Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 77 41,2%
  • erkek

OY: 98 52,4%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,2%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    187
Evet onları kaydettim hep deneyeceğim. Yer silme demişler onu da yapacağım. Konuşmayı da deneyeceğim, her şey deneyeceğim kısacası olmazsa da hayırlısı buymuş deyip bebisime odaklanacagim
Ben daha Hiçbirşey yapmadım hem korkuyorum hem cesaretim yok ama yaparsam ne olur kestiremiyorum. Dün evi sildim süpürdüm sabaha kadar yürüyemedim kalçam çok ciddi ağrı yaptı bacağım belim. Minik minik adımlar ile yürüdüm hep. Yani elimle silseydim halim ne olurdu Allah bilir. Galiba benim belimde sıkıntı var yoksa bu kadar insan nasıl yapıyor ben niye böyle tutuluyorum

Böyle hafif ekşimik, tatlı tuzlu bir koku Koklama işi bende ergenliğe kadar devam edecek herhalde, tuzlu alnını öpüp koklamaya bayılıyorum yavru kokusu ne güzel şey ya, ne büyük hediye sonsuz şükürler olsun

Biberon, emzik, pompa koymadım. Tarak bende koymuştum ama şuan bir mantıksız geldi şapka takacağız zaten Tırnak makası da koydum , kâğıt törpü de attım çantaya

ağlatacaksın beni ayol zaten hormonlar tavan çok güzel yazmışsın kalbine sağlık canikom, inşallah hepimiz güzel bebeklerimize kavuşacağız çok az kaldı

Aynen öyleymiş ben o yüzden sadece kaşık biberon koydum çantaya.

resmen koku aşerdim mutlu musun

Biz kesmiştik.dikkatli olunca bir sey olmuyor aslında ama törpü de kullanabilirim dersen kullanırsın ben onu beceremem gibi geliyor minicik elleri nasıl törpülicem bana kesmek daha kolay geliyor
aynen bana da, kesmek çok daha az riskli görünüyor

kedilerden edindiğim tecrübeye dayanarak

Ben de almıcam biberon pompa mama koymadım . Lazım olunca cagırırız hemsireler sırıngayla beslerler. Emzik aldım ama tutarsa verebilirim agzına
Evet ben de bunların hiçbirini koymadım dediğiniz gibi. Sadece kaşık biberon aldım 1 tane. Emzik de koymadım ilk 1 ay vermeyin dedikleri için ama bilmiyorum tabi ilk bebegim olduğu için biraz teorik ilerliyorum şu an. Pratikte nasıl olur gorucem artik zamanla

Hadi hayırlısı olsunbenım de 35+6 aynıyız senle ama ben ilk dogurucam 7 Aralık tarıh verdi bana bebek geçen hafta 2540 civarıydı doğana kadar 3 olsa keşke

Biberon, emzik, pompa koymadım. Tarak bende koymuştum ama şuan bir mantıksız geldi şapka takacağız zaten Tırnak makası da koydum , kâğıt törpü de attım çantaya
Ben bir tek kaşık biberon koydum saydıklarınizdan, diğerleri lazım olur mu bilemedim.

Ben hem kaşık biberon koydum abartıp enjektörde koydum Evde bir sürü enjektör vardı attım çantaya el ile sağıp içiririz diye hatta çay kaşığı tatlı kaşığı falan da mı koysam diye düşünmedim değil. Ona 3-5 damla sağıp içirenleri de gördüm. Biri beni durdursun

O ağrı bende de oluyor özellikle vajinanın bacaklar ile birleştigi kısımda ama son 4 günüm deyip yapicam valla. Keşke şunu yapsaydım belki işe yarardı dememek icin yapicam, ise yaramazsa da ev temizlenmiş olur yine benim yararıma

benimki kel dogmustu baba da sarisin olunca herhalde en erken 1 yaslarinda taramisimdir
emzik koydum ben de bir tek bu saydiklarindan

Emziği ilk 1 ay vermezsen alışmaz zaten tutmaz yani ben 5 gün sonra verdiğim de bile geç oldu tutmadı başkalarının bebekleri tutmuştur belki ama genel de gördüğüm böyleydi

emzik hayat kurtarici eger alirsan kaucuk olanlarsan ortodontik agiz yapisina uygun bakarsin. emme refleksiyle dogduklarindan en fazla senin memeni emzik yapar ama illaki emer yani.
ben emzik verdim bir zarari olmadi agiz yapisina, hem kolay uyutuyor hem sakinlestiriyor anne rahat ediyor aslinda boylece gece uykularida senin de onunda uzar. Senin memeni emzik yaparsa uykusuz kalirsin cok o da yorabilir seni uzun vadede

Emziği ilk 1 ay vermezsen alışmaz zaten tutmaz yani ben 5 gün sonra verdiğim de bile geç oldu tutmadı başkalarının bebekleri tutmuştur belki ama genel de gördüğüm böyleydi
Dediğim gibi biraz teorik ilerliyorum belki yanlıştır bilmiyorum, Osman gonulal ilk 1 ay vermeyin demişti ona istinaden böyle yapayım dedim ama pratikte her şey değişebilir. Zaten hastanem de emzik tavsiye etmiyor yenidoğanlarda, o yüzden götürsem de ebe vermeyin diyecek muhtemelen. Evde işler degisebilir tabi

Evet tavsiye edilmiyor benim ilk bebeğim tutmadı ama 2. Bebeğim tuttu ve ben baya rahat ettim emziği doğru kullanmakta önemli bence

Gercekten emzik hayat kurtarıyo. Sadece uykuya dalarken bile kullanabilmek büyük nimet. İlk kızımda kardeşim daha hastanede tıkmıştı agzına almıştı. 2. Kızım inat etti 3 ay denedim almadı 3 aylıkken mucize oldu başladı kullanmaya da bi nebze de olsa rahatlık vermişti bize. Diş yapılarında bir problem yok simdilik cok sükür

Bende artık kendi kendine başlamasını bekleyeceğim başlamazsa mecbur sezeryan olurum herhalde

Evet 2 tane aldım dediğiniz gibi damaklı ve kauçuk olanlardan, eve geçince bakicam artık duruma göre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…