- 8 Ekim 2022
- 578
- 356
İstanbul Avrupa yakası mıdır? Bende bu yüzden önden bakmak istiyorum önemli olduğunu düşündüğüm içinBu konuyu çok önemsediğim için evet yaptım ve birini buldum. Arkadaşımın çocuklarının 15-16 yıllık doktoruymuş, yani tavsiye üzerine oldu. Önceden ayarlanmazsa 4. 5. Gün gibi yapılan muayene için doğum yapılan hastane oradaki bir çocuk doktoruna randevu oluşturuyor ve insan yeni doğum yapma koşturmacasında olduğundan başka birini arayıp bulmuyor.
Sağlıcakla git gel inşallah kuzumSevgili arkadaşlar, ben de pazartesi öğlen doğuma gidiyorum. Bugün son kontroller yapıldı. Anestezi ile görüştüm, kan falan verdim. Öyle işte. Rabbim hepimize evlatlarımızı sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin
Biraz dinlenmeye çalış, eğer geçmiyorsa bence haber ver doktora derim ben canımGircem canım duşa, pamuk gibi olacak psikolojim yok asla ama az bi rahatlayabilsem şu sancılar geçene kadar yetecek, en kötü uyuyayım biraz
İlk gecemizOhh gözünüz aydın olsunnn
Zamanla alışacaksınız birbirinize çok güzel olacak her şey
Deneyimlerin bizim için altın değerinde
Çok normal duyguların ❤ bezinden takip ediceksin doyup doymadığını endişe etme midesi minnacık annesi
Bana da oluyor, bugün kontrolüm vardı doktor normal dedi. Başka bir belirti yoksa bol su içip dinlen istersen, geçmezse bakarsınKızlar son 1,5 saattir bebek aşırı hareketli ve hareketlerini çok aşağıda hissediyorum hatta bazen çıkacakmış gibi. Ağrım veya sancım yok. Vajina kısmında hisssettiğimde sızlama oluyor. Hastaneye gidip gitmemekte kararsızım bazen çıkacakmış gibi hissediyorum
Ahaha her bebek öyle farklı ki . Herkesin tecrübesi çok farklı . Bende şırınga ile veriyorum ama bakalım ne zamana kadarCanım gözün aydın çok sevindim. Valla 3. Değil 13. Çocuk olsa da bence aynı endişeler yaşanıyor. Ben de senin gibi hissediyorumönce kaşık biberonla verdim. Miktar arttıkça biberona geçtim comotomo kullanıyorum ben. He bir de altını degistirmeyi seçmiyor benim ki krizi fırsata çevirip o sırada dayiyorum sagdigim sütleri
Taburcu olurken pansuman yapıp su geçirmez bant takiyolarBanyo hastanede yaptırmıyorlar mı yani yapılmasına müsaade etmezler mi eğer süt getirecekse? Tabi sezaryenden ne kadar sonra izin veriliyor bilemiyorum ama
Hayırlı olsunKizlar 36+4 de ben elendim bugun sabah 11 de dogumum geeceklesdi darisi helinizin basina inslh saglikla alin kucaginiza
Oyy size de hayırlı olsun evine hoşgeldi minnoşKızlar çok şükür bugün bebeğim evine geldi .Alışma sürecindeyiz . Telaşlıyım . Aç mı doydu mu acaba mutlu mu diye . Endişe doluyum niye böyle oldu anlamıyorum . Çok küçük sürekli uyuyor düzgün emmiyor gibi geliyor . Biberonda vermedik şırınga ile de takviye yapıyorum sağdığım sütleri ama bi içiyor bi içmiyor anlamadım cahilllik çok kötüğğğ
Üstünü soy canım altını temizle ıslak mendil.soguk ya hemen uyaniyoİlk gecemizşuan tek sıkıntı beslenme için uyandırmak . Asla uyanmıyor
Kuzum bilgi vermediler o konuda henuz ama hemen yapdirmiyorlar diye biliyorumBanyo hastanede yaptırmıyorlar mı yani yapılmasına müsaade etmezler mi eğer süt getirecekse? Tabi sezaryenden ne kadar sonra izin veriliyor bilemiyorum ama
Anladım canım o zaman biraz mama ile idare edip eve geçince duş alırsın sıcak su kanalları açar inşallahKuzum bilgi vermediler o konuda henuz ama hemen yapdirmiyorlar diye biliyorum
Güzel dileklerin için teşekkür ederim
Hııı anladım. Peki duştan sonra çıkarıyor musunuz o bandı? Hava almaması sorun olmuyor mu?Taburcu olurken pansuman yapıp su geçirmez bant takiyolar
Hadi bakalım dualarımız seninle sabaha güzel haberini alırız inşallahGüzel dileklerin için teşekkür ederimHala beklemedeyiz canım yavaş yavaş sancı geliyor ama belli ki uzun sürecek sabır istiyor. Bende öyle en azından. Bakalım yapabilirsem hepinizle paylaşacağım süreci
Ayy cok heyecanlı benim de sezaryan randevum 8.30da ben cıkıcam sen giriceksin heralde saglıkla gelsinlerSevgili arkadaşlar, ben de pazartesi öğlen doğuma gidiyorum. Bugün son kontroller yapıldı. Anestezi ile görüştüm, kan falan verdim. Öyle işte. Rabbim hepimize evlatlarımızı sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin
Bence de çok heyecanlıAyy cok heyecanlı benim de sezaryan randevum 8.30da ben cıkıcam sen giriceksin heralde saglıkla gelsinler