Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 76 40,9%
  • erkek

OY: 98 52,7%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,2%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    186
Benimki de kasılma sırasında kare oluyor resmen cok acaip

bana arada dogum korkusu geliyor ben vajinal dogumda sanci cekmekten korkuyorum galiba ya birsey beni durtuyor sezaeyen sec diye boyle olunca. boylr vajinal dogum istiyorum ben diye konusurken laylaylom gibiyim de ciddi ciddi dusununce fenalik geliyor bana

Bunu ben de duyuyorum canım ama benim resmen diyetten sonra başladı bulantılar yeniden yaaa. Valla tolere edemez oldum Allahın gücüne gitmesin de. Hem diyeti hem hamileliği, yoruldum artık Şekerim düşük gidiyor ya 3 hafta da hemen hemen ihlal etmeden yaptım işte. Artık doğurmamız lazım 1 hafta 10 güne doğsalar güzel olacak gibi

Benimki de kasılma sırasında kare oluyor resmen cok acaip
Benim deeee içine bir tuğla konmuş gibi Ben istisnasız her kasılmayı hissediyorum ama kaburgalarıma baskı hissi geliyor, nefes darlığı, kulaklarım yanıyor ve bir bakıyorum kasılmışız. 30-40 saniye sonra hemen hemen geçiyor.

Ya bence çok normal korkmak. Ciddi ciddi düşününce ben de korkuyorum yalan yok. Konuşurken heveslenirken rahatız da. Korkmak doğal bir durum bence. Ben şey diyorum kendi kendime çok dayanamazsan epidural alırsın yeter ki ilerleyen bir doğum olsun. Avrupa’da da alınabiliyor istenince diye biliyorum. Çok korkar yapamıyor gibi hissedersen talep edersin canım olmadı. Ama öncelik tabi ki ona da gerek kalmadan kendi başımıza halledebilelim

Aynı isimli hastanenin başka şubesinde çok daha iyi bir doktora gidiyorum çapa mezunu ebemin öğrencisi ☺☺ devlet hastanesi son dakka kayıt yoksa sorun yapıyor ama özelde bakıyorlar
Ay bende özelden doğum paketi aldım da o hastahanenın önünden dahi geçmek istemiyor canım. Doğuma da 1 aydan kısa bir süre var. Farklı bir ilçe de şubesine geçebilir miyim diye merak ediyorum. Çok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için..

yok, biraz okudum, nedeni kesin bilinmemekle birlikte bebeğin eklemlerinden gelmesi en güçlü teoriymiş.

deri birden öyle çatlamazmış. bi de çatlamadım hiç şimdilik şükür
Biri bana bunu böyle anlattı. Neymiş gece sağdan sola dönerken çıt diye bir ses gelmiş karnından resmen dışarıdan duyulmuş. Güya derisi çatlamış o sırada. Belki de bahsettiğiniz şeyi yaşamıştır ama öyle yorumlamış demek ki

epidural ne oliyor tam olarak bizim sezaryende aldigimiz sey mi tamamen belden asagi uyusmustu aynisi mi acaba yoksa agri kesici birsey mi.

ben hic bilmiyorum spinal mi oldum epidural mi oldum belden bir igne yapip asagi kismi bir kac saatligine tamamen uyusturmuslardi. ikisini birbirine karistiriyorum

Ben de aynı durumdayım. Her doğuranla birlikte kendi kendime krizlere girip ağlıyorum. Ben doğuramıcakmışım o acılara dayanamıcakmışım gibi hissediyorum. Bugün psikolojik olarak çok çöktüm ve inat gibi sürekli sancılarım oldu ağla ağla içim çıktı resmen

aglamiyorum ama kararsizliktan bunaldim carsamba kontrolum var bana tekrar soracaklar vajinal mi sezaryen mi diye ben yine donup kalicam. asagi tukursem sakal yukarisi biyik gibi.. insan hepsinden tirsar mi ya azcik guclu olsam keske

İnan bende sıkıldım yemek olayından. Resmen günüm yemek ayarlamakla geçiyor. Ve yemek yemeyi sevmeyen bşri olarak beni zorluyor. Artık doğsun istiyorum. Maşallah ne güzel 3 hafta bozmadan yapmışsın bugun de böyle olsun canıbı sıkma ohhh yedin iyi oldu. Bende bugun evin içinde hareket etmeye başladım. Yürüyorum ayaklarımı açıyorum. Bebek hareketlerş de azaldı gibi dün kontrolde normaldi nst normaldi. Ama 1 haftadır kıpır kıpır değil evham yapıyorum diye doğsun istiyorum. Pazar günü egzersizlere başlayacağım. Benim için bu haftalar mucize gibi bişey

Yaa Allaha dua etsen daha etkili olur arveles falan kullanılmıyor mu emzrirken. Sadece parol mu kullanabilicez
yok ben kullandim olur mu oylr sey bir hafta guclu agri kesiciler yoksa nasil durulur gayet hastane yazdi verdi bana hic aksatma dediler hatta oyleki 4 saate bir birinin etkisi gecmeden digerini aliyordum oyle ayarlamisti hastanede doktor

Minimum 5 6 idrarlı bez Max onun popişi bilir kaka beklentisi her zaman olmuyor. Osman diye uzman doktor var onu takip ediyorum çocuk doktoru dedi fakat tabi kesin yargı diyemeyiz senin bebişe kendi doktoru daha doğru yorum yapar
Pazartesi kontrol var bakalım ne diyecek doktoru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…