- 16 Şubat 2013
- 358
- 364
Canım valla bana aile büyükleri diyordu senin göbeğin düşmemiş daha var senin doğuma diye bende basıl olucak acaba o inme olayı vs diyordum kendimce. Ama bu sabah önce elimle fark ettim sonra aynada fark ettim alt taraf şişmiş üstte boşluk olmuş.Nasıl farkettin düştüğünü canım bariz bir fark oluyor mu ? Bana göbek ve göğüs arası 4 parmak kadar boşluk olur karnın aşağıda olur baya dediler ama
Ayyy hadi hayırlısı ile sağ salim kucağınıza alın evladınızı.Kizlar yatisim yapıldı tahlillerim yapiliyo 36+2 ydik 37+4 çıktı bizim kız 2 saat sonra sezeryanim var dualarınıza talibim bebek 3080 olmuş ileri gecmis
Orange şimdi iyi olmana sevindim. Sık takip edemiyorum hemen yazamadım. Ebeler öyle maalesef eldiveni geçiren hart hurt girmişti banaBen doktor yaptığında rahatsız olmadım ama ebe mi hemşire mi kimse yaptığında baya rahatsız etti ya
Dün fenerin maçına gittim ve karnımda top varmışcasına şişkin gözüküyordu çok net gözlemlemiştim. Bugün sabah uyanınca baktım o topluk yerine kavise almış. Birde kaburgamdaki baskı azaldı göbeğim aşagıya indiği için.Ben o hareketin biraz boyla ilgili olabileceğini düşünüyorum. Yani daha kısa boylu bir insan için kocaman karınla bacak bacak üstüne atmak daha zor olabilir gibi geliyor. Peki zaman belirtecek kadar bu kadar net bir şekilde nasıl anladın göbeğinin düştüğünü? Farklı bir baskı, his mi oldu yoksa fiziksel olarak göbeğinin aşağıya indiğini mi gözlemledin?
Valla sorma cano, yani özür dileye dileye yaptı ama pata küte girişti gerçekten. Doktorda da hafif bi rahatsızlık hissi oldu ama çok da değildi. Ebeden sonra korkutmak istemem ağladım ben birazcıkAyyy hadi hayırlısı ile sağ salim kucağınıza alın evladınızı.Allah yardımcınız olsun.
Orange şimdi iyi olmana sevindim. Sık takip edemiyorum hemen yazamadım. Ebeler öyle maalesef eldiveni geçiren hart hurt girmişti banao yüzden travmam var hatta.
Doğuma birkaç haftan kaldı mı demek bu pekiCanım valla bana aile büyükleri diyordu senin göbeğin düşmemiş daha var senin doğuma diye bende basıl olucak acaba o inme olayı vs diyordum kendimce. Ama bu sabah önce elimle fark ettim sonra aynada fark ettim alt taraf şişmiş üstte boşluk olmuş.
Maalesef öyle oluyorValla sorma cano, yani özür dileye dileye yaptı ama pata küte girişti gerçekten. Doktorda da hafif bi rahatsızlık hissi oldu ama çok da değildi. Ebeden sonra korkutmak istemem ağladım ben birazcık
Bavula koymasan bile organizerlere koyup kaldır, ben öyle yaptım bugün çekmecesinde duruyor hepsi. Bavul için erken geldi bana daBugun annem geldi kizin odasini duzeltecektik ama annemi en son mutfaktan kazidim onu her geldiginde boyle bi kizin edyalarini halledemedik .Yalniz ben kendimi cozdum surekli erteliyorum cunku korkuyorum sanki hazirlarsam erkenden gelecek gibi ama yapicam yarin hastane kismini.
Normalde çağırmaları lazım ama bizim aile hekimliği çağırmadı. Hepsi ilgilenmiyor sanırım
Bende hiç bilmiyorum daha önce deneyimlemedim ama öyle deniliyor.Doğuma birkaç haftan kaldı mı demek bu peki
Kizlar yatisim yapıldı tahlillerim yapiliyo 36+2 ydik 37+4 çıktı bizim kız 2 saat sonra sezeryanim var dualarınıza talibim bebek 3080 olmuş ileri gecmis
Bal, pekmez, nutella falan doğuma kadar yeme canım. Onların bize bu saatten sonra faydası olmaz zararı olur. Ekmeği de azalt. Esmer ekmek tüket. Ben diyetisyene gitmiştim şöyle bir liste verdi belki sana da yardımcı olur beslenme düzeni açısından.
Almıştım 65 normal 75 sezaryen demişlerdi. Değişti mi bilmem.blocked ‘cum sen kendi hastanenden fiyat almışmıydın?
Almıştım 65 normal 75 sezaryen demişlerdi. Değişti mi bilmem.
Oyy hadi güzel haberlerini bekliyoruz inş. Rabbim saglık ve kolaylıkla kavustursun yavrularına seni inşallahArkadaşlar benim oğlum da sabirsiz çıktı. Son nst de pek parlak değil. Yatisim yapıldı. Dua edinbiraz korkuyorum. Kızıma da oğluma da saglikla kavusayim
Geliyor bir bebişimiz dahaKizlar yatisim yapıldı tahlillerim yapiliyo 36+2 ydik 37+4 çıktı bizim kız 2 saat sonra sezeryanim var dualarınıza talibim bebek 3080 olmuş ileri gecmis
Yarın akşama bitecek inşallah canım seninki de. Benim bugün bitti.Bugun annem geldi kizin odasini duzeltecektik ama annemi en son mutfaktan kazidim onu her geldiginde boyle bi kizin edyalarini halledemedik .Yalniz ben kendimi cozdum surekli erteliyorum cunku korkuyorum sanki hazirlarsam erkenden gelecek gibi ama yapicam yarin hastane kismini.
Kuzucum sen çıktın mı?Valla sorma cano, yani özür dileye dileye yaptı ama pata küte girişti gerçekten. Doktorda da hafif bi rahatsızlık hissi oldu ama çok da değildi. Ebeden sonra korkutmak istemem ağladım ben birazcık
Oyyy maşallah ❤ sağlıkla gelsin inşallah dualarımız seninle kuşumArkadaşlar benim oğlum da sabirsiz çıktı. Son nst de pek parlak değil. Yatisim yapıldı. Dua edinbiraz korkuyorum. Kızıma da oğluma da saglikla kavusayim
off ya ben vajinal ultrason muayenesinde bile kasiliyorum canim aciyor nasil yaptiricam cati muayenesiniValla sorma cano, yani özür dileye dileye yaptı ama pata küte girişti gerçekten. Doktorda da hafif bi rahatsızlık hissi oldu ama çok da değildi. Ebeden sonra korkutmak istemem ağladım ben birazcık
Allahım kolay bir dogum nasip etsin, sağlıkla gelsin bebişin canımKizlar yatisim yapıldı tahlillerim yapiliyo 36+2 ydik 37+4 çıktı bizim kız 2 saat sonra sezeryanim var dualarınıza talibim bebek 3080 olmuş ileri gecmis
Ahahahahah aynen yay iyidir bir hafta daha dişlerini sıkabilirlerse akrebi atlıyoruz inşallahKız yok yaya çok alıştım ya şimdi de başka burç garip geliyor gözüme sjfjf akrep sapık olur hem yazık oğluşuma insanların gözündeki intibası bozulur...