- 8 Şubat 2013
- 614
- 576
Ya ben bu hafta olacağını bilmiyordum haftaya zannediyordumben korkuyorum biraz bu cati muayenesinden nasil birsey rahatsiz oluyormusun aciyor mu?
Günde 2-3 adet hurma yiyiniz yazmış bana verdiği kağıtta canımBen hurmayı zaten tüketiyorum günde 2 tanedoğumu kolaylaştırması için günde kaç tane yemek lazım acaba
Ayy hadi iyi haberlerle inşallah, sağlıkla kucağına al beboşuKizlar yatisim yapıldı tahlillerim yapiliyo 36+2 ydik 37+4 çıktı bizim kız 2 saat sonra sezeryanim var dualarınıza talibim bebek 3080 olmuş ileri gecmis
Amin. Bende karar bana kalsın hiç istemiyorum ya normalse de sezeryansa da bebek karar versin istiyorumÖdevler verdi bu pazartesi onlara başlayacağım inşallah her hafta kontrole gidiyoruz zaten bebişin gelme isteğine ve haftasına bağlı olarak bekleyeceğiz . Bakalım sana ne diyecekhepimiz için kolay bir süreç olsun
saglikla dunyaya gelsin insallah NursenKizlar yatisim yapıldı tahlillerim yapiliyo 36+2 ydik 37+4 çıktı bizim kız 2 saat sonra sezeryanim var dualarınıza talibim bebek 3080 olmuş ileri gecmis
Doğum da sonrası da çok kolay gecsin sizin için.. saglikla kavuşun evladinizaKizlar yatisim yapıldı tahlillerim yapiliyo 36+2 ydik 37+4 çıktı bizim kız 2 saat sonra sezeryanim var dualarınıza talibim bebek 3080 olmuş
Sağlıkla al kucağına.Kizlar yatisim yapıldı tahlillerim yapiliyo 36+2 ydik 37+4 çıktı bizim kız 2 saat sonra sezeryanim var dualarınıza talibim bebek 3080 olmuş ileri gecmis
Allah kolaylık versin, sağlıkla kolaylıkla kucağına al inşallahKizlar yatisim yapıldı tahlillerim yapiliyo 36+2 ydik 37+4 çıktı bizim kız 2 saat sonra sezeryanim var dualarınıza talibim bebek 3080 olmuş ileri gecmis
iste ben de oyle o yuzden 38 de gelmesi icin yavas yavas dogum hareketlerine baslicam simdilik hurma ve ahududu yapragi cayiyla baslarim 36+1im. 37den itibaren ilik kuvete oturma yuruyus baska kolaylastirici ne varsa bakarim masaj deniyor ama nasil bir masaj bilsem esime yaptiririm burda yasadigim yer kucuk bir masaj salonu var ama hamile masaji yapiyorlarmi hic fikrim yokAmin. Bende karar bana kalsın hiç istemiyorum ya normalse de sezeryansa da bebek karar versin istiyorumbenim hesaba göre 38 de 3500 oluyor o hafta doğum olmazsa sezeryana kalırım risk almaktan korkuyorum
Ben doktor yaptığında rahatsız olmadım ama ebe mi hemşire mi kimse yaptığında baya rahatsız etti yaben korkuyorum biraz bu cati muayenesinden nasil birsey rahatsiz oluyormusun aciyor mu?
