Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 77 41,2%
  • erkek

OY: 98 52,4%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,2%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    187
Bu aklıma hep geliyordu merak ediyordum. Emzirirsek aynı gebeyiz gibi ilaç içemiyoruz di mi. Bide ekstradan gaz yapan yiyecekler de yememek gerekiyor
bana verdiker burda veriliyor nasil durulacak o aciyla parol kesmez ki burda dogum hastanesi bir de standart yaziyorlar bence. sute gecme endisesini hesap etmislerdir mutlaka doktor kararina birakilmaz buralarda standart uygulamasi oluyor herseyin.. ben kullandim cok eminim 3 gun hastanede kaldim orda serum olarak verildi eve geldim bir haftada (yanlis olmasin bir hafta ya da uc gun de evde) her 4 saatte bir agri kesici verildi iki ayri mitlaka kullan dediler zaten aksi nasil olurdu kesi yeri aciyor cok. sute gecmeyen vardir kesin agri kesici turu hastane ozellikle yazmisti biri parasatemol cinsiydi evet biri daha guclu birsey

Tam olarak ben ondan dedim ya37 e girdim halen doğum başlasın diye birşey yapmadım egzersiz vs. Hatta aksine doğum her an başlar diye korkudan diken üzerindeyim. Nasıl olacak bilmiyorum 🤣
senin ilk dogumun mu olacak? daha sonra cocuk dusunuyormusun? bunlari da hesap edersin karar verirken. vajinal dogumda 2.yi daha kolay yapiyorlar vucutta toparliyormus hemen..

Ayy canımlar hiç beni tanımamışsınız ben doğuma gidicem de buraya yazmıcam 😅 aşk olsun... Teşekkür ederim merak ettiğiniz için, az sakinlemek için uyudum akşam ondan yazamadım şimdi duş alıp gidicem doktora 🙏🏿
Hadi güzel haberlerle gel, haber et bize yoksa bu sefer kesin doğurdu deriz🥲

senin ilk dogumun mu olacak? daha sonra cocuk dusunuyormusun? bunlari da hesap edersin karar verirken. vajinal dogumda 2.yi daha kolay yapiyorlar vucutta toparliyormus hemen..
Evet ilk ikinciyi istiyorum bi beş yıl sonra felan. Yine de ameliyat zor normali denemek istiyorum daha iyi olur benim için

bana verdiker burda veriliyor nasil durulacak o aciyla parol kesmez ki burda dogum hastanesi bir de standart yaziyorlar bence. sute gecme endisesini hesap etmislerdir mutlaka doktor kararina birakilmaz buralarda standart uygulamasi oluyor herseyin.. ben kullandim cok eminim 3 gun hastanede kaldim orda serum olarak verildi eve geldim bir haftada (yanlis olmasin bir hafta ya da uc gun de evde) her 4 saatte bir agri kesici verildi iki ayri mitlaka kullan dediler zaten aksi nasil olurdu kesi yeri aciyor cok. sute gecmeyen vardir kesin agri kesici turu hastane ozellikle yazmisti biri parasatemol cinsiydi evet biri daha guclu birsey
Peki antibiyotik felan kullandın mı vermediler mi sezeryan olmuşsun sonuçta burda hemen veriyorlar mutlaka kullan diyorlar. Yarayı kurutsun diye. Hatta bi ara kuzenim pansuman yapamamış yarasına kimsesi yok antibiyotik de alamamış galiba enfeksiyon kapmış yara tekrar ameliyat olmuş kesip temizlemişler vs. Yani ağrıyı geçtim enfeksiyon kısmı var annen türkiye'den geliyorsa en azından sana o getirsin kendin iç tabi bi Türk doktoruna da sorun o şekil de.

