Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 77 41,2%
  • erkek

OY: 98 52,4%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,2%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    187
Hııı anladım. Peki duştan sonra çıkarıyor musunuz o bandı? Hava almaması sorun olmuyor mu?
1 hafta sonra doktor cikartiyo ama benim acım çok fazlaydı salı akşamı nöbetçi doktora gittim dikislerime baksın diye çok şükür bişey yoktu o acti banyo yapınca fön makinasiyla kurut dedi çamaşırın lastiği oraya değmesin dedi açık şuan yarında doktor kontrolüm var

Ben bugün diyeti çok ihlal ettim ya yemekte patates kızarttım çok aşırı yemedim ama yedim yine de Gündüz bir paket bisküvi yedim akşam bir daha yedim Protein ağırlıklı beslenmek hiç bana göre değil midem bulanıyor. Uzun süredir midem bulanıyor bu yüzden ve su içebilmek eziyete dönüştü o da bulantı yapıyor uf cidden yürütemez oldum yaaa daha fazla

Hımmm anladım canım şimdi hafifledi mi acısı ?

Yinede cok iyi geldin canım valla brawo sana az kaldı sabır ,

Hımmm anladım canım şimdi hafifledi mi acısı ?
Aynen hafifledi sol tarafım fenaydı 3. Sezeryan olduğu için ordaki diğer kesikleri topladım tek çizgi olsun diye demişti ondan olur dedi doktor dokudan dolayı diğerlerinde daha çabuk ayağa kalkmistim ama bu sefer yordu beni açıkçası

Allah yardımcın olsun sürecin çok güzel geçer inşallah bebişine sağlıcakla kavuşursun

Yinede cok iyi geldin canım valla brawo sana az kaldı sabır ,
Ama yine iyi ilerledim di mi Ya çeşidi olabildiğince artırıyorum ama şekerin karbonhidratın yerini tutabilen bir şey yok vallahi. Tatmin etmiyor diğerleri asla. Sağlıkla doğursaydık da midelerimiz de eski haline dönseydi inşallah Kasım ayı bitecek hala sıcak içecek tüketemiyorum suyu neredeyse buzlu içiyorum biraz bile ılık olsa mide bulantım anında artıyor. Hep böyle kalacağım diye korkuyorum vallahi

Uiyyy anladım canım estetik açıdan iyi bir şey yapmış ama Ağrı kesici evde de alınabiliyor mu ağrı varken ?

Yaa bugun bende aynı şeyi yaptım. 2 gündür midem bulanıyor. Sabah yumurta falam yemek istemedim aylar sonra patates kızartması yaptım. Öğlen de yine midem kötüydü bisküvi atıştırdım. 2 saat önce de pastaneye gitmiştik eşim de bi sürü şey aldı bebek de az hareket etti gün boyu. Eve geldim çay demledim Bir kaşık ondan bir çatal ondan derken baya abarttım. Şekerimi ölçücem ama önce hareket ediyorum düşük çıksın diye Annem de başta mide bulantısını uzun çekenler doğum olacağında da bulantı çekermiş dedi. Kaynak ne bilmiyorum ama bi tırstım. İki gündür midem başlardaki gibi

Aynı hastanede farklı doktor a mı gıttınız? Bende aynı hastahanenın farklı bir ilçesinde ki doktora gitmek istiyorum ama mumkun olur mu?
Aynı isimli hastanenin başka şubesinde çok daha iyi bir doktora gidiyorum çapa mezunu ebemin öğrencisi ☺☺ devlet hastanesi son dakka kayıt yoksa sorun yapıyor ama özelde bakıyorlar

günde kaç kere bez değiştirmem gerekiyor şu an ki . Bi de küçük ya daha mı az yapması gerekiyor .miktarı önemli mi ??? Kafamda bi Milyon tane soru var .
Minimum 5 6 idrarlı bez Max onun popişi bilir kaka beklentisi her zaman olmuyor. Osman diye uzman doktor var onu takip ediyorum çocuk doktoru dedi fakat tabi kesin yargı diyemeyiz senin bebişe kendi doktoru daha doğru yorum yapar

Ya şimdi hem kendimi çok dinliyorum her şeyi daha çok hissediyorum evdeyım yatıyorum heryerim de bir şey var ama bazıları gözle görülür yani kasılma olunca erkek bebek göbeği top gibiyken armuta dönüyor resmen

Inslh kuzum galiba anca evde alabilcem zaten duşu bi deniyim inslh gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…