Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 75 41,2%
  • erkek

OY: 95 52,2%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,3%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    182
Nasıl farkettin düştüğünü canım bariz bir fark oluyor mu ? Bana göbek ve göğüs arası 4 parmak kadar boşluk olur karnın aşağıda olur baya dediler ama
Canım valla bana aile büyükleri diyordu senin göbeğin düşmemiş daha var senin doğuma diye bende basıl olucak acaba o inme olayı vs diyordum kendimce. Ama bu sabah önce elimle fark ettim sonra aynada fark ettim alt taraf şişmiş üstte boşluk olmuş.

Kizlar yatisim yapıldı tahlillerim yapiliyo 36+2 ydik 37+4 çıktı bizim kız 2 saat sonra sezeryanim var dualarınıza talibim bebek 3080 olmuş ileri gecmis
Ayyy hadi hayırlısı ile sağ salim kucağınıza alın evladınızı. Allah yardımcınız olsun.

Ben doktor yaptığında rahatsız olmadım ama ebe mi hemşire mi kimse yaptığında baya rahatsız etti ya
Orange şimdi iyi olmana sevindim. Sık takip edemiyorum hemen yazamadım. Ebeler öyle maalesef eldiveni geçiren hart hurt girmişti bana o yüzden travmam var hatta.

Dün fenerin maçına gittim ve karnımda top varmışcasına şişkin gözüküyordu çok net gözlemlemiştim. Bugün sabah uyanınca baktım o topluk yerine kavise almış. Birde kaburgamdaki baskı azaldı göbeğim aşagıya indiği için.

Valla sorma cano, yani özür dileye dileye yaptı ama pata küte girişti gerçekten. Doktorda da hafif bi rahatsızlık hissi oldu ama çok da değildi. Ebeden sonra korkutmak istemem ağladım ben birazcık

Doğuma birkaç haftan kaldı mı demek bu peki

Valla sorma cano, yani özür dileye dileye yaptı ama pata küte girişti gerçekten. Doktorda da hafif bi rahatsızlık hissi oldu ama çok da değildi. Ebeden sonra korkutmak istemem ağladım ben birazcık
Maalesef öyle oluyor o kadar iyi biliyorum ki. Ben de olumsuz tecrübelerimden çok bahsetmek istemiyorum burda ama öyle yani. Neyse az kaldı sayılı gün çabuk geçiyor. Evlatlara kavuşmak için biraz daha sabır edicez

Bavula koymasan bile organizerlere koyup kaldır, ben öyle yaptım bugün çekmecesinde duruyor hepsi. Bavul için erken geldi bana da

Canım ben bunu şimdi gördüm teşekkür ederim buna benzer bir liste vardı bir haftadır ona uyuyordum ama birebir seninle aynı ilerliyoruz. Bende 10 kilo aldım bu arada bebekte birebir seninkiyle aynı gidiyor hatta fazlası da var benimkinin kafa çapı çok yüksek bakalım artık muhtemelen 39’da sezeryana alacak onu da haftaya söyleyecekmiş. 3 aylık şekerim 5.5 çıkmıştı kötü değil dedi şu saatten sonra bunlara kafanı takma dedi. Ben yine de dikkat etmeye devam edeceğim ama senin söylediklerin sarılık olma durumu vs beni biraz korkuttu. Doğum şeklindense doğduktan sonra bir sıkıntı olması beni endişelendirmişti. Ama doktorum genetik bu durum artık kabullen diyor.

Kizlar yatisim yapıldı tahlillerim yapiliyo 36+2 ydik 37+4 çıktı bizim kız 2 saat sonra sezeryanim var dualarınıza talibim bebek 3080 olmuş ileri gecmis
Geliyor bir bebişimiz daha sağlıkla gelsin minişimiz
Yarın akşama bitecek inşallah canım seninki de. Benim bugün bitti.
Kuzucum sen çıktın mı?

Arkadaşlar benim oğlum da sabirsiz çıktı. Son nst de pek parlak değil. Yatisim yapıldı. Dua edin biraz korkuyorum. Kızıma da oğluma da saglikla kavusayim
Oyyy maşallah ❤ sağlıkla gelsin inşallah dualarımız seninle kuşum

Son düzenleme:
off ya ben vajinal ultrason muayenesinde bile kasiliyorum canim aciyor nasil yaptiricam cati muayenesini

Kız yok yaya çok alıştım ya şimdi de başka burç garip geliyor gözüme sjfjf akrep sapık olur hem yazık oğluşuma insanların gözündeki intibası bozulur...
Ahahahahah aynen yay iyidir bir hafta daha dişlerini sıkabilirlerse akrebi atlıyoruz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…