Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 75 41,2%
  • erkek

OY: 95 52,2%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,3%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    182
ben korkuyorum biraz bu cati muayenesinden nasil birsey rahatsiz oluyormusun aciyor mu?
Ya ben bu hafta olacağını bilmiyordum haftaya zannediyordum fikir olarak beni rahatsız ediyordu kendimi hiç hazırlamamıştım açıkçası . İlk kendimi kasmışım hatta Ama çok kısa sürdü kendini rahat bırakınca korkutucu veya can yakıcı bir durum değil bence

Amin. Bende karar bana kalsın hiç istemiyorum ya normalse de sezeryansa da bebek karar versin istiyorum benim hesaba göre 38 de 3500 oluyor o hafta doğum olmazsa sezeryana kalırım risk almaktan korkuyorum

Amin. Bende karar bana kalsın hiç istemiyorum ya normalse de sezeryansa da bebek karar versin istiyorum benim hesaba göre 38 de 3500 oluyor o hafta doğum olmazsa sezeryana kalırım risk almaktan korkuyorum
iste ben de oyle o yuzden 38 de gelmesi icin yavas yavas dogum hareketlerine baslicam simdilik hurma ve ahududu yapragi cayiyla baslarim 36+1im. 37den itibaren ilik kuvete oturma yuruyus baska kolaylastirici ne varsa bakarim masaj deniyor ama nasil bir masaj bilsem esime yaptiririm burda yasadigim yer kucuk bir masaj salonu var ama hamile masaji yapiyorlarmi hic fikrim yok
ay bir de annem gelecek tam 38. haftamin basinda o da gelsin istiyorum yoksa bir cocugum daha var evde nereye birakicaz dogum baslasa gecenin bir vakti.. esimiz dostumuz var ama kalmaz ki cocuk onlarda

Bugun annem geldi kizin odasini duzeltecektik ama annemi en son mutfaktan kazidim onu her geldiginde boyle bi kizin edyalarini halledemedik . Yalniz ben kendimi cozdum surekli erteliyorum cunku korkuyorum sanki hazirlarsam erkenden gelecek gibi ama yapicam yarin hastane kismini.

valla bir bunu, bir dogum anini bir de annem gelmeden dogum baslarsa diye dusunmekten uykum kaciyor artik.. stresli bir yapim yok ama yine de oluyorum
Canım o zaman çaya hurmaya annenin gelişine yakın mı başlasan? Çatı muayenesi doğum öncesiyle doğum anında farklı hissettiriyordur diye düşünüyorum. Doğumda sancıyla falan o arada kaynayıp gidiyor. Doğum anı da bir adrenalin ortamı tamamen, dışarıdan izlemek kaotik gelir herhalde ama içindeyken birileri bir şey diyor, sen de yapıyorsun. Her şey bebeğin kafası çıkana kadar zaten, sonrası bitti. Bir anda gelen müthiş bir rahatlama hissi.

Bende yapmak istiyorum normal olsun istiyorum bende kafa karışıklığı yaratıyorlar etrafımdakiler normal ile ilgili bu sefer fikrim sezeryana kayıyor o yüzden erken başlamasın doğum istiyorum ne istediğimi bende bilmiyorum açıkcası normal seçtim ama bakalım naısl ilerleyecek. Senin ilk doğum normal miydi

hayir ilki sezaryen ama 4 sene gecti aradan vajinal dogum deneyebilirsin dedi hastane beni cesaret de veriyorlar baya. sezaryen bebek icin iyi hizli bir surec ama iyilesme sureci gozumu korkutuyor bir de ameliyat nerden baksan.

Ayy taburcuyum nidicard'a evde de devam edicem biraz. 35'i gördükten sonra sancı başlarsa tekrar yatırıp bu sefer herhangi bi durdurma yapmayız dedi
Nidicard bende kullandim kuzum gunde 2 sabah aksam magnezyumuda gunde ikiye cikarmisdi doktorum 31 hafta bende cansi olmusdu basladim 34 de birakdim sancimda olmuyordu gecdi sukur sanada iyi gelir umarim merak etme biizmkide erken gelcek diye hepimizi ayaga dikdi hazirliklari erkenden yaptik 36 yiz simdide gelesi yok

dogum oncesi yaparlar sanirim uygunmuyum diye degilsem hic zorlamak istemiyorum. annem 1 aralikta geliyor hemen etki etmez sanirim cay falan bilmem ki. Annemde sifir ingilizceyle ilk defa yurt disina cikacak tek basina o da ayri dert insallah rahat gelir. Eline mektup yazip verdim iniste havalani polisine versin diye herseyin ingilizce turkce karsiligini yzdim. exit ten bir ciksa biz bekliyor olcaz onu hemen orda ama yani insallah yapabilir. cikacak non eu sirasina girecek polisi gececek valiz kismina gidip alacak gumrukten gececek de cikacak oyy oyy dusundukce bana da geliyorlar

Bana tek günlük verdi kuzum 9-3-9-3 şeklinde 4 doz verdi sadece, ama iyi geldi gerçekten son nst'm çok iyiydi şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…