- 11 Şubat 2011
- 1.266
- 730
ben de minik bir sandık yapmayı düşünüyorumNe desem, nasıl tarif etsem, sen de ne hayal etsen kokladığın an hiçbiri gibi olmadığını göreceksinO yüzden belki kalır diye bir umut ilk giydiği kıyafetleri yıkamadan kaldıracağım bu defa
ben de pazar istiyorum, trafiksiz falan, ne hoş olurGelsin tabi anacım, sen anasın ne istiyorsan octesi de süper bi gün bence, gelmek isteyen de gelebilir hem sonradan misafirle uğraşmazsın (ben hariç, ben gelcem ajfksks)
Yaaa hahaha dünyanın en güzel bebeği gibi gelir muhtemelen ben artık ay bizimki çok akıllı diyen annelere hak veriyorumBen de anneme çirkin doğarsa sever misin diyorum sus kiz diyo ahahah
Illa zorunluluktan da olmak zorunda degil canim oyle istiyor oyle oldu kim kime hesap vermek zorunda aciklama yapmaya bile gerek yok bence .Sezaryen kitle gibi en kanlı karın ameliyatı bişimiymiş çok anlayamadım . Kitle derken . Oldu olacak bağ kurulmuyormuş deyin tam olsun . Tamam böyle düşünen vajinal doğumda ısrar etsin madem tek bir doğum şekli varmış ben yapamamışım kusura bakmayın . Kusura bakmasın böyle düşünenler 30 haftalık ikiz bebeklerimi normal doğurmam için tercih hakkı sunulmadı bana . Kimse burda sezaryen güzellemesi yapmıyor . Olan herkes bi zorunluluktan oluyor . Ben erken doğum yaptım , kiminin çatısı uygun değil , kiminin bebeği büyük , kimi son dk da kakasını yapmış bebek ondan , kiminin suyu bitmiş . Her okuduğunuz saçma sapan fikirleri buraya yazmak zorunda değilsiniz .
Gel teyzesi gelGelsin tabi anacım, sen anasın ne istiyorsan octesi de süper bi gün bence, gelmek isteyen de gelebilir hem sonradan misafirle uğraşmazsın (ben hariç, ben gelcem ajfksks)
Gayet mantıklı bir talep, özellikle istanbul gibi bir yerdeben de pazar istiyorum, trafiksiz falan, ne hoş olur
böyle de talepkar olacaksın
Ne kadar güzel geldiği konusunda benim fikrim şöyle: Çocuğu olan bir insan bir başkasının çocuğuna nasıl nazar değdirebilir? Çok mantıksız geliyor banaYaaa hahaha dünyanın en güzel bebeği gibi gelir muhtemelen ben artık ay bizimki çok akıllı diyen annelere hak veriyorum
İnşallah geçer. Doktorum da yürü dedi bol bol yani zor yürürüm bu haldeAy ben hiç kımıldayamıyorum salondan mutfağa geçmem 5 dakika suruyo dün ağladım normalde çok hareketliyim içim hiç durmuyo ama bayaa kötü oldu bacağım inşallah doğurunca geçer resmen sakat oldum
Bence de, benim arkadaşlarım da öyle diyor. Bizim bebekleri sev kendi bebeğin olunca hiç sevmezsin bizimkileri diyorlarNe kadar güzel geldiği konusunda benim fikrim şöyle: Çocuğu olan bir insan bir başkasının çocuğuna nasıl nazar değdirebilir? Çok mantıksız geliyor bana
Doktora böyle söylesek keşke. Şekerimi sorarsan şekerim çıkar, konuşmazsak şeker diye bir şey olmazKayınvalideme gebelik şekerinin zararlı olduğunu anlatamıyorum dostlarrr, ekmek tatlısı yapmış ben bi kaşık alırım daha yiyemem diyorum yok yicen diyo, şekerimi yükseltiyo bebeğe zararı var diyorum şekerim var dersen şekerin çıkar düşünmicen diyo mdmfg evde kaç gündür Gorgias gibi geziyoruz, hiçbir şey yoktur, bir şey varsa bile bilinemez, bilinse bile başkalarına bildirilemez kdkg
bana gondersin sekerimi hic olcmedim yok diyorum yoktur modundayimKayınvalideme gebelik şekerinin zararlı olduğunu anlatamıyorum dostlarrr, ekmek tatlısı yapmış ben bi kaşık alırım daha yiyemem diyorum yok yicen diyo, şekerimi yükseltiyo bebeğe zararı var diyorum şekerim var dersen şekerin çıkar düşünmicen diyo mdmfg evde kaç gündür Gorgias gibi geziyoruz, hiçbir şey yoktur, bir şey varsa bile bilinemez, bilinse bile başkalarına bildirilemez kdkg
Ay aynen tam bu kafada bakmazsan çıkmaz diyo ndfn eltinde de vardı şeker bak hiçbişi olmadı diyo eğer ilk cümlesinden sonra yemediysembana gondersin sekerimi hic olcmedim yok diyorum yoktur modundayimsenin kv biraz da buralara gelse
ekmek tatlisi da pek severim kaymakli afiyet olsun size simdidenAy aynen tam bu kafada bakmazsan çıkmaz diyo ndfn eltinde de vardı şeker bak hiçbişi olmadı diyo eğer ilk cümlesinden sonra yemediysem
Biz de ekmeğe kaymak sürüp, kaymak da yoksa ekmeği şekerli süte banıp yiyelimekmek tatlisi da pek severim kaymakli afiyet olsun size simdiden
Maşallah tosbik koca adam olmuşCanlar biz de çıktık kontrolden 37+0. Tospik maşallah 3600 olmuş 39+0’la uyumluKafa çevresi 40 hafta ile uyumlu 9.77 cm. 10 olursa normal doğum deneyemeyiz dedi. Böyle olursa deneyebilirmişiz. Diyet de yapsam bundan fazlası olmuyor demek ki. Bebek son bir haftadır biraz fazla hareket ediyor o yüzden de kasılmalar artmış ama anlamlı değil sorun yok dedi. 5 tüp kan aldılar son kez her şeye bakılacak başka kan alınmayacak dedi. Bu olası sezaryen ihtimaline karşı. İdrar ve idrar kültürü de aldılar. Durumlar böyle çok şükür. Bir hafta daha bekleme süresi başladı yeniden ☺
3 hafta oluyor, bizde de aynı durum var. Her bir bölgesi ayrı telden çalıyor oradan biliyorumMaşallah tosbik koca adam olmuşAcaba böyle olunca kafa 1 hafta mı 3 hafta mı ileride oluyor? Bu gizemi çözemedim.