- 26 Şubat 2024
- 4.956
- 4.761
Çok indirimli ya, alacağım galibaBen aylardır takip ettim öyle çok indirime giren bir ürün değil Kasım indirimlerinde bile %10’a girdi en fazla. Muhtemelen dolar bazlı geldiği için. Acil olursa yakınsın sende Kozyatağı Carrefour’da Minycenter var oradan alabilirsin.
ben serklaj yüzünden hiç yoga/pilates yapamadım 20. hafta sonrasında. 38 sonrası (orayı görürsem inşallah) kıracağım zincirlerimiNe kadar özenli bir annesin
Ben ilk hamileliğimde yürüyüş dışında bir şey yapmadım, zaten en az 40. haftada 4 kg üstü bir bebek doğurmak istiyordumGençlik işte 38+5'te doğurdum. Şimdi 38 olunca da yalnızca daha çok yürüyebilirim diye düşünüyorum, kısmam en azından.
Büyük olanı alıp yavaş akışlı uç alacağım, 1000 tlye geliyor. Süper benceBence alıp sonradan ihtiyaç olmazsa dolaptan satarsın gerçekten fiyatı çok uygunmuş. Ülkece kazıklanıyoruz zaten. Ben ikilisini yurtdışından 700 küsür liradan sepet indirimi oldu 600 civarına aldım. Vergiyle ülkemizde nerden kazıklayacaklarını bilmiyorlar. Çok üzücü gerçekten
Kesinlikle ben de 3-6 ay başlığına bakıyorum şimdiBüyük olanı alıp yavaş akışlı uç alacağım, 1000 tlye geliyor. Süper bence
Al yapıştır o zaman bende 3-6 aldım sonra 0-3 başlık aldım öyle uygun oldu büyük boy hemde. En kötü kullanmazsam dolap’tan satarım dedim yada birisine veririm diye düşündümÇok indirimli ya, alacağım galibaaylardır radarımda. Çok teşekkür ederim şahane fiyat
Ben şanslı kişilerdenim sanırım hemen geliyo benim sütüm bişey de yapmadım stok bile yapıyorum bitiremiyo çünkü kayısı komposto ve bol.suu elimde 1.5 litre suyla geziyorum yetmiyo bazen emzirdikce gelir o anca İncek demekki eve çıkmadın dimi daha banyo yap iner o zatenCnm ya senim sut hemen gelmismiydi benim hala sütüm gelmedi belli bi takdi varmi bunun ya nasil getircem benvalla cocuk mamaya aliscak bu gidisle emdiryorum ama sut yok
Kızlar doğum odası süslemesi vs yapmayan ya da organizasyon firması ile anlaşmamış olanlara öneri ile geldim. Bugün hastanenin organizasyon firması 12 den başladı 20 ye kadar çıktıben ek e koyduklarımı 3700 e falan aldım. Aklınızda olsun. Düşünürseniz linkleri iletirim.
50 li çikolata kutusu
Yastık kılıfı
Kapı süsü
Ayıcık süs (10 adet)
Balonlar
Balon tutacagı
100 cm büyük ayı
Peçetelik
Ayıcıklı kürdan vs hepsi
Yok kuzum 2 gun yatiriyorlarmis cumartesi cikcaz muhtemelenBen şanslı kişilerdenim sanırım hemen geliyo benim sütüm bişey de yapmadım stok bile yapıyorum bitiremiyo çünkü kayısı komposto ve bol.suu elimde 1.5 litre suyla geziyorum yetmiyo bazen emzirdikce gelir o anca İncek demekki eve çıkmadın dimi daha banyo yap iner o zaten
Valla gelmesede veriyorum alişsin diye ama hic gelen giden yokHayırlı olsun bebişinhiç endişe etme çok normal ilk bir kaç gün gelmemesi. Benim de öyleydi kızımda. Mama takviyesi yaptık ilk günler sonra geldi mamayı kestik. Ne mamaya alıştı ne sütüme etki etti. Sadece bol bol emzirmeyi deneyebilirsiniz memeleri uyarmak adına. Eminim en kısa zamanda gelecektir.
Evet tmm Banyo yap ta bak gelicekYok kuzum 2 gun yatiriyorlarmis cumartesi cikcaz muhtemelen
Ay ağzın bal yesin kız inşallahİçimden bir ses 38’de normal doğuracağını söylüyor
ben de ikisini de aldım korkudanPhilips avent almıştım, bir de bunu mu alsam? Ne dersin?
Sagol kuzum inslhEvet tmm Banyo yap ta bak gelicek
Banyo hastanede yaptırmıyorlar mı yani yapılmasına müsaade etmezler mi eğer süt getirecekse? Tabi sezaryenden ne kadar sonra izin veriliyor bilemiyorum amaSagol kuzum inslh