- 16 Nisan 2024
- 294
- 411
- 36
1 hafta sonra doktor cikartiyo ama benim acım çok fazlaydı salı akşamı nöbetçi doktora gittim dikislerime baksın diye çok şükür bişey yoktu o acti banyo yapınca fön makinasiyla kurut dedi çamaşırın lastiği oraya değmesin dedi açık şuan yarında doktor kontrolüm varHııı anladım. Peki duştan sonra çıkarıyor musunuz o bandı? Hava almaması sorun olmuyor mu?
Çok güzel geçsin süreç inşallahGüzel dileklerin için teşekkür ederimHala beklemedeyiz canım yavaş yavaş sancı geliyor ama belli ki uzun sürecek sabır istiyor. Bende öyle en azından. Bakalım yapabilirsem hepinizle paylaşacağım süreci
Hımmm anladım canım şimdi hafifledi mi acısı ?1 hafta sonra doktor cikartiyo ama benim acım çok fazlaydı salı akşamı nöbetçi doktora gittim dikislerime baksın diye çok şükür bişey yoktu o acti banyo yapınca fön makinasiyla kurut dedi çamaşırın lastiği oraya değmesin dedi açık şuan yarında doktor kontrolüm var
Yinede cok iyi geldin canım valla brawo sana az kaldı sabır ,Ben bugün diyeti çok ihlal ettim ya yemekte patates kızarttım çok aşırı yemedim ama yedim yine deGündüz bir paket bisküvi yedim akşam bir daha yedim Protein ağırlıklı beslenmek hiç bana göre değil midem bulanıyor. Uzun süredir midem bulanıyor bu yüzden ve su içebilmek eziyete dönüştü o da bulantı yapıyor uf cidden yürütemez oldum yaaa daha fazla
O esnada dışından bir çatlama olmasın kız ? Derisinde yani?evet, karnından çıtırtı sesi gelen ve kesinlikle delirmemiş olan anne adayları, burada mısınız?
2. kez oldu ve artık emin oldum
Aynen hafifledi sol tarafım fenaydı 3. Sezeryan olduğu için ordaki diğer kesikleri topladım tek çizgi olsun diye demişti ondan olur dedi doktor dokudan dolayı diğerlerinde daha çabuk ayağa kalkmistim ama bu sefer yordu beni açıkçasıHımmm anladım canım şimdi hafifledi mi acısı ?
Allah yardımcın olsun sürecin çok güzel geçer inşallah bebişine sağlıcakla kavuşursunGüzel dileklerin için teşekkür ederimHala beklemedeyiz canım yavaş yavaş sancı geliyor ama belli ki uzun sürecek sabır istiyor. Bende öyle en azından. Bakalım yapabilirsem hepinizle paylaşacağım süreci
Ama yine iyi ilerledim di miYinede cok iyi geldin canım valla brawo sana az kaldı sabır ,
Uiyyy anladım canım estetik açıdan iyi bir şey yapmış amaAynen hafifledi sol tarafım fenaydı 3. Sezeryan olduğu için ordaki diğer kesikleri topladım tek çizgi olsun diye demişti ondan olur dedi doktor dokudan dolayı diğerlerinde daha çabuk ayağa kalkmistim ama bu sefer yordu beni açıkçası
Ay yok yokmuş sende maşallah valla bilemedim ben de simdi calışmadıgım yerden cıktıbir kere normal dogurdum onda da hiç ağrı toplanma kasılma yasamadıgım için sabaha karşı adet sancısı gibi sancı başlayınca 39+4 te heh tamam artık doguruyorum demiştim. Su an okuduklarım gördüklerim duyduklarım kafamı karıştırıyor
Yaa bugun bende aynı şeyi yaptım. 2 gündür midem bulanıyor. Sabah yumurta falam yemek istemedim aylar sonra patates kızartması yaptım. Öğlen de yine midem kötüydü bisküvi atıştırdım. 2 saat önce de pastaneye gitmiştik eşim de bi sürü şey aldı bebek de az hareket etti gün boyu. Eve geldim çay demledim Bir kaşık ondan bir çatal ondan derken baya abarttım. Şekerimi ölçücem ama önce hareket ediyorum düşük çıksın diyeBen bugün diyeti çok ihlal ettim ya yemekte patates kızarttım çok aşırı yemedim ama yedim yine deGündüz bir paket bisküvi yedim akşam bir daha yedim Protein ağırlıklı beslenmek hiç bana göre değil midem bulanıyor. Uzun süredir midem bulanıyor bu yüzden ve su içebilmek eziyete dönüştü o da bulantı yapıyor uf cidden yürütemez oldum yaaa daha fazla
Aynı isimli hastanenin başka şubesinde çok daha iyi bir doktora gidiyorum çapa mezunu ebemin öğrencisi ☺☺ devlet hastanesi son dakka kayıt yoksa sorun yapıyor ama özelde bakıyorlarAynı hastanede farklı doktor a mı gıttınız? Bende aynı hastahanenın farklı bir ilçesinde ki doktora gitmek istiyorum ama mumkun olur mu?
Minimum 5 6 idrarlı bez Max onun popişi bilir kaka beklentisi her zaman olmuyor. Osman diye uzman doktor var onu takip ediyorum çocuk doktoru dedi fakat tabi kesin yargı diyemeyiz senin bebişe kendi doktoru daha doğru yorum yapargünde kaç kere bez değiştirmem gerekiyor şu an ki . Bi de küçük ya daha mı az yapması gerekiyor .miktarı önemli mi ??? Kafamda bi Milyon tane soru var .
Ya şimdi hem kendimi çok dinliyorum her şeyi daha çok hissediyorum evdeyım yatıyorum heryerim de bir şey var ama bazıları gözle görülür yani kasılma olunca erkek bebek göbeği top gibiyken armuta dönüyor resmenAy yok yokmuş sende maşallah valla bilemedim ben de simdi calışmadıgım yerden cıktıbir kere normal dogurdum onda da hiç ağrı toplanma kasılma yasamadıgım için sabaha karşı adet sancısı gibi sancı başlayınca 39+4 te heh tamam artık doguruyorum demiştim. Su an okuduklarım gördüklerim duyduklarım kafamı karıştırıyor
Sagol cnm benim sende saglikla al kucagina inslhHayırlı olsuntebrikler, Allah analı babalı büyütsün inşallah
Oyy size de hayırlı olsun evine hoşgeldi minnoştelaşlar çok normal birkaç gün içinde rayına oturur herşey
Amin sagol cnm benim inslh sizlerde saglikla alin kucaginiza inslhL limon5101 gözünüz aydın canım sağlıklı büyüsün bebiş@otuzaazkala aonunda kavuşmanıza çook sevindim kolaylıklar diliyorum
Orangegreysky umarım çok iyisinizdir dualarım seninle Allah gönül ferahlığı versin kuzum
Inslh kuzum galiba anca evde alabilcem zaten duşu bi deniyim inslh gelirAnladım canım o zaman biraz mama ile idare edip eve geçince duş alırsın sıcak su kanalları açar inşallahArkadaşım düz tarakla taramış sürekli suyun altında. O da kanalları uyarıyormuş onun sütü hemen sonrasında gelmiş duşun ve taramanın. Deneyebilirsin
yok, biraz okudum, nedeni kesin bilinmemekle birlikte bebeğin eklemlerinden gelmesi en güçlü teoriymiş.O esnada dışından bir çatlama olmasın kız ? Derisinde yani?