Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 77 41,2%
  • erkek

OY: 98 52,4%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,2%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    187
Ne desem, nasıl tarif etsem, sen de ne hayal etsen kokladığın an hiçbiri gibi olmadığını göreceksin O yüzden belki kalır diye bir umut ilk giydiği kıyafetleri yıkamadan kaldıracağım bu defa
ben de minik bir sandık yapmayı düşünüyorum ilk hamilelik testimden başlayarak.

bir de geçen bir kit gördüm, çok güzel bir paket hazırlamışlar “ilkleri” için. işte dişini saklamak, saçını saklamak vs için keseler onu da yapacağım

Illa zorunluluktan da olmak zorunda degil canim oyle istiyor oyle oldu kim kime hesap vermek zorunda aciklama yapmaya bile gerek yok bence .

İnşallah geçer. Doktorum da yürü dedi bol bol yani zor yürürüm bu halde

Kayınvalideme gebelik şekerinin zararlı olduğunu anlatamıyorum dostlarrr, ekmek tatlısı yapmış ben bi kaşık alırım daha yiyemem diyorum yok yicen diyo, şekerimi yükseltiyo bebeğe zararı var diyorum şekerim var dersen şekerin çıkar düşünmicen diyo mdmfg evde kaç gündür Gorgias gibi geziyoruz, hiçbir şey yoktur, bir şey varsa bile bilinemez, bilinse bile başkalarına bildirilemez kdkg

Doktora böyle söylesek keşke. Şekerimi sorarsan şekerim çıkar, konuşmazsak şeker diye bir şey olmaz

Yine de ekmek tatlısı yapmış be, aradığım bir şey değil ama kadın yapıyor, ellerine sağlık

bana gondersin sekerimi hic olcmedim yok diyorum yoktur modundayim senin kv biraz da buralara gelse

Kizlar hastaneden aldigim dogumcantasi getirilecekler listesi belki yardimci olur

Eklentiler

• 2B8D4652-BFBE-44BF-BBB5-E3DC8F86E3F5.jpeg
    124,6 KB · Görüntüleme: 50
Canlar biz de çıktık kontrolden 37+0. Tospik maşallah 3600 olmuş 39+0’la uyumlu Kafa çevresi 40 hafta ile uyumlu 9.77 cm. 10 olursa normal doğum deneyemeyiz dedi. Böyle olursa deneyebilirmişiz. Diyet de yapsam bundan fazlası olmuyor demek ki. Bebek son bir haftadır biraz fazla hareket ediyor o yüzden de kasılmalar artmış ama anlamlı değil sorun yok dedi. 5 tüp kan aldılar son kez her şeye bakılacak başka kan alınmayacak dedi. Bu olası sezaryen ihtimaline karşı. İdrar ve idrar kültürü de aldılar. Durumlar böyle çok şükür. Bir hafta daha bekleme süresi başladı yeniden ☺

Maşallah tosbik koca adam olmuş Acaba böyle olunca kafa 1 hafta mı 3 hafta mı ileride oluyor? Bu gizemi çözemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…