyız senle ama ben ilk dogurucam 7 Aralık tarıh verdi bana bebek geçen hafta 2540 civarıydı doğana kadar 3 olsa keşke
Sabah ve geceleri bende öyleyim hiç hareketsiz uyuyor yavrum ama kahvaltıdan sonra başlıyor hareketleri 35+1 im demek ki artık böyle olacakBunu aklımda tutayım da dayanamayacağım bir ağrı olursa doktora hatırlatayım. Teşekkür ederim
.
Aa fitil sezeryan ağrısında nasıl işe yarar ki. Benim de en büyük düşmanım fitilerken doğum riskimde bile progesteron koyamadım. Başka biri koysa zorlanmıyorum ama kendim bi türlü beceremiyorum
.
.
.
Vallahi içim rahatladı. Neredeyse çoğumuzun aynıymış. Demekki alan daraldı ve büyük hareketler yapamıyorlar. Ben artık çok heycanlıyım. Doğsun istiyorum bu stres bitsin. Günlük 10 hareketi zaten geçiyordur nst de güzel geliyor. Hareket anında kalp atışı yükseliyor. Ben 30. Haftalardaki gibi dönme haraketleri falan bekledim sanırımbi de uyurken hiç haberim olmuyor. Diyelim saat gece 2 de uyudum sabah 11 de kalktım o vakte kadar hiç hareket hissetmiyorum çok mu derin uyuyorum bilmiyorum. Sabah uyanır uyanmaz panikle bebeği dürtüklüyorum iyi misin orda mısın falan diyorum
Umarım doğunca da öyle olur bebekler bizle uyuyup bizle kalkarlarSabah ve geceleri bende öyleyim hiç hareketsiz uyuyor yavrum ama kahvaltıdan sonra başlıyor hareketleri 35+1 im demek ki artık böyle olacak
Ben de anneme çirkin doğarsa sever misin diyorum sus kiz diyo ahahahAllahım yaa eskiden bana yenidoğanlar pek sevimsiz gelirdi böyle büzüşük falan, şimdi psikolojisine nasıl girdiysem ay ne tatlılarr modundayımeee babası da çekecek biraz
Ne desem, nasıl tarif etsem, sen de ne hayal etsen kokladığın an hiçbiri gibi olmadığını göreceksinresmen koku aşerdimmutlu musun
Ne bileyim artık şu şeker belası yüzünden ne yiyeceğimi şaşırdım inşallah içerde bana kızmıyordur bu kadında bişey yemiyo diyeUmarım doğunca da öyle olur bebekler bizle uyuyup bizle kalkarlarBir ihtimal daha var belki de biz çok derin uyuyoruz bebeği hissetmiyoruz benimde kahvaltıdan sonra hareket ediyor. Kız yoksa gece aç enerjisiz mı bırakıyoruz bebekleri
Ay ben hiç kımıldayamıyorum salondan mutfağa geçmem 5 dakika suruyo dün ağladım normalde çok hareketliyim içim hiç durmuyo ama bayaa kötü oldu bacağım inşallah doğurunca geçer resmen sakat oldumBen daha Hiçbirşey yapmadım hem korkuyorum hem cesaretim yok ama yaparsam ne olur kestiremiyorum. Dün evi sildim süpürdüm sabaha kadar yürüyemedim kalçam çok ciddi ağrı yaptı bacağım belim. Minik minik adımlar ile yürüdüm hep. Yani elimle silseydim halim ne olurdu Allah bilir. Galiba benim belimde sıkıntı var yoksa bu kadar insan nasıl yapıyor ben niye böyle tutuluyorum
Ben hastaneye de koydum hemen tutsun orda ilk geceden yıkmayalım ortaligiAblam da kullandı sıkıntı yaşamadık yeğenimde, muhtemelen eve gelince kullanılacak gibi geliyor bana da ama bakalim.
Ben bugün allah affetsin ekmek arası tavuk döner yedim ama aşerdim resmen sekerim 190a çıktı 6 doz insulinle bile daha da yapmam.Ne bileyim artık şu şeker belası yüzünden ne yiyeceğimi şaşırdım inşallah içerde bana kızmıyordur bu kadında bişey yemiyo diye
Bazi arkadaslar var ara ara girip sacma sapan olumsiz seyler yazip cikiyorlar. Amac ne bilmiyorum ama hic umrumda da olmuyor . Artik iyi niyet de goremiyorum boyle insanlarin yazdiklarinda. Cunku hep ayni terane. Bir de elestiri alacagini da biliyor ama haz duyuyor sanirim bazisi bundanArkadaşlarım burda olumsuz yorumlar yapmayacaktık öyle karar verilmişti. Mecburi sezeryan olan da bir sürü arkadaşımız var ki ben de sezeryan olacağım. Mecburi ya da isteyerek farketmez. Hepimizin doğum tarihi yaklaştı böyle olumsuz ya da korkutucu cümleler kurmayalım lütfen.
Koyun tabi ama kötüyü çağırmayın ya belki yikmaz bebisinizBen hastaneye de koydum hemen tutsun orda ilk geceden yıkmayalım ortaligi
Bende 2 hafta önce yedim hem de nasıl yemek iki tane sandviç yedim 160 a çıktı sonra bütün çarşıyı turladım bidaha yapmamak üzere eve döndüm ama artık dayanamıyorum ya doya doya makarna yemek pizza gömmek istiyorumBen bugün allah affetsin ekmek arası tavuk döner yedim ama aşerdim resmen sekerim 190a çıktı 6 doz insulinle bile daha da yapmam.
Gelsin tabi anacım, sen anasın ne istiyorsan o:)) banane banane gelsin bi kere de benim nazim gecsin . Valla 13 e alerjim var anacim oyuzden kusura bakmasin ha kendi gelmek ister o zaman bisey yapamam ama eger benim kararim olacaksa 14 u guzelyaaa merco