Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 77 41,2%
  • erkek

OY: 98 52,4%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,2%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    187
İstanbul Avrupa yakası mıdır? Bende bu yüzden önden bakmak istiyorum önemli olduğunu düşündüğüm için

Sağlıcakla git gel inşallah kuzum

Kızlar son 1,5 saattir bebek aşırı hareketli ve hareketlerini çok aşağıda hissediyorum hatta bazen çıkacakmış gibi. Ağrım veya sancım yok. Vajina kısmında hisssettiğimde sızlama oluyor. Hastaneye gidip gitmemekte kararsızım bazen çıkacakmış gibi hissediyorum

Bana da oluyor, bugün kontrolüm vardı doktor normal dedi. Başka bir belirti yoksa bol su içip dinlen istersen, geçmezse bakarsın

Ahaha her bebek öyle farklı ki . Herkesin tecrübesi çok farklı . Bende şırınga ile veriyorum ama bakalım ne zamana kadar güzel emiyor işine gelirse tabi

Kizlar 36+4 de ben elendim bugun sabah 11 de dogumum geeceklesdi darisi helinizin basina inslh saglikla alin kucaginiza
Hayırlı olsun tebrikler, Allah analı babalı büyütsün inşallah
Oyy size de hayırlı olsun evine hoşgeldi minnoş telaşlar çok normal birkaç gün içinde rayına oturur herşey

Kuzum bilgi vermediler o konuda henuz ama hemen yapdirmiyorlar diye biliyorum
Anladım canım o zaman biraz mama ile idare edip eve geçince duş alırsın sıcak su kanalları açar inşallah Arkadaşım düz tarakla taramış sürekli suyun altında. O da kanalları uyarıyormuş onun sütü hemen sonrasında gelmiş duşun ve taramanın. Deneyebilirsin

A ante diem son durum ne bebiş? Bu sezondaki ilk vajinal doğum hikayesi geliyor sanırım Hadi bizim de bu hikayeyi dinlemeye ihtiyacımız var İnşallah çok kolay ilerliyordur, bir avazda kurtul
Güzel dileklerin için teşekkür ederim Hala beklemedeyiz canım yavaş yavaş sancı geliyor ama belli ki uzun sürecek sabır istiyor. Bende öyle en azından. Bakalım yapabilirsem hepinizle paylaşacağım süreci

Hadi bakalım dualarımız seninle sabaha güzel haberini alırız inşallah Yapabilirsin hiç şüphe etme kendinden

Ayy cok heyecanlı benim de sezaryan randevum 8.30da ben cıkıcam sen giriceksin heralde saglıkla gelsinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…