Peki antibiyotik felan kullandın mı vermediler mi sezeryan olmuşsun sonuçta burda hemen veriyorlar mutlaka kullan diyorlar. Yarayı kurutsun diye. Hatta bi ara kuzenim pansuman yapamamış yarasına kimsesi yok antibiyotik de alamamış galiba enfeksiyon kapmış yara tekrar ameliyat olmuş kesip temizlemişler vs. Yani ağrıyı geçtim enfeksiyon kısmı var annen türkiye'den geliyorsa en azından sana o getirsin kendin iç tabi bi Türk doktoruna da sorun o şekil de.
yok canim antibiyotik vermediler enfeksiyon olmadi bende o kismi su gecirmez bandajla kapadilar 3 gun hastane de kalma suresi var o surede verdilerse seruma bilmiyorum. eve cikinca sadece agri kesici. ben bir de ameliyat kilodu gibi yuksel bel giyindim o donem kesi yerini kuru tuttum birsey olmadi
onemli olan yarayi zorlamayacaksin egilip kalkma evde is yapma cocuk kaldirma olmayacak senin kucagina verirler cocugu sen yatarsin o sekilde birsey olmadi benim yarama

yok canim antibiyotik vermediler enfeksiyon olmadi bende o kismi su gecirmez bandajla kapadilar 3 gun hastane de kalma suresi var o surede verdilerse seruma bilmiyorum. eve cikinca sadece agri kesici. ben bir de ameliyat kilodu gibi yuksel bel giyindim o donem kesi yerini kuru tuttum birsey olmadi
onemli olan yarayi zorlamayacaksin egilip kalkma evde is yapma cocuk kaldirma olmayacak senin kucagina verirler cocugu sen yatarsin o sekilde birsey olmadi benim yarama
Türkiye de doğumun ertesi günü yirmidört saat sonra birşey yolda eve gönderiyorlar belki de ondan ilaç veriyorlar. Sizin orda almanız gerekeni serum ile veriyorlar demek ki.

ameliyat zaten baslibasina tibbi bir olay dogum bambaska bir surectir diye dusunuyorum. ameliyat standart ameliyat biraz da, tum surec bastan sonra ona gore hesaplaniyor
Evet zor. Sezeryan ağır karın ameliyatı diye geçiyormuş zaten. Mecbur olmadıkça normal en güzeli ne kadar korksam da Allah yardım eder Allah büyük 🤲🥰

ameliyat zaten baslibasina tibbi bir olay dogum bambaska bir surectir diye dusunuyorum. ameliyat standart ameliyat biraz da, tum surec bastan sonra ona gore hesaplaniyor
Demi ya bence de doğum 1 tane oda vajinal, normal doğum diye bildiğimiz. Sezaryen bildiğin karında bir kitle var ve keserek dikerek o kitleyi çıkarıyorlar gibi ve en kanlı ameliyat diye geçiyormuş. O da çok zordur diye düşünüyorum, hamilelikle görüyoruz otur kalk yat kalk uzan kalk karnından güç alman gerekiyor sürekli ama karında dikişler var Allah kolaylığını versin normalin de sezaryenin de o yüzden annelik öyle kutsal ahh ah

perocuk35 perocuk35 canım hastanedeki doğum ücretinin içinde mi fotoğraf ve süsleme? 🙄 bende özel sağlıkta yapacagım ama süslemeye bugün 16 bin dediler 😂 fotoğraf çekimi için 4 bin. Süsleme için kendim tüm malzemeleri aldım ve neredeyse her şeyi 4000 e getirdim 😃
Evet ama pek ahım sahım bi susleme değil kapı süsü bi de bi kaç balon koyacaklar. Fotoğraf tamamen içinde ama

Tam olarak ben ondan dedim ya37 e girdim halen doğum başlasın diye birşey yapmadım egzersiz vs. Hatta aksine doğum her an başlar diye korkudan diken üzerindeyim. Nasıl olacak bilmiyorum 🤣
Bu ben işte 😃😃çantamı bile dün hazırladım yarın 37 haftalık olacağız tam ama ben sanki hiç doğurmayacak gibiyim ahaha. Kaç gram oldu bebiş öğrendiniz mi yakın zamanda hiç. Dün 36+5 idik ve 3400 müş 10 günde 500 gram almış ve 37+6 ile uyumlu imiş benimki eli kulağında sancım da çıkıyor ntsde ama ben doğum kafasına giremedim 😂

X