- 16 Nisan 2024
- 294
- 411
- 36
Türkiye'de böyle cnm ya süte geciyo parol harici başka bişey yokparol neye etki edecek ben ilkinde guclu agri kesiciler kullandim hastane yazmisti bir hafta kadar evde her 4 saatte bir donusumlu iki tane agri kesicim vardi onlari aliyordum anca
Malesef günde 3 öğün parolYaa Allaha dua etsen daha etkili olurarveles falan kullanılmıyor mu emzrirken. Sadece parol mu kullanabilicez
Ayy bende ya yazmadığına göre dogummu oldu acaba ya diye düşünüyorum canım bendeBen de merak ettim nerdesin yavOrangegreysky
Cnm cok sagol ikimizde iyiyiz sukur hafif agrimvar oda geccek inslh msjnigozden kacirmisim sanirim kusura bakma yeni gordum inslh sende saglikla kolaylikla kucana alirsin bebisini vakti saatindeHayırlı olsun canım, rabbim beraber güzel günler nasip etsin sizenasılsınız?
Bu aklıma hep geliyordu merak ediyordum. Emzirirsek aynı gebeyiz gibi ilaç içemiyoruz di mi. Bide ekstradan gaz yapan yiyecekler de yememek gerekiyorTürkiye'de böyle cnm ya süte geciyo parol harici başka bişey yok
Malesef günde 3 öğün parol
Tam olarak ben ondan dedim ya37 e girdim halen doğum başlasın diye birşey yapmadım egzersiz vs. Hatta aksine doğum her an başlar diye korkudan diken üzerindeyim. Nasıl olacak bilmiyorumbana arada dogum korkusu geliyor ben vajinal dogumda sanci cekmekten korkuyorum galiba ya birsey beni durtuyor sezaeyen sec diye boyle olunca. boylr vajinal dogum istiyorum ben diye konusurken laylaylom gibiyim de ciddi ciddi dusununce fenalik geliyor bana
Spinal sezeryan zamanı belden uyuşturuyorlar iğneyi bi kereden vuruyorlar. Epidural yine belden vuruyorlar ama orada serum girişi gibi katater bırakıyorlar arada yolluyorlarmış anestezi. Parça parça oluyo yani. Normal doğum da epidural durumu ise Türkiye de prenses doğum deniyor hatta doğum başlayınca talep ediyorsun ağrıya dayanamayınca sana epidural vuruyorlar belden ama orda tam uyuşma yok diye biliyorum dozu düşük az da olsa sancı hissediyormuşsun nst ye bağlı kalıyorsun o sıra da. Sen hissetmesende sancı geldikçe onlar orda görüyor sana ıkın diyor. Bende doktorumla konuştum çok zorlanırsan istersin yapıyorlar dedi. Benim gözüm çok korkuyor sanırım başından direkt isteyeceğimben hic bilmiyorum spinal mi oldum epidural mi oldum belden bir igne yapip asagi kismi bir kac saatligine tamamen uyusturmuslardi. ikisini birbirine karistiriyorum
Maalesef, Ankara. Umarım hepimiz iyi doktorlarla, iyi insanlarla karşılaşırızİstanbul Avrupa yakası mıdır? Bende bu yüzden önden bakmak istiyorum önemli olduğunu düşündüğüm için
Bunu geçen gün ilk defa yaşadım. O sırada elim karnimdaydi ve elimin altında baloncuk patlar gibi bir his yaşadım ve çıt diye bir ses geldi. Sesten değil ama baloncuk patlamasından hafif bir korktum tabii ki. Doktora sorsan soramazsın, hayırdır inşallahevet, karnından çıtırtı sesi gelen ve kesinlikle delirmemiş olan anne adayları, burada mısınız?
2. kez oldu ve artık emin oldum
D derya32 Pazartesi ikinizden de güzel haberler bekliyoruzSevgili arkadaşlar, ben de pazartesi öğlen doğuma gidiyorum. Bugün son kontroller yapıldı. Anestezi ile görüştüm, kan falan verdim. Öyle işte. Rabbim hepimize evlatlarımızı sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin
Aynen öyle canımBu aklıma hep geliyordu merak ediyordum. Emzirirsek aynı gebeyiz gibi ilaç içemiyoruz di mi. Bide ekstradan gaz yapan yiyecekler de yememek gerekiyor
valla az önce aynısı oldu yine, güçlü bir hareketi sonrası.Biri bana bunu böyle anlattı. Neymiş gece sağdan sola dönerken çıt diye bir ses gelmiş karnından resmen dışarıdan duyulmuş. Güya derisi çatlamış o sırada. Belki de bahsettiğiniz şeyi yaşamıştır ama öyle yorumlamış demek ki
insanlar çok çekiniyormuş zaten bunu sormaya, haklı olarakBunu geçen gün ilk defa yaşadım. O sırada elim karnimdaydi ve elimin altında baloncuk patlar gibi bir his yaşadım ve çıt diye bir ses geldi. Sesten değil ama baloncuk patlamasından hafif bir korktum tabii ki. Doktora sorsan soramazsın, hayırdır inşallah
Buraya yazmaya cekinmem, bu site ne sorular görmüştürinsanlar çok çekiniyormuş zaten bunu sormaya, haklı olarak
ben buraya nasıl yazdım, ona da şaşırdım
Geçmiş olsun duştan sonra geçmezse bir nstye gir en azından için rahatlar.
Gizli gizli okuyorum sancılarınıkaç saattir sayfaya girerken inşallah gerçek sancı değildir diye diye girdim, bebiş biraz daha bekler umarım
Orangegreysky nasıl oldun bebiş? Yeni gördüm mesajlarını. Var mı sancın hala?
Biraz dinlenmeye çalış, eğer geçmiyorsa bence haber ver doktora derim ben canım
L limon5101 gözünüz aydın canım sağlıklı büyüsün bebiş@otuzaazkala aonunda kavuşmanıza çook sevindim kolaylıklar diliyorum
Orangegreysky umarım çok iyisinizdir dualarım seninle Allah gönül ferahlığı versin kuzum
Orangegreysky canım yazmadin iyimisin
Orangegreysky Nasl oldunuz?
Ben de merak ettim nerdesin yavOrangegreysky
Ayy bende ya yazmadığına göre dogummu oldu acaba ya diye düşünüyorum canım bendeOrangegreysky
Orangegreysky kiz bu saat olmus yazmamissin alisik degiliz , insallah hersey yolundadir.
Ayy canımlar hiç beni tanımamışsınız ben doğuma gidicem de buraya yazmıcamAy ben de çok merak ettim rüyamda gördümOrangegreysky seni. Hayırlı güzel haberlerle gel
Uyuyayim dedigin icin tahmin ettim ama sabah da gormeyince acaba mi dedim , hadi guzel haberlerle insallahAyy canımlar hiç beni tanımamışsınız ben doğuma gidicem de buraya yazmıcamaşk olsun... Teşekkür ederim merak ettiğiniz için, az sakinlemek için uyudum akşam ondan yazamadım şimdi duş alıp gidicem doktora