Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 77 41,2%
  • erkek

OY: 98 52,4%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,2%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    187
Bu konuyu çok önemsediğim için evet yaptım ve birini buldum. Arkadaşımın çocuklarının 15-16 yıllık doktoruymuş, yani tavsiye üzerine oldu. Önceden ayarlanmazsa 4. 5. Gün gibi yapılan muayene için doğum yapılan hastane oradaki bir çocuk doktoruna randevu oluşturuyor ve insan yeni doğum yapma koşturmacasında olduğundan başka birini arayıp bulmuyor.
İstanbul Avrupa yakası mıdır? Bende bu yüzden önden bakmak istiyorum önemli olduğunu düşündüğüm için

Sevgili arkadaşlar, ben de pazartesi öğlen doğuma gidiyorum. Bugün son kontroller yapıldı. Anestezi ile görüştüm, kan falan verdim. Öyle işte. Rabbim hepimize evlatlarımızı sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin 🙏🙏
Sağlıcakla git gel inşallah kuzum 🙏🏼🧡

Kızlar son 1,5 saattir bebek aşırı hareketli ve hareketlerini çok aşağıda hissediyorum hatta bazen çıkacakmış gibi. Ağrım veya sancım yok. Vajina kısmında hisssettiğimde sızlama oluyor. Hastaneye gidip gitmemekte kararsızım bazen çıkacakmış gibi hissediyorum 🥺

Kızlar son 1,5 saattir bebek aşırı hareketli ve hareketlerini çok aşağıda hissediyorum hatta bazen çıkacakmış gibi. Ağrım veya sancım yok. Vajina kısmında hisssettiğimde sızlama oluyor. Hastaneye gidip gitmemekte kararsızım bazen çıkacakmış gibi hissediyorum 🥺
Bana da oluyor, bugün kontrolüm vardı doktor normal dedi. Başka bir belirti yoksa bol su içip dinlen istersen, geçmezse bakarsın

Canım gözün aydın çok sevindim. Valla 3. Değil 13. Çocuk olsa da bence aynı endişeler yaşanıyor. Ben de senin gibi hissediyorum 😅 önce kaşık biberonla verdim. Miktar arttıkça biberona geçtim comotomo kullanıyorum ben. He bir de altını degistirmeyi seçmiyor benim ki krizi fırsata çevirip o sırada dayiyorum sagdigim sütleri 🤣
Ahaha her bebek öyle farklı ki . Herkesin tecrübesi çok farklı . Bende şırınga ile veriyorum ama bakalım ne zamana kadar 😋 güzel emiyor işine gelirse tabi

Kizlar 36+4 de ben elendim bugun sabah 11 de dogumum geeceklesdi darisi helinizin basina inslh saglikla alin kucaginiza🤲😘🧿
Hayırlı olsun🧿🧿🥰 tebrikler, Allah analı babalı büyütsün inşallah 🙏💞
Kızlar çok şükür bugün bebeğim evine geldi . 🥰🥹Alışma sürecindeyiz . Telaşlıyım . Aç mı doydu mu acaba mutlu mu diye . Endişe doluyum niye böyle oldu anlamıyorum . Çok küçük sürekli uyuyor düzgün emmiyor gibi geliyor . Biberonda vermedik şırınga ile de takviye yapıyorum sağdığım sütleri ama bi içiyor bi içmiyor anlamadım 😂 cahilllik çok kötüğğğ
Oyy size de hayırlı olsun evine hoşgeldi minnoş 🥰🥰 telaşlar çok normal birkaç gün içinde rayına oturur herşey🙏🙏🥰

Kuzum bilgi vermediler o konuda henuz ama hemen yapdirmiyorlar diye biliyorum
Anladım canım o zaman biraz mama ile idare edip eve geçince duş alırsın sıcak su kanalları açar inşallah 🥰 Arkadaşım düz tarakla taramış sürekli suyun altında. O da kanalları uyarıyormuş onun sütü hemen sonrasında gelmiş duşun ve taramanın. Deneyebilirsin ☺️

A ante diem son durum ne bebiş? Bu sezondaki ilk vajinal doğum hikayesi geliyor sanırım 😍 Hadi bizim de bu hikayeyi dinlemeye ihtiyacımız var 😍 İnşallah çok kolay ilerliyordur, bir avazda kurtul 🙏🥰
Güzel dileklerin için teşekkür ederim 🙏🏻 Hala beklemedeyiz canım yavaş yavaş sancı geliyor ama belli ki uzun sürecek sabır istiyor. Bende öyle en azından. Bakalım yapabilirsem hepinizle paylaşacağım süreci 🥰

Güzel dileklerin için teşekkür ederim 🙏🏻 Hala beklemedeyiz canım yavaş yavaş sancı geliyor ama belli ki uzun sürecek sabır istiyor. Bende öyle en azından. Bakalım yapabilirsem hepinizle paylaşacağım süreci 🥰
Hadi bakalım dualarımız seninle sabaha güzel haberini alırız inşallah 🥰🙏 Yapabilirsin hiç şüphe etme kendinden 💪🙏🫶

Sevgili arkadaşlar, ben de pazartesi öğlen doğuma gidiyorum. Bugün son kontroller yapıldı. Anestezi ile görüştüm, kan falan verdim. Öyle işte. Rabbim hepimize evlatlarımızı sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin 🙏🙏
Ayy cok heyecanlı benim de sezaryan randevum 8.30da ben cıkıcam sen giriceksin heralde saglıkla gelsinler

X