Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 76 40,9%
  • erkek

OY: 98 52,7%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,2%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    186
Çok indirimli ya, alacağım galiba aylardır radarımda. Çok teşekkür ederim şahane fiyat

ben serklaj yüzünden hiç yoga/pilates yapamadım 20. hafta sonrasında. 38 sonrası (orayı görürsem inşallah) kıracağım zincirlerimi

bence 10 dakikalık basit hareketler de ekleyebiliriz yürüyüş sonuna

Büyük olanı alıp yavaş akışlı uç alacağım, 1000 tlye geliyor. Süper bence

LeyLA84db Amazon’da primelara özel kitaplarda indirim var demişti bazı kitaplar cidden uyguna geliyor. Hem bebişe hem kendime aldım. Uyku, Güvenli Bağlanma ve Bebeğiniz kitabı 160’a geldi normalde 260’lardaydı hep. Türkiye İş Bankası çocuk kitapları 15-20 TL’ye falan geldi. Alttaki iki kitabı da Kumraladamavituna1 önermişti çok öncelerde.

Eklentiler

• IMG_7342.jpeg
    50,1 KB · Görüntüleme: 6
  • IMG_7341.jpeg
    60,4 KB · Görüntüleme: 6
  • IMG_7340.jpeg
    59,8 KB · Görüntüleme: 6
Cnm ya senim sut hemen gelmismiydi benim hala sütüm gelmedi belli bi takdi varmi bunun ya nasil getircem ben valla cocuk mamaya aliscak bu gidisle emdiryorum ama sut yok
Ben şanslı kişilerdenim sanırım hemen geliyo benim sütüm bişey de yapmadım stok bile yapıyorum bitiremiyo çünkü kayısı komposto ve bol.suu elimde 1.5 litre suyla geziyorum yetmiyo bazen emzirdikce gelir o anca İncek demekki eve çıkmadın dimi daha banyo yap iner o zaten

Kumraladamavituna1 canım bunlar… hepsini ek e koydum

Yok kuzum 2 gun yatiriyorlarmis cumartesi cikcaz muhtemelen

Valla gelmesede veriyorum alişsin diye ama hic gelen giden yok inslh gelir cnm

Ay bende 700 ken bakmistim comotomoya vazgectim dr browns set aldim ama onun kucugu de cam cikti . Insallah kullanabilirim. Amerikada 2 lisi 700 tl cok gicik

evet, karnından çıtırtı sesi gelen ve kesinlikle delirmemiş olan anne adayları, burada mısınız?

2. kez oldu ve artık emin oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…