valla bir bunu, bir dogum anini bir de annem gelmeden dogum baslarsa diye dusunmekten uykum kaciyor artik.. stresli bir yapim yok ama yine de oluyorumBen doktor yaptığında rahatsız olmadım ama ebe mi hemşire mi kimse yaptığında baya rahatsız etti ya
Canım o zaman çaya hurmaya annenin gelişine yakın mı başlasan? Çatı muayenesi doğum öncesiyle doğum anında farklı hissettiriyordur diye düşünüyorum. Doğumda sancıyla falan o arada kaynayıp gidiyor. Doğum anı da bir adrenalin ortamı tamamen, dışarıdan izlemek kaotik gelir herhalde ama içindeyken birileri bir şey diyor, sen de yapıyorsun. Her şey bebeğin kafası çıkana kadar zaten, sonrası bitti. Bir anda gelen müthiş bir rahatlama hissi.valla bir bunu, bir dogum anini bir de annem gelmeden dogum baslarsa diye dusunmekten uykum kaciyor artik.. stresli bir yapim yok ama yine de oluyorum
Bende yapmak istiyorum normal olsun istiyorum bende kafa karışıklığı yaratıyorlar etrafımdakiler normal ile ilgili bu sefer fikrim sezeryana kayıyor o yüzden erken başlamasın doğum istiyorum ne istediğimi bende bilmiyorum açıkcası normal seçtim ama bakalım naısl ilerleyecek. Senin ilk doğum normal miydiiste ben de oyle o yuzden 38 de gelmesi icin yavas yavas dogum hareketlerine baslicam simdilik hurma ve ahududu yapragi cayiyla baslarim 36+1im. 37den itibaren ilik kuvete oturma yuruyus baska kolaylastirici ne varsa bakarim masaj deniyor ama nasil bir masaj bilsem esime yaptiririm burda yasadigim yer kucuk bir masaj salonu var ama hamile masaji yapiyorlarmi hic fikrim yok
ay bir de annem gelecek tam 38. haftamin basinda o da gelsin istiyorum yoksa bir cocugum daha var evde nereye birakicaz dogum baslasa gecenin bir vakti.. esimiz dostumuz var ama kalmaz ki cocuk onlarda
Ayy hadı canım sağlıkla doğur insallahKizlar yatisim yapıldı tahlillerim yapiliyo 36+2 ydik 37+4 çıktı bizim kız 2 saat sonra sezeryanim var dualarınıza talibim bebek 3080 olmuş ileri gecmis
hayir ilki sezaryen ama 4 sene gecti aradan vajinal dogum deneyebilirsin dedi hastane beni cesaret de veriyorlar baya. sezaryen bebek icin iyi hizli bir surec ama iyilesme sureci gozumu korkutuyor bir de ameliyat nerden baksan.Bende yapmak istiyorum normal olsun istiyorum bende kafa karışıklığı yaratıyorlar etrafımdakiler normal ile ilgili bu sefer fikrim sezeryana kayıyor o yüzden erken başlamasın doğum istiyorum ne istediğimi bende bilmiyorum açıkcası normal seçtim ama bakalım naısl ilerleyecek. Senin ilk doğum normal miydi
Nidicard bende kullandim kuzum gunde 2 sabah aksam magnezyumuda gunde ikiye cikarmisdi doktorum 31 hafta bende cansi olmusdu basladim 34 de birakdim sancimda olmuyordu gecdi sukur sanada iyi gelir umarim merak etme biizmkide erken gelcek diye hepimizi ayaga dikdi hazirliklari erkenden yaptik 36 yiz simdide gelesi yokAyy taburcuyumnidicard'a evde de devam edicem biraz. 35'i gördükten sonra sancı başlarsa tekrar yatırıp bu sefer herhangi bi durdurma yapmayız dedi
dogum oncesi yaparlar sanirim uygunmuyum diye degilsem hic zorlamak istemiyorum. annem 1 aralikta geliyor hemen etki etmez sanirim cay falan bilmem ki. Annemde sifir ingilizceyle ilk defa yurt disina cikacak tek basina o da ayri dert insallah rahat gelir. Eline mektup yazip verdim iniste havalani polisine versin diye herseyin ingilizce turkce karsiligini yzdim. exit ten bir ciksa biz bekliyor olcaz onu hemen orda ama yani insallah yapabilir. cikacak non eu sirasina girecek polisi gececek valiz kismina gidip alacak gumrukten gececek de cikacak oyy oyy dusundukce bana da geliyorlarCanım o zaman çaya hurmaya annenin gelişine yakın mı başlasan? Çatı muayenesi doğum öncesiyle doğum anında farklı hissettiriyordur diye düşünüyorum. Doğumda sancıyla falan o arada kaynayıp gidiyor. Doğum anı da bir adrenalin ortamı tamamen, dışarıdan izlemek kaotik gelir herhalde ama içindeyken birileri bir şey diyor, sen de yapıyorsun. Her şey bebeğin kafası çıkana kadar zaten, sonrası bitti. Bir anda gelen müthiş bir rahatlama hissi.
Bana tek günlük verdi kuzum 9-3-9-3 şeklinde 4 doz verdi sadece, ama iyi geldi gerçekten son nst'm çok iyiydi şükürNidicard bende kullandim kuzum gunde 2 sabah aksam magnezyumuda gunde ikiye cikarmisdi doktorum 31 hafta bende cansi olmusdu basladim 34 de birakdim sancimda olmuyordu gecdi sukur sanada iyi gelir umarim merak etme biizmkide erken gelcek diye hepimizi ayaga dikdi hazirliklari erkenden yaptik 36 yiz simdide gelesi